Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 61 - 80 (van 116)

Filteren

  • Katie Caldesi | Giancarlo Caldesi Recepten uit Rome

    Verzameling traditionele en moderne recepten uit de Rome, met informatie over culinaire tradities uit de Italiaanse hoofdstad. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 272 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2024

    Gedrukt boek

  • Sam Clark | Sam Clark Moro thuis

    Verzameling recepten uit de Mediterrane keuken. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 319 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2023

    Gedrukt boek

  • Alex Jackson Provence

    heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk

    Non-fictie

    Nederlands | 253 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019

    Gedrukt boek

  • Janny de Moor | Nico de Rooij | Albert Tielemans Vorstelijk tafelen in Nederland

    onze vaderlandse kookgeschiedenis

    Overzicht van de culinaire ontwikkeling in Nederland vanaf het begin van de jaartelling, met recepten van vorstelijke gerechten en 150 andere gerechten uit de Nederlandse kookgeschiedenis

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | [Stichting Ontwikkeling Nederlandse Kookkunst], [Heemstede] | 2014

    Gedrukt boek

  • Raquel Palla Lorden De bijbel van de Spaanse keuken

    Verzameling van meer dan 230 recepten uit de Spaanse keuken, met aandacht voor verschillende regionale culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 743 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024

    E-book

  • Emma Warren De Catalaanse keuken

    van de bergen naar de stad en de zee - recepten uit het culinaire hart van Spanje

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019

    Gedrukt boek

  • Giovanni D'Apice Pasta

    il primo piatto

    Kookboek met technieken voor het maken van verse pasta en het bereiden van verse en gedroogde pasta.

    Non-fictie

    Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018

    Gedrukt boek

  • Stephan Mitsch Recepten uit Barcelona

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Sarit Packer | Itamar Srulovich Honey & Smoke

    op zoek naar hete kolen; BBQ'end door de Levant

    Verzameling Levantijnse recepten om te bereiden boven open vuur, met verhalen over de belevenissen van de auteurs tijdens hun reis door de Levant. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 248 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024

    Gedrukt boek

  • Dagný Rós Asmundsdóttir Roots

    een culinaire roadtrip door IJsland

    Eenvoudige IJslandse recepten voor verschillende gelegenheden en alle momenten van de dag.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Angèle, Antwerpen | 2019

    Gedrukt boek

  • Parijs

    Culinaire gids voor de Franse hoofdstad.

    Non-fictie

    Nederlands | 142 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    Gedrukt boek

  • Margot Verhaagen Het Zeeuwse babbelaarboek

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, Goes | 2018

    Gedrukt boek

  • Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken

    van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav

    Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd. Bron:...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 41 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta

    hoe tien pastagerechten de wereld veroverden

    Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...

    Non-fictie

    Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken

    van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

    Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 748 pagina's (ePub3, 30 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Regula Ysewijn Brits bakboek

    zoet en hartig Brits gebak met hun geschiedenis

    Engelse bakrecepten met historische achtergrondinformatie.

    Non-fictie

    Nederlands | 468 pagina's (ePub3, 96 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Maud Moody | Nina Bogaerts | Leonardo Pacenti De bijbel van de Italiaanse keuken

    van bagna cauda tot ossobuco en van focaccia tot zabaione

    DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 114 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Onno Kleyn Italië

    mijn verhalen en recepten

    Zomaar een jaar in Toscane, midden tussen de olijfbomen en de cipressen, dat is waar Onno Kleyns Italiaanse avonturen begonnen. Daar, in een piepklein middeleeuws dorp hing hij zijn klassieke-zangerslier aan de wilgen, daar koos hij voor het pad van het schrijven over eten en wijn. In dit boek mengt Onno Kleyn op zijn kenmerkend kruidige manier belevenissen met diepgravende informatie, verhaalt hij over gebruiken en achtergronden, over kooktechnieken en historie, in Toscane en de rest van de Italiaanse...

    Non-fictie

    Nederlands | 385 pagina's (ePub2, 3,9 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Sergio Herman Sobremesa

    mijn Ibiza

    In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 354 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Marjorie Taylor | Kendall Smith Franchini Het Franse kookatelier

    recepten, technieken en verhalen van een Franse kookschool

    Recepten uit de Franse keuken, met producten van het land, op jaargetijde.

    Non-fictie

    Nederlands | 399 pagina's | Spectrum, Houten | 2018

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4 (actief)
  5. 5
  6. 6
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Non-fictie
  • Verwijder Keukens
  • Verwijder Europa

Type

  1. Gedrukt boek99
  2. E-book17

Voor

  1. Jeugd2

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten116
    1. Basiskookboeken33
    2. Bekende Chefs14
    3. Bakboeken8
    4. Dieet & Gezond3
    5. Vegetarisch3
    6. Drankboeken2
  2. Reizen & Vrije Tijd11
  3. Geschiedenis & Politiek6
  4. Gezin & Gezondheid3
  5. Mens & Maatschappij1
  6. Literatuur & Romans1
  7. Biografie & Waargebeurd1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd2

Onderwerp: Thema

  1. Kookkunst / eten en drinken114
  2. Nationale en regionale keuken107
  3. Zuid-Europa55
  4. Italië40
  5. West-Europa38
  6. Algemene kookkunst en recepten31
  7. Nederland20
  8. Gerechten en gangen / maaltijden16
  9. Frankrijk15
  10. Koken/eten per ingrediënt15
  11. Spanje14
  12. Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks14
  13. Oost-Europa9
  14. Turkije9
  15. Koken/eten per ingrediënt: pasta en noedels9
  16. Reizen en vakantie9
  17. Bakken8
  18. Comfort food en voedselnostalgie7
  19. Noord-Europa, Scandinavië6
  20. Andere geografische groeperingen: oceanen en zeeën, historisch, politiek enz.6
  21. Snel en makkelijk koken6
  22. Reisgidsen en vakantiegidsen6

Auteur

  1. Asterisk*4
  2. Onno H. Kleyn4
  3. Susan Herrmann Loomis4
  4. Giancarlo Caldesi3
  5. Katie Caldesi3
  6. Alain Caron2
  7. Aram van Beek2
  8. Estée Strooker2
  9. Fidan Ekiz2
  10. Frank Noë2
  11. Hale Amus2
  12. Jamie Oliver2
  13. Janneke Vreugdenhil2
  14. Karen Groeneveld2
  15. Leonardo Pacenti2
  16. Letitia Clark2
  17. Luca Cesari2
  18. Maud Moody2
  19. Nelly de Zwaan2
  20. Nina Bogaerts2
  21. Raquel Palla Lorden2
  22. Regula Ysewijn2
  23. Sergio Herman2
  24. Alba Pezone1

Taal

  1. Nederlands113
  2. Engels4

Jaar

  1. 20247
  2. 20239
  3. 20227
  4. 20218
  5. 20207
  6. 201920
  7. 201818
  8. 201711
  9. 20164
  10. 20155
  11. 20142
  12. 20132
  13. 20122
  14. 20111
  15. 20092
  16. 20072
  17. 20061
  18. 20051
  19. 20032
  20. 20011
  21. 19952
  22. 19781
  23. 19501

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken