Zoekresultaten
Resultaat 61 - 80 (van 166)
Nicolas Aubineau Runningfood
recepten en voedingstips voor betere prestaties
Non-fictie
Nederlands | 124 pagina's | De Lantaarn, Ede | 2016
Gedrukt boek
Stephanie Scheirlynck Het sportkookboek voor krachtsport
verbeter je sportprestaties met de juiste voeding
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017
Gedrukt boek
Stephanie Scheirlynck Het sportkookboek
verbeter je sportprestaties met de juiste voeding
Non-fictie
Nederlands | 218 pagina's | Lannoo, Tielt | 2021
Gedrukt boek
Renata Rehor Food 2 run
gezonder eten, sneller lopen; voor beginnende joggers en hardlopers, gedreven marathonlopers en trailrunners
Food2run is een manier van eten die is afgestemd op je energiebehoefte voor trainingen en wedstrijden. Van beginnende joggers tot fanatieke hardlopers die hun resultaten willen verbeteren.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2018
Gedrukt boek
Fiona Faulkner 25 dingen die kinderen niet lusten ... en hoe je er 24 toch verleidelijk maakt
Recepten en trucs om de eetgewoonten van kinderen te veranderen. Met kleurenfoto's. Voor opvoeders met kinderen van ca. 2 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2011
Gedrukt boek
Wilma Smit Menoproof
gezond, fit en slank na je veertigste
Non-fictie
Nederlands | 230 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Stephanie Scheirlynck Het ultieme sportkookboek
voor duur-, kracht-, teamsport
Non-fictie
Nederlands | 254 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek
Tulli Padwa Geschmak!
Cheft Tulli's Joodse recepten en tradities
Verzameling koosjere recepten voor elke dag van de week, een culinaire ontdekkingstocht door de ultraorthodox-joodse gemeenschap van Antwerpen. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Manteau culinair, Antwerpen | 2023
Gedrukt boek
Novak Djokovic Eten om te winnen
in 14 dagen glutenvrij en fit als een topsporter; mijn persoonlijke verhaal
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Vitataal De wereld rond in 80 foodtrucks
snelle & lekkere recepten van reizende koks
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Anita Bean Vegetarisch koken voor sporters
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2019
Gedrukt boek
Pamela Weber Yogafood
recepten en voedingstips voor meer vitaliteit en innerlijke rust
Non-fictie
Nederlands | 124 pagina's | De Lantaarn, Ede | 2016
Gedrukt boek
Margaret Feinberg Proef en zie
een culinaire reis door de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Emma Spitzer Opvallende smaken uit een joodse keuken
gerechten van een joodse moeder met invloeden uit het Midden Oosten, Polen, Rusland en New York
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017
Gedrukt boek
Stephanie Scheirlynck Het sportkookboek voor wielrenners
Non-fictie
Nederlands | 190 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Sofie Dumont Op de groei
Gerechten voor zwangeren en de eerste hapjes voor de baby tot 9 maanden, met tips, natuurlijke remedies tegen zwangerschapskwaaltjes en adviezen voor een gevarieerde voeding vol met noodzakelijke voedingsstoffen.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Manteau, [Antwerpen] | 2015
Gedrukt boek
Denise Kortlever Oh baby!
de allerlekkerste gerechten tijdens je zwangerschap
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Spectrum, Houten | 2018
Gedrukt boek
Paul de Leeuw 'kHebjelief, en trek!
afgeknipte spaghetti+ 50 andere recepten
Autobiografie van Paul de Leeuw, aangevuld met recepten die horen bij de verschillende fasen in zijn leven.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Carrera Culinair, [Amsterdam] | 2012
Gedrukt boek
Sofie Dumont Op de groei
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2016
Gedrukt boek
Christophe Saintagne | Laura Portelli | Laurence Haurat BÉABA®
mijn eerste hapjes met babycook®
Christophe Saintagne en Laura Portelli, koks en ouders, zijn opgeleid bij Alain Ducasse en staan aan het hoofd van restaurants Papillon en Le Garde-Manger in Parijs. Met hun recepten en de voedingsadviezen van Laurence Haurat kun je de smaak van nieuwsgierige baby's ontwikkelen en doe je ze een groot plezier - en jezelf ook. - Bron achterflap
Non-fictie
Nederlands | 203 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek