Zoekresultaten
Resultaat 61 - 80 (van 160)
Arlette Swartjes De keukengeheimen van Sientje & Arlette
klassieke & eigentijdse recepten van moeder & dochter
Non-fictie
Nederlands | 166 pagina's | WBOOKS, Zwolle | 2017
Gedrukt boek
Jesiel Maxán Pasta & noodles
wereld gerechten
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Forte culinair, Baarn | 2020
Gedrukt boek
Russell Norman Brutto
de (briljant) eenvoudige keuken van Florence
Verzameling recepten uit de Toscaanse keuken, door chefkok Russel Norman. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 312 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Big Mamma's cucina popolare
Italiaanse klassiekers met een hedendaagse twist
Non-fictie
Nederlands | 378 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta
hoe tien pastagerechten de wereld veroverden
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Sacha de Boer | Janine Smits | Babs Assink Joie de vivre
ode aan de Franse keuken; tien topchefs; zestig recepten
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Greg Malouf | Lucy Malouf Vegarabia
vegetarische recepten uit het Midden-Oosten
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Claudia Roden Arabesque
de keukens van Marokko, Turkije en Libanon
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Moreen Waal | Aretha Waal | Martha Waal The best of SuriMAM cooking
op zoek naar de soul van de Surinaamse keuken; 80 authentieke Surinaamse recepten
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bv, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Nel Schellekens | René Zanderink Nel
van kop-tot-kont-chef; groente, fruit, van pit tot schil, vlees, natuur
Non-fictie
Nederlands | 254 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Joseph Abboud Rumi
grenzeloos Midden-Oosters soulfood
Verzameling Midden-Oosterse recepten met invloeden uit Libanon, Perzië en Turkije. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2024
Gedrukt boek
Titi Waber Sambal
50 recepten met pit
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Luna Trapani Veganista
de Italiaanse plantaardige keuken
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Madhur Jaffrey Easy curry vegetarisch
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Hilversum] | 2015
Gedrukt boek
Harold Pereira | Mirjam van der Rijst Boekoe kita loves' green
(ons vega boek); 90 vegetarische Indische familierecepten en verhalen
Recepten voor vegetarische gerechten uit de Indische keuken, met verhalen van Nederlanders met Indische roots.
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
De zilveren lepel classic
Kookboek met klassieke Italiaanse recepten, in luxe uitvoering.
Non-fictie
Nederlands | 366 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Sergio Herman Sobremesa
mijn Ibiza
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
De zilveren lepel voor kinderen
de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf
Maak net als de Italianen pizza's, pasta's, risotto, salades en toetjes. Stapsgewijze uitleg met kleine kleurentekeningen en kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar; met hulp vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 99 pagina's | Spectrum, Houten | 2015
Gedrukt boek
Ching-He Huang Asian green
100 vegan recepten uit de Aziatische keuken
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Becht, Haarlem | 2021
Gedrukt boek
Guillaume de Beer | Freek van Noortwijk | Johanneke van Iwaarden | Ronald Giphart Breda
Kook- en leesboek van drie bekende en bevriende chefs verteld door Ronald Giphart.
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek