Zoekresultaten
Resultaat 61 - 67 (van 67)
Paul Ilegems Het volkomen frietboek
een Belgische cultuurgeschiedenis
Beschrijving in woord en beeld van allerlei aspecten van de patates frites cultuur in België.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Tom Kellerhuis Het roer om
journalist laat zich omscholen tot chef-kok
Non-fictie
Nederlands | 230 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2010
Gedrukt boek
Dorien Knockaert Goed eten
een jaar proeven, koken en zoeken naar een eerlijke keuken
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | De Bezige Bij Antwerpen, Antwerpen | 2012
Gedrukt boek
Hoesein W. Djajadiningrat Eigen wijze recepten
gerechten voor de Indonesische maaltijd; gelardeerd met vertellingen
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Conserve, Schoorl | 2006
Gedrukt boek
Andrew Caldwell Hun laatste avondmaal
Kookboek waarin van veertien beroemde/beruchte personen uit de wereldgeschiedenis wordt beschreven wat hun laatste avondmaal was.
Non-fictie
Nederlands | 156 pagina's | BBNC Uitgevers, Rotterdam | 2011
Gedrukt boek
Anthony Bourdain World travel
an irreverent guide
De verhalen van de reizen die Bourdain maakte met vele culinaire belevenissen, beschrijvingen van hotels, restaurants, winkels en markten en manieren van vervoer.
Non-fictie
Engels | 471 pagina's | Bloomsbury Publishing, London | 2024
Gedrukt boek
Nigel Slater The Christmas chronicles
notes, stories & 100 essential recipes for midwinter
Non-fictie
Engels | 456 pagina's | 4th Estate, London | 2017
Gedrukt boek