Zoekresultaten
Resultaat 61 - 80 (van 268)
Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Roger Barth The chemistry of beer
the science in the suds
Na een introductie in de geschiedenis van bier en bier brouwen wordt een chemische analyse gegeven van de ingrediënten van bier en het bier brouwen.
Engels | 330 pagina's | Wiley, Hoboken, New Jersey | 2013
Gedrukt boek
Vicky Shipton Texas
De Britse tieners Hayley en Lauren gaan voor drie dagen naar een koeienranch in Texas USA, zodat zij meer te weten komen over hun favoriete afhaalmaaltijd: de hamburger. Met kleurenillustraties, opdrachten en een dvd. Vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Engels | 48 pagina's | Scholastic, London | 2012
Gedrukt boek
Mark Schatzker The dorito effect
Verhandeling over de gevolgen van de manipulatie met smaakstoffen door de voedingsindustrie.
Engels | 259 pagina's | Simon & Schuster, New York | 2015
Gedrukt boek
Jannis Brevet Inter Scaldes, Jannis Brevet
cuisine & art
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Out of the jar
crafted spirits & liqueurs
Engels | 240 pagina's | Die Gestalten, Berlin | 2015
Gedrukt boek
Peter Coucquyt | Bernard Lahousse | Johan Langenbick The art & science of foodpairing
10,000 flavour matches that will transform the way you eat
Engels | 388 pagina's | Mitchell Beazley, London | 2020
Gedrukt boek
Susan Sully New Moroccan style
the art of sensual living
Fotoboek van moderne Marokkaanse interieurs, die een mengeling van Berber-, Arabische, Spaanse en Franse Art Deco-stijlen zijn.
Non-fictie
Engels | 224 pagina's | Thames & Hudson, London | 2003
Gedrukt boek
Sylvia Pessireron Dutch Delight
typical Dutch food
Non-fictie
Engels | 128 pagina's | N&L Publishing, [Weesp] | 2005
Gedrukt boek
Betül Tunç Turkuaz kitchen
traditional & modern dough recipes for sweet & savoury bakes
Engels | 281 pagina's | Square Peg, London | 2024
Gedrukt boek
Philip Lymbery | Isabel Oakeshott Farmageddon
the true cost of cheap meat
Weerslag van een driejarige reis van de auteur, op zoek naar de dramatische gevolgen van de wereldwijde vee-industrie.
Non-fictie
Engels | 426 pagina's | Bloomsbury, London | 2014
Gedrukt boek
Okakura Kakuzo The book of tea
the illustrated classic edition
De theeceremonie in Japan.
Non-fictie
Engels | 113 pagina's | Tuttle, Boston [etc.] | 2000
Gedrukt boek
Michael Pollan The omnivore's dilemma
a natural history of four meals
Kritisch verslag waarin de drie voedselketens (de industriële, de organische en de jager-verzamelaar) van begin tot eind worden gevolgd, met als aanleiding de hedendaagse industriële voedselproductie die gezondheids- en milieuproblemen veroorzaakt.
Non-fictie
Engels | 450 pagina's | Penguin Books, New York, NY [etc.] | 2007
Gedrukt boek
Mickey Trescott The autoimmune paleo cookbook
an allergen-free approach to managing chronic illness
Dieetkookboek voor mensen met een auto-immuunziekte, gebaseerd op het paleo-dieet.
Engels | 311 pagina's | Murdoch Books, Sydney | 2016
Gedrukt boek
The Gourmand's lemon
a collection of stories and recipes
De citroen in de kunst en recepten.
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Taschen, Köln | 2024
Gedrukt boek
Jock Zonfrillo Last shot
a coming-of-age memoir of addiction, ambition and redemption
Engels | 370 pagina's | Simon & Schuster, London | 2022
Gedrukt boek
Sue Shephard Pickled, potted, and canned
how the art and science of food perserving [i.e. preserving] changed the world
Geschiedenis van het conserveren van voedsel.
Non-fictie
Engels | 366 pagina's | Simon & Schuster, New York [etc.] | 2000
Gedrukt boek
Tefke van Dijk Can I have some of your famous hot sauce
recipes and backstage stories
Non-fictie
Engels | Nederlands | 351 pagina's | Doornroosje, Nijmegen | 2018
Gedrukt boek
Helen Simpson The London Ritz book of afternoon tea
the art & pleasures of taking tea
Non-fictie
Engels | 64 pagina's | Ebury Press, London | 1988
Gedrukt boek
José Andrés | Michael Costa Zaytinya
delicious Mediterranean dishes from Greece, Turkey, and Lebanon
"Since Chef José Andrés opened the doors to his restaurant Zaytinya twenty years ago, food lovers have savored his creative adaptations of the classic dishes of Greece, Turkey, and Lebanon. Zaytinya's menu has always showcased the region's extraordinary food traditions while innovating in José's signature style: delicious, surprising, and made for sharing. From crispy fried vegetables and perfectly spiced seafood to tender grilled kebabs and warm, fluffy pita, these recipes are simply irresistible...
Engels | 353 pagina's | Ecco, an imprint of HarperCollins Publishers, New York | 2024
Gedrukt boek