Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 61 - 80 (van 268)

Filteren

  • Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • Roger Barth The chemistry of beer

    the science in the suds

    Na een introductie in de geschiedenis van bier en bier brouwen wordt een chemische analyse gegeven van de ingrediënten van bier en het bier brouwen.

    Engels | 330 pagina's | Wiley, Hoboken, New Jersey | 2013

    Gedrukt boek

  • Vicky Shipton Texas

    De Britse tieners Hayley en Lauren gaan voor drie dagen naar een koeienranch in Texas USA, zodat zij meer te weten komen over hun favoriete afhaalmaaltijd: de hamburger. Met kleurenillustraties, opdrachten en een dvd. Vanaf ca. 12 jaar.

    Non-fictie

    Engels | 48 pagina's | Scholastic, London | 2012

    Gedrukt boek

  • Mark Schatzker The dorito effect

    Verhandeling over de gevolgen van de manipulatie met smaakstoffen door de voedingsindustrie.

    Engels | 259 pagina's | Simon & Schuster, New York | 2015

    Gedrukt boek

  • Jannis Brevet Inter Scaldes, Jannis Brevet

    cuisine & art

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • Out of the jar

    crafted spirits & liqueurs

    Engels | 240 pagina's | Die Gestalten, Berlin | 2015

    Gedrukt boek

  • Peter Coucquyt | Bernard Lahousse | Johan Langenbick The art & science of foodpairing

    10,000 flavour matches that will transform the way you eat

    Engels | 388 pagina's | Mitchell Beazley, London | 2020

    Gedrukt boek

  • Susan Sully New Moroccan style

    the art of sensual living

    Fotoboek van moderne Marokkaanse interieurs, die een mengeling van Berber-, Arabische, Spaanse en Franse Art Deco-stijlen zijn.

    Non-fictie

    Engels | 224 pagina's | Thames & Hudson, London | 2003

    Gedrukt boek

  • Sylvia Pessireron Dutch Delight

    typical Dutch food

    Non-fictie

    Engels | 128 pagina's | N&L Publishing, [Weesp] | 2005

    Gedrukt boek

  • Betül Tunç Turkuaz kitchen

    traditional & modern dough recipes for sweet & savoury bakes

    Engels | 281 pagina's | Square Peg, London | 2024

    Gedrukt boek

  • Philip Lymbery | Isabel Oakeshott Farmageddon

    the true cost of cheap meat

    Weerslag van een driejarige reis van de auteur, op zoek naar de dramatische gevolgen van de wereldwijde vee-industrie.

    Non-fictie

    Engels | 426 pagina's | Bloomsbury, London | 2014

    Gedrukt boek

  • Okakura Kakuzo The book of tea

    the illustrated classic edition

    De theeceremonie in Japan.

    Non-fictie

    Engels | 113 pagina's | Tuttle, Boston [etc.] | 2000

    Gedrukt boek

  • Michael Pollan The omnivore's dilemma

    a natural history of four meals

    Kritisch verslag waarin de drie voedselketens (de industriële, de organische en de jager-verzamelaar) van begin tot eind worden gevolgd, met als aanleiding de hedendaagse industriële voedselproductie die gezondheids- en milieuproblemen veroorzaakt.

    Non-fictie

    Engels | 450 pagina's | Penguin Books, New York, NY [etc.] | 2007

    Gedrukt boek

  • Mickey Trescott The autoimmune paleo cookbook

    an allergen-free approach to managing chronic illness

    Dieetkookboek voor mensen met een auto-immuunziekte, gebaseerd op het paleo-dieet.

    Engels | 311 pagina's | Murdoch Books, Sydney | 2016

    Gedrukt boek

  • The Gourmand's lemon

    a collection of stories and recipes

    De citroen in de kunst en recepten.

    Non-fictie

    Engels | 255 pagina's | Taschen, Köln | 2024

    Gedrukt boek

  • Jock Zonfrillo Last shot

    a coming-of-age memoir of addiction, ambition and redemption

    Engels | 370 pagina's | Simon & Schuster, London | 2022

    Gedrukt boek

  • Sue Shephard Pickled, potted, and canned

    how the art and science of food perserving [i.e. preserving] changed the world

    Geschiedenis van het conserveren van voedsel.

    Non-fictie

    Engels | 366 pagina's | Simon & Schuster, New York [etc.] | 2000

    Gedrukt boek

  • Tefke van Dijk Can I have some of your famous hot sauce

    recipes and backstage stories

    Non-fictie

    Engels | Nederlands | 351 pagina's | Doornroosje, Nijmegen | 2018

    Gedrukt boek

  • Helen Simpson The London Ritz book of afternoon tea

    the art & pleasures of taking tea

    Non-fictie

    Engels | 64 pagina's | Ebury Press, London | 1988

    Gedrukt boek

  • José Andrés | Michael Costa Zaytinya

    delicious Mediterranean dishes from Greece, Turkey, and Lebanon

    "Since Chef José Andrés opened the doors to his restaurant Zaytinya twenty years ago, food lovers have savored his creative adaptations of the classic dishes of Greece, Turkey, and Lebanon. Zaytinya's menu has always showcased the region's extraordinary food traditions while innovating in José's signature style: delicious, surprising, and made for sharing. From crispy fried vegetables and perfectly spiced seafood to tender grilled kebabs and warm, fluffy pita, these recipes are simply irresistible...

    Engels | 353 pagina's | Ecco, an imprint of HarperCollins Publishers, New York | 2024

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4 (actief)
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 14
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen
  • Verwijder Engels

Voor

  1. Volwassenen256
  2. Jeugd13

Inhoud

  1. Non-fictie186
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten71
  2. Technologie & Wetenschap4
  3. Gezin & Gezondheid3
  4. Kunst & Cultuur3
  5. Reizen & Vrije Tijd3
  6. Geschiedenis & Politiek3
  7. Mens & Maatschappij2
  8. Biografie & Waargebeurd2
  9. Hobby1
  10. Literatuur & Romans1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd3
  2. Grappig1
  3. Geschiedenis1

Auteur

  1. Jamie Oliver7
  2. Donna Hay3
  3. Yotam Ottolenghi3
  4. Bee Wilson2
  5. Felicity Cloake2
  6. Francis van Arkel2
  7. Helen Simpson2
  8. Henry Firth2
  9. Ian Theasby2
  10. Jannis Brevet2
  11. Mary Berry2
  12. Michael Pollan2
  13. Nigel Slater2
  14. Nigella Lawson2
  15. Sergio Herman2
  16. Vicky Shipton2
  17. Abigail Hole1
  18. Action Bronson1
  19. Adrian Moore1
  20. Adrienne Lehrer1
  21. Alan Davidson1
  22. Alan Kelly1
  23. Alan Lau1
  24. Amanda Rettke1

Taal

  1. Nederlands28
  2. Frans10
  3. Duits4
  4. Chinese talen2
  5. Westerlauwers Fries1
  6. Indonesisch1
  7. Perzisch (Farsi)1
  8. Tadzjieks1

Jaar

  1. 20247
  2. 20239
  3. 202213
  4. 202111
  5. 202018
  6. 201916
  7. 201814
  8. 201712
  9. 201610
  10. 201529
  11. 201419
  12. 20138
  13. 20129
  14. 20112
  15. 20107
  16. 20097
  17. 200811
  18. 20078
  19. 20067
  20. 20055
  21. 20042
  22. 20033
  23. 20025
  24. 20018
  25. 20003

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken