Zoekresultaten
Resultaat 801 - 820 (van 7587)
Charlotte Kleyn Trek
eten onderweg - toen en nu
Verslag van wat mensen onderweg koken, eten en drinken en hoe ze dat aanpakten in het verleden en nu.
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Judith Noyons Goed eten, lekker slapen
bijzondere hotels en B&B's met een fantastisch restaurant
Bijzondere eet- en logeeradressen in Nederland (een in België) waar je op culinair gebied en qua overnachting heerlijk in de watten wordt gelegd. Gelardeerd met interessante verhalen.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Fjord, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
Bianca Bartels Brood op de plank
een familiekroniek van drie generaties warme bakkers
Verhalen en anekdotes over drie generaties broodbakkers uit Purmerend, die in de jaren negentig hun bedrijf moesten beëindigen. Met zwart-witfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2023
Gedrukt boek
Nicola Graimes | Cathy Seward Gezond koken met de slowcooker
Verzameling gevarieerde en gezonde slowcooker-recepten, met uitleg over de voordelen en het gebruik van de slowcooker. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2023
Gedrukt boek
Meike Schaling Nog meer kleine taartjes
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Sergio Herman Sergio's smaakmakers
70 recepten voor thuis
Non-fictie
Nederlands | 247 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Ylva Bergqvist Veggie in 30 minuten
100 recepten voor snelle vegetarische gerechten
Non-fictie
Nederlands | 182 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2018
Gedrukt boek
Laura Santtini | Christopher Scholey Puur pasta
70 overheerlijke, weldadige en originele recepten
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Edicola Publishing bv, Deventer | 2017
Gedrukt boek
Fidan Ekiz Fidan's family food
genieten van het lekkerste uit de Turkse keuken
Non-fictie
Nederlands | 155 pagina's | Spectrum, Houten | 2017
Gedrukt boek
Peter Gordon Sensationele salades
salades voor ieder seizoen
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Spectrum, Houten | 2016
Gedrukt boek
Willeke Linneman Hallo2Paleo
suikervrij, glutenvrij & lactosevrij
Handreiking naar een ‘Paleo-lifestyle’, met informatie over dit oerdieet en afwisselende recepten voor de complete dagelijkse voeding en verzorgings- en beautyproducten.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | [Uitgeverij Boekenbent], [Barneveld] | 2015
Gedrukt boek
Femke Buwalda Bite me
met intuïtief eten én zelfacceptatie naar een gezond leven
Praktische gids voor het loslaten van de dieetmentaliteit door te focussen op intuïtief eten en zelfacceptatie.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Boom, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Carien Karsten Stoppen met snacken
reset je trek
Beschrijving van een methode om negatieve eetpatronen te doorbreken aan de hand van praktische psychologische technieken uit onder meer mindfulness, EMDR en cognitieve gedragstherapie.
Non-fictie
Nederlands | 196 pagina's | Uitgeverij SWP, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Jane Faerber Het complete koolhydraat-arme kookboek
Verzameling koolhydraatarme recepten met informatie over een koolhydraatarme-levensstijl. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2022
Gedrukt boek
Frank van Berkum Gezond slank met Dr. Frank
Non-fictie
Nederlands | 167 pagina's | Carrera, [Amsterdam] | 2010
Gedrukt boek
Matthias Kleingeld | Richard Walraven Fruit plukken
koken met vruchten
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Terra, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Julius Jaspers Sausbijbel
van aioli en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus
Non-fictie
Nederlands | 482 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Jo Pratt De pescetariër
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Citrus, Eindhoven | 2019
Gedrukt boek
Christa Bastgen | Berko Schröder | Stefanie Zurlutter Welke eetbare wilde plant is dat?
Gids voor het determineren en gebruik van in Europa voorkomende eetbare wilde planten.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Marcus Polman | Renée Conradi | Emma de Thouars De 100 beste gerechten die je gegeten moet hebben
door de redactie van FavorFlav
Non-fictie
Nederlands | 259 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek