Zoekresultaten
Resultaat 821 - 840 (van 1236)
Martine Boere Meer met letters
handlettering 2.0 tips & technieken
Basistechnieken en voorbeelden voor het tekenen van letters op papier, krijtbord en andere materialen zoals hout en glas.
Non-fictie
Nederlands | 114 pagina's (ePub3, 24 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2017
E-book
Sara van Duijn Alles is biologie
Tweeënzestig gevarieerde onderwerpen geven een beeld van de breedte van het biologische wetenschapsgebied.
Non-fictie
Nederlands | 184 pagina's (ePub2, 0,9 MB) | Q, Amsterdam | 2017
E-book
Sergio Herman Just cook it
meer dan 80 snelle recepten voor thuis
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even lekkerder. In Just Cook It legt hij uit waarom. Van een lasagne tot een tiramisu en van een pan mosselen tot een auberginesalade: door een paar simpele toevoegingen leert Sergio je om...
Non-fictie
Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Sandra Ysbrandy Aan de keukentafel
70 recepten om samen van te genieten
70 gerechten om samen van te genieten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 326 pagina's (ePub3, 87 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Ramon Brugman | Alain Caron | Leon Mazairac | Sharon de Miranda | Milton Verseput Het BinnensteBuiten kookboek
dagelijkse inspiratie voor een betaalbare, snelle en gezonde maaltijd
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het tv-programma kent een keur aan experts. Zo gaan culinair expert Alain Caron en chef-kok Leon Mazairac het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl hun collega-chef-koks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week in een keukenstudio een laagdrempelig, en betaalbaar of snel gerecht bereiden. Net als in het populaire tv-programma bundelen de chef-koks ook voor dit kookboek hun krachten en schotelen...
Non-fictie
Nederlands | 307 pagina's (ePub3, 29 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Martina Kittler | Barbara Klein Koken met lupine
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Deltas, Aarstelaar, [Oosterhout] | 2018
Gedrukt boek
Marijke Libert Ben ik een goede moeder?
100 vrouwen over de belangrijkste vraag in hun leven
Interviews met honderd Belgische vrouwen over hun ervaringen met het moederschap.
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Manteau, Antwerpen | 2017
E-book
Gertjan Kiers Vleesbijbel
alles over rund & kalf, varken en lam
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad....
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 36 MB | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Rick Kempen Bier
Informatief boekje over de geschiedenis van bier, zijn vele soorten en allerlei wetenswaardigheden.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 3,2 MB | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2017
E-book
Marcel Vonk Zwarte gaten
gevangen in ruimte en tijd
Overzicht van de laatste theoretische inzichten van zwarte gaten.
Non-fictie
Nederlands | 216 pagina's (ePub2, 12 MB) | Amsterdam University Press, Amsterdam | 2017
E-book
Wim Brands Verzamelde gedichten
Wim Brands schreef in 2010 op het blog van Tirade: 'Er werd mij gevraagd of er iemand is die ik me wil blijven herinneren. Ik mocht maar één persoon kiezen. Ik koos mijn grootvader. Aan wie ik wel eens een gedicht heb gewijd dat begon met de regel: "Hij had een bokkenwagen en een kraai."' Veel van Wim Brands' anekdotes waren aanleiding tot poëzie. In zes bundels en heel veel tijdschriftpublicaties veroverde Brands zijn plek als dichter, naast zijn groeiende statuur als anchorman van VPRO Boeken,...
Non-fictie
Nederlands | 423 pagina's (ePub2, 6,4 MB) | Uitgeverij G.A. Van Oorschot, Amsterdam | 2017
E-book
Jantien de Boer Landschapspijn
over de toekomst van ons platteland
Het moderne boerenland doet pijn; kleuren vervagen en geluiden sterven weg in het moderne land van zuivel, vlees en turbogras. Burgers maken zich grote zorgen over de teloorgang van bloemen, planten, vogels en insecten. Veehouders en akkerbouwers vechten voor hun bestaan. Een megastalboer zegt met ingehouden woede dat er maar weer eens een hongerwinter moet komen. ‘Dan leren mensen ons tenminste opnieuw waarderen.’ Deze groeiende kloof tussen landbouwers en burgers bemoeilijkt een gesprek over de...
Non-fictie
Nederlands | 90 pagina's (ePub2, 1,8 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2017
E-book
Rosanne Hertzberger Ode aan de E-nummers
waarom E-nummers, kant-en-klaar-maaltijden en conserveermiddelen ons leven beter maken
Rosanne Hertzberger schreef met Ode aan de e-nummers een spraakmakend boek en geldt als een van de opvallendste tegenstemmen van de hedendaagse gezonde voedselindustrie. Als je de kookgoeroes moet geloven, is er niets erger dan een magnetronlasagne. Geen grotere zonde dan voorgesneden aardappeltjes, groenten uit blik, of kunstmatige kleurstoffen. Van Michael Pollan tot Rens Kroes: allen bepleiten een terugkeer naar grootmoeders keuken waar vers, simpel en onbespoten eten ambachtelijk werd klaargemaakt....
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2017
E-book
Heleen Timmermans Soepbijbel
van gazpacho en bouillon tot maaltijdsoep
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne recepten als witlof-kastanjesoep, Japanse misosoep, romige Parmezaansoep en mediterrane amandel-saffraansoep. Aan de hand van duidelijke instructies en stap-voor-stapfotografie leer...
Non-fictie
Nederlands | 524 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2017
E-book
Xelly Cabau van Kasbergen Hair
Tips en adviezen van Xelly Cabau van Kasbergen voor haarverzorging, de juiste tools, gebruik van nephaar en 25 kapsels om zelf te maken. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 162 pagina's (ePub3, 41 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2017
E-book
Jan Willem Duyvendak Thuis
het drama van een sentimentele samenleving
Sociologische opstellen over je thuis voelen op verschillende plekken en in verschillende situaties.
Non-fictie
Nederlands | 184 pagina's (ePub2, 3 MB) | Amsterdam University Press, Amsterdam | 2017
E-book
Jörgen Raymann Raymann zoekt raad
levenslessen van een rasoptimist
Adviezen voor een gelukkiger leven, mede gebaseerd op eigen ervaringen, door de Surinaams-Nederlandse cabaretier.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 2,5 MB | Lebowski, Amsterdam | 2017
E-book
Pieter Dhaeze | Pim Ras Handboek sportfotografie
leg actie én emotie vast!
Handboek met ruime aandacht voor de technische kant, met tips en overzicht van werk van fotograaf Pim Ras.
Non-fictie
Nederlands | 232 pagina's | Van Duuren Media, Culemborg | 2017
Gedrukt boek
Loïc Van Impe Loïc
the rookie cook; snel, makkelijk en niet duur
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017
Gedrukt boek
Stephen Moss Het roodborstje
een biografie
Informatie over het gedrag van de roodborst per maand, aangevuld met persoonlijke ervaringen, de relatie met de mens en wetenswaardigheden over deze vogelsoort.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 4,9 MB | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2018
E-book