Zoekresultaten
Resultaat 841 - 860 (van 6333)
Mark Hyman Het pegan dieet
de 21 basisprincipes van het nieuwe pegan dieet; paleo+ vegan= pegan
Functioneel arts geeft voedingsadviezen en recepten om de gezondheid te verbeteren aan de hand van 21 basisprincipes die een combinatie zijn van paleo en vegan.
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Amber Albarda Gezond genieten!
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Spectrum, Houten | 2013
Gedrukt boek
Joanne Lee Molinaro Het Korean vegan kookboek
verhalen en recepten uit omma’s Koreaanse keuken
Persoonlijk getinte beschrijvingen van vegetarische en veganistische gerechten uit de Koreaanse keuken. Met recepten. Met foto’s in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 335 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Durkhanai Ayubi Parwana
verhalende familierecepten uit een Afghaanse keuken
Recepten uit de Afghaanse keuken, met uitgebreide aandacht voor de geschiedenis en cultuur van het land.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Becht, Haarlem | 2021
Gedrukt boek
Nadia Zerouali Melk & dadels
100 geheime recepten van Marokkaanse moeders
Kookboek met gerechten en verhalen van 20 Marokkaanse moeders. De recepten in dit boek zijn via een mondelinge traditie van generatie op generatie overgedragen.
Non-fictie
Nederlands | 295 pagina's | [ROSE stories BV], [Amsterdam] | 2014
Gedrukt boek
Donal Skehan Eet. Leef. Reis.
lekker vers, lekker snel
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | NwA'DAM, [Amsterdam] | 2018
Gedrukt boek
Dietrich Grönemeyer | Volker Mehl Heilzaam koken met ayurveda
recepten uit de wereldgeneeskunde
Verzameling van tachtig vegetarische recepten op basis van de zes smaken uit de ayurvedische keuken, met uitleg over de geneeskrachtige werking van voedingsmiddelen in het lichaam. Met kleurenfoto’s en -illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2023
Gedrukt boek
Jord Althuizen Smokey goodness winter BBQ
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Georgia Ede Heel je hoofd
verander je voeding, verbeter je stemming en verminder je angst
Verhandeling over de invloed van voeding op de hersenen en mentale gezondheid, met speciale aandacht voor het ketogeen dieet. Met zwart-witillustraties.
Non-fictie
Nederlands | 536 pagina's | Uitgeverij Lucht, [Hilversum] | 2024
Gedrukt boek
Het grote kipboek
178 toprecepten met kip
Verzamelde kiprecepten uit weekblad Libelle, van snelle maaltijd tot feestgerecht. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 380 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Najat Kaanache Najat
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
Non-fictie
Nederlands | 299 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Brunch hartig & zoet
125 recepten op maat van elke gelegenheid
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Lannoo, Tielt | 2020
Gedrukt boek
Juglen Zwaan De voedingswaardewijzer
een overzichtelijke gids met gedetailleerde weergave van de voedingswaarden van meer dan 800 voedingsmiddelen
Non-fictie
Nederlands | 496 pagina's | aHealthylife BV, [Soest] | 2023
Gedrukt boek
Sanne Mouha Cholesterol
tips en recepten om cholesterol onder controle te krijgen
Informatie over de invloed van cholesterol op het lichaam, met tips en recepten voor een gezond voedingspatroon om het cholesterolgehalte te verlagen.
Non-fictie
Nederlands | 151 pagina's | Lannoo, Tielt | 2022
Gedrukt boek
Alexander Hart Salade to go
52 frisse lunches om mee te nemen
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2016
Gedrukt boek
Jayne Jubb Bak!
van eenvoudige appelcake tot het allerbeste zuurdesembrood
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2020
Gedrukt boek
Rain Lundström Veggie Aziatisch koken
de oosterse keuken met veel groente
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Pasquale Carfora Aroma
van traditie naar fine dining
Verzameling Italiaanse recepten waarin de chef van Restaurant Aroma traditionele gerechten een persoonlijk tintje geeft. Met anekdotes over de jeugd en familie van de kok en de diversiteit van de regionale Italiaanse keukens. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Edicola Culinair, Deventer | 2024
Gedrukt boek
Henry Firth | Ian Theasby Bish bash bosh!
jouw favorieten, geheel plantaardig
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Tom Barten | Hannah Vreugdenhil The recipe guide
recepten van DoorMeal voor de beste versie van jezelf
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek