Zoekresultaten
Resultaat 941 - 960 (van 1935)
Restaurant Hemelse Modder Seizoenskoken met recepten van restaurant Hemelse Modder
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Hemelse Modder, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Deborah Gray 500 light gerechten
500 heerlijke gerechten met minder vet, suiker en calorieën
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Nigel Slater Aan tafel
Non-fictie
Nederlands | 440 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2014
Gedrukt boek
Yvonne Eijkenduijn Yvestown in de keuken
een boek over eten en leven in de keuken
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Snor, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Alastair Williams Basiskookboek voor studenten (zodat je ook zonder je moeder kunt overleven!)
Hoe maak je broccoli of spaghetti klaar? Uitleg van eenvoudige recepten, veelal internationale, en informatie over o.a. gezond eten en de voorraadkast. Met kleine tekeningen in oranje. Vanaf ca. 16 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2014
Gedrukt boek
Niven Kunz Niven 80/20
80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Anny Bauder | Joop Nefkens | Annemiek Hendriks Eten wordt weer je vriend
80 lekkere recepten voor mensen met een verkleinde maag
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Poiesz Uitgevers, Koog aan de Zaan | 2014
Gedrukt boek
Sam Stern Virgin to veteran
leer de basis en word een goede kok
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2013
Gedrukt boek
Bill Granger Easy
ruim 100 succesrecepten voor elke dag van de week
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine, Hilversum | 2013
Gedrukt boek
Jeroen Meus Dagelijkse kost met Jeroen Meus
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Van Halewyck, Leuven | 2013
Gedrukt boek
Johannes van Dam Koken op Bommelstein
Achttien uitgewerkte menu's voor de vele karakters uit de strips van Marten Toonder over Ollie B. Bommel.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | De Bezige Bij, Amsterdam | 2012
Gedrukt boek
Pascale Naessens Mijn pure keuken
volop genieten en toch slank
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Lannoo, Tielt | 2011
Gedrukt boek
Brenda Frunt Goud op je bord
voor iedereen die van sport en lekker eten houdt
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Arko Sports Media, Nieuwegein | 2011
Gedrukt boek
Show Me Team Meer
nog meer onmisbare, overbodige en, best wel, handige dingen die je écht moet kunnen
Non-fictie
Nederlands | 284 pagina's | Terra, Arnhem | 2010
Gedrukt boek
Pascale Naessens Mijn pure keuken
volop genieten en toch slank
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Linkeroever, Antwerpen | 2010
Gedrukt boek
Voedsel als medicijn
Non-fictie
Nederlands | 352 pagina's | The Reader's Digest, Amsterdam [etc.] | 2009
Gedrukt boek
Hilde Smeesters Ketnet kookt!
het supercoole Ketnet-kookboek
Veertig recepten voor allerlei gerechten; bij sommige recepten worden ook tips gegeven voor leuke knutsels. Met veel illustraties in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2009
Gedrukt boek
Sarah Hines Stephens Show off
alle onmisbare, overbodige en best wel handige dingen die je écht moet kunnen
Ruim 200 zinvolle of soms overbodige activiteiten rond knutselen, koken, indruk maken en bewegen. Stapsgewijze uitleg met kleurentekeningen van het begrijpen van een hond tot het bouwen van een minirobot. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Joyce Huisman Ernst Bobbie en de rest kookboek
Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je allerlei recepten kunt maken. Met informatie over o.a. eetgewoonten, grappige kleurenfoto's en cd met (kook)liedjes van Ernst, Bobbie en de rest. Vanaf ca. 10 jaar; enige hulp van een volwassene is gewenst.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Inmerc, Wormer | 2007
Gedrukt boek
Johannes van Dam Koks & keukenmeiden
Amsterdamse kookboeken uit de Gastronomische Bibliotheek en de Bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam
Deze uitgave bij de gelijknamige tentoonstelling is een verkenning van de gastronomische geschiedenis van Nederland. Bevat tevens oude recepten die door diverse Amsterdamse chefkoks en specialisten in een modern jasje zijn gegoten.
Non-fictie
Nederlands | 212 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2006
Gedrukt boek