Zoekresultaten
Resultaat 941 - 960 (van 2523)
Paul de Leeuw 'kHebjelief, en trek!
afgeknipte spaghetti+ 50 andere recepten
Autobiografie van Paul de Leeuw, aangevuld met recepten die horen bij de verschillende fasen in zijn leven.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Carrera Culinair, [Amsterdam] | 2012
Gedrukt boek
Janine Jansen Uit blik
Verzameling van zestig recepten die bereid kunnen worden met ingrediënten uit blik. Met foto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 162 pagina's (ePub3, 17 MB) | L.S., Amsterdam | 2023
E-book
Julian Barnes Wijsneus in de keuken
Humoristische schetsen over de terreur van kookboeken en chef-koks.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Atlas Contact, Amsterdam [etc.] | 2013
Gedrukt boek
Stéphane Reynaud Simpel!
156 eenpansrecepten voor iedereen die denkt dat koken moeilijk is
Non-fictie
Nederlands | 308 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2017
Gedrukt boek
Frank Noë Ja, dát was lekker!
koken in de jaren vijftig en zestig
Recepten uit de Nederlandse eetcultuur in de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw, zoals van haringsla, lammetjespap en hete bliksem.
Non-fictie
Nederlands | 77 pagina's | Het Zwarte Schaap, Vleuten | 2018
Gedrukt boek
David Chang | Priya Krishna Thuis koken
Of: hoe ik ben gestopt me druk te maken om recepten (en van mijn magnetron ben gaan houden)
Tips en trucs om te koken op gevoel en door je eigen smaakvoorkeuren te volgen.
Non-fictie
Nederlands | 584 pagina's (ePub3, 42 MB) | Carrera, Amsterdam | 2021
E-book
Mary Maarsen Koken & bakken met de Amish
De Amish staan bekend om hun eeuwenlange tradities. Zo ook op het gebied van koken en bakken. Veel succesvolle recepten worden al generaties lang van moeder op dochter doorgegeven. Dit handzame boek bevat een verzameling eenvoudig te maken authentieke Amish recepten. Mary Maarsen (zelf Amish) verzamelde de lekkerste recepten. Dat er bij het koken gebruikgemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten is voor de Amish niet meer dan vanzelfsprekend! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 88 pagina's (ePub2, 18 MB) | Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier, Apeldoorn | 2014
E-book
Tess Ward Puur, lekker, vers
de verrassende kracht van onbewerkt eten
Recepten met weinig koolhydraten, geen bewerkte ingrediënten en geen geraffineerde suikers. Ze zijn niet glutenvrij, zuivelvrij of veganistisch, maar in de meeste gevallen wel aan te passen.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Hilversum] | 2015
Gedrukt boek
Felix Wilbrink Familie recepten
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | Bertram+de Leeuw Uitgevers, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek
Matt Preston Matt Preston's 100 beste recepten
heerlijk simpele recepten voor elke thuiskok
Non-fictie
Nederlands | 245 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2013
Gedrukt boek
Puck Kerkhoven Het nieuwe kliekjesboek
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Xander, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Caroline Hofberg De warme winterkeuken
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Monique van Loon The Culy way of life
culinair genieten
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Bertram+de Leeuw Uitgevers, [Amsterdam] | 2013
Gedrukt boek
Lizzie Mabbott Het allerleukste kinderkookboek
met makkelijke recepten voor het hele gezin
Kinderkookboek met makkelijke recepten uit de hele wereld. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's (ePub3, 26 MB) | Horizon, Antwerpen, Amsterdam | 2023
E-book
Henry Dimbleby | Kay Plunkett-Hogge | John Vincent In één pan!
natuurlijk fastfood
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Seasons kookboek
4 seizoenen puur koken
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Terra, Houten | 2012
Gedrukt boek
Genieten van winterkost
Non-fictie
Nederlands | 156 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2012
Gedrukt boek
Leonie van Mierlo Winterkookboek
beleef de winter en warm je aan de heerlijke gerechten van 24Kitchen
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2012
Gedrukt boek
Jeroen van Oijen Master the originals
Kookboek waarin de Nederlandse chefkok essentiële kooktechnieken bespreekt aan de hand van honderd bekende gerechten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 318 pagina's | Culiversity, Waalwijk | 2023
Gedrukt boek