Zoekresultaten
Resultaat 81 - 100 (van 121)
Cecile Thijssen Weekend koken
menu's voor elke stemming
Non-fictie
Nederlands | 384 pagina's | Culinaire Boekerij, Utrecht [etc.] | 2006
Gedrukt boek
Henri Wynants Culinaire sterren tussen Maas en Rijn
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2006
Gedrukt boek
Valérie Dousset | Patricia de Réals Het onmisbare kookboek voor mannen
Makkelijk te bereiden gerechten voor mannen die niet vaak koken.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
Robert Kranenborg Een bijzondere manier van cuisson geven, maar niet zonder risico
Gedachten van de Nederlandse chef-kok over zijn vak bij foto-stillevens die grafisch mooi zijn vormgegeven.
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | KunstMag, Zutphen | 2006
Gedrukt boek
Jean-Luc Sady Hemelse tiramisu
30 originele recepten voor uw lievelingsdessert
Non-fictie
Nederlands | 62 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2009
Gedrukt boek
Nicolaas Klei Slavink & Chardonnay
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Podium, Amsterdam | 2006
Gedrukt boek
Edwin Kats Het basis kroketten kookboek
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | UMCO culinair, Baarn | 2006
Gedrukt boek
Edwin Kats Het groot culinair croquetten kookboek
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | UMCO culinair, Baarn | 2006
Gedrukt boek
Stéphane Reynaud Van het varken
Non-fictie
Nederlands | 367 pagina's | Terra, Arnhem | 2006
Gedrukt boek
Manny Noakes Het total wellbeing dieet
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's | Unieboek, Houten [etc.] | 2007
Gedrukt boek
Lekker uit-eten (regio Arnhem, Nijmegen Liemers en Achterhoek)
Nederlands | 93 pagina's | Yermi, [Apeldoorn] | 2006
Gedrukt boek
Chris Caldicott World Food Café
Foto's, vegetarische recepten en gegevens over plaatselijk voedsel van de eigenaars van een Londens eetcafé tijdens hun wereldreizen door Afrika, Azië en Latijns-Amerika.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2006
Gedrukt boek
IJs
ambachtelijk ijs bereiden
Cultuurhistorisch overzicht met enkele recepten.
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | In Boekvorm Uitgevers, Assen | 2006
Gedrukt boek
Paul McNally Aromatische gerechten
Non-fictie
Nederlands | 400 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2006
Gedrukt boek
Hugo Camps | Johannes van Dam | Bram Hahn | Anouk Turkenburg | Liesbeth Wytzes Topkoks
interviews met 33 chefs en restaurateurs
Interviews met chef-koks uit binnen- en buitenland, eerder verschenen in het weekblad Elsevier.
Non-fictie
Nederlands | 275 pagina's | Elsevier Boeken, Amsterdam | 2016
Gedrukt boek
Jennifer Donovan Brunch
de perfecte verwennerij
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | P, Bath | 2006
Gedrukt boek
Julie Andrieu Het boek voor de chocoholic
Non-fictie
Nederlands | 382 pagina's | Terra, Arnhem | 2008
Gedrukt boek
Éric Kayser Buitengewoon brood
zelf gebakken
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2008
Gedrukt boek