Zoekresultaten
Resultaat 81 - 100 (van 259)
Jannis Brevet Inter Scaldes & Jannis Brevet
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Zutphen | 2002
Gedrukt boek
Nicholas A. Basbanes A splendor of letters
the permanence of books in an impermanent world
Schets van de rol van het boek in de menselijke samenleving tot dusver en pleidooi voor een blijvende rol van het boek in de toekomst.
Non-fictie
Engels | 444 pagina's | HarperCollins, New York | 2003
Gedrukt boek
International Federation of Library Associations and Institutions Guidelines for newspaper preservation microfilming
Non-fictie
Engels | 55 pagina's | IFLA Headquarters, The Hague | 1996
Gedrukt boek
Clara ten Houte de Lange | Ingmar Niezen | Chantel Veer Dutch cooking today
Recepten uit de Nederlandse keuken.
Non-fictie
Engels | 125 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
John Underwood | Pat Underwood Walk & eat Madeira
Non-fictie
Engels | 144 pagina's | Sunflower Books, London | 2015
Gedrukt boek
Betül Tunç Turkuaz kitchen
traditional & modern dough recipes for sweet & savoury bakes
Engels | 281 pagina's | Square Peg, London | 2024
Gedrukt boek
José Andrés | Michael Costa Zaytinya
delicious Mediterranean dishes from Greece, Turkey, and Lebanon
"Since Chef José Andrés opened the doors to his restaurant Zaytinya twenty years ago, food lovers have savored his creative adaptations of the classic dishes of Greece, Turkey, and Lebanon. Zaytinya's menu has always showcased the region's extraordinary food traditions while innovating in José's signature style: delicious, surprising, and made for sharing. From crispy fried vegetables and perfectly spiced seafood to tender grilled kebabs and warm, fluffy pita, these recipes are simply irresistible...
Engels | 353 pagina's | Ecco, an imprint of HarperCollins Publishers, New York | 2024
Gedrukt boek
Mickey Trescott The autoimmune paleo cookbook
an allergen-free approach to managing chronic illness
Dieetkookboek voor mensen met een auto-immuunziekte, gebaseerd op het paleo-dieet.
Engels | 311 pagina's | Murdoch Books, Sydney | 2016
Gedrukt boek
Amélie Vincent | Léa Teuscher Signature dishes.
50 chefs share their secret recipes
Vijftig chef-koks vertellen over hun geheime recepten.
Non-fictie
Engels | 247 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2023
Gedrukt boek
Donna Hay Modern baking
cakes, cookies and everything in between
Non-fictie
Engels | 399 pagina's | Fourth Estate, Sydney, NSW | 2018
Gedrukt boek
Hilary Keatinge The flavour of Holland
sketches & recipes
Per maand gerangschikte recepten uit de hedendaagse Nederlandse keuken met informatie over de achtergrond ervan.
Non-fictie
Engels | 216 pagina's | Schuyt, Haarlem | 1995
Gedrukt boek
Bee Wilson Consider the fork
a history of how we cook and eat
Non-fictie
Engels | 404 pagina's | Penguin Books, London | 2013
Gedrukt boek
Fridaus Yussuf Ramadan delights
South Asian recipes for the Holy Month; revitalize your Iftar and Suhoor tables with traditional South Asian dishes, perfect for Ramadan.
Non-fictie
Engels | 232 pagina's | [Bookmundo], [Rotterdam] | 2024
Gedrukt boek
Emanuela Caldirola Sierlijk garneren met groente en fruit
Non-fictie
Engels | 118 pagina's | Forte Uitgevers, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
The world's best spicy food
where to find it & how to make it
Non-fictie
Engels | 224 pagina's | Lonely Planet, Melbourne | 2014
Gedrukt boek
Jock Zonfrillo Last shot
a coming-of-age memoir of addiction, ambition and redemption
Engels | 370 pagina's | Simon & Schuster, London | 2022
Gedrukt boek
Oscar Chiantore Conserving contemporary art
issues, methods, materials, and research
Monografie over het conserveren en restaureren van kunstvoorwerpen.
Non-fictie
Engels | 327 pagina's | The Getty Conservation Institute, Los Angeles, CA | 2012
Gedrukt boek
Peter Coucquyt | Bernard Lahousse | Johan Langenbick The art & science of foodpairing
10,000 flavour matches that will transform the way you eat
Engels | 388 pagina's | Mitchell Beazley, London | 2020
Gedrukt boek
Anthony Bourdain World travel
an irreverent guide
De verhalen van de reizen die Bourdain maakte met vele culinaire belevenissen, beschrijvingen van hotels, restaurants, winkels en markten en manieren van vervoer.
Non-fictie
Engels | 471 pagina's | Bloomsbury Publishing, London | 2024
Gedrukt boek