Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 81 - 100 (van 114)

Filteren

  • Gary L. Wenk Your brain on food

    how chemicals control your thoughts and feelings

    Non-fictie

    Engels | 275 pagina's | Oxford University Press, New York, NY | 2019

    Gedrukt boek

  • Emma Bloom Dash diet for beginners

    the complete guide to lose weight and maintain optimal health

    Non-fictie

    Engels | 176 pagina's | in eigen beheer, Lavergne, TN | 2019

    Gedrukt boek

  • Food in Chinese culture

    anthropological and historical perspectives

    Non-fictie

    Engels | 429 pagina's | Yale University Press, New Haven, London | 1977

    Gedrukt boek

  • Art and appetite

    American painting, culture, and cuisine

    Catalogus bij een tentoonstelling over voedsel in de Amerikaanse schilderkunst.

    Non-fictie

    Engels | 248 pagina's | Art Institute of Chicago, Chicago | 2013

    Gedrukt boek

  • Mark Mathew Braunstein Radical vegetarianism

    a dialectic of diet and ethic

    Non-fictie

    Engels | 187 pagina's | Lantern Books, New York | 2010

    Gedrukt boek

  • Jonathan Kadane Crane Eating ethically

    religion and science for a better diet

    Studie naar de ethiek rond eten, gebaseerd op de combinatie van wetenschap en religie. Crane concludeert dat verantwoord eten niet alleen een streven is naar gezondheid, maar ook naar sociale samenhang.

    Non-fictie

    Engels | 250 pagina's | Columbia University Press, New York | 2018

    Gedrukt boek

  • Knife and fork

    visual identities for restaurant, food and beverage

    Voorbeelden van grafische vormgeving voor restaurants, voedsel en dranken

    Engels | 253 pagina's | Gestalten, Berlin | 2014

    Gedrukt boek

  • Martin Jones Feast

    why humans share food

    Met behulp van de nieuwste archeologische technieken worden onze eetgewoonten en het gebruik van de maaltijd onder de loep genomen en de invloed hiervan op onze maatschappij en de ecologie van de aarde.

    Non-fictie

    Engels | 364 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2007

    Gedrukt boek

  • Bob Holmes Flavor

    the science of our most neglected sense

    Engels | 310 pagina's | W.W. Norton, New York | 2017

    Gedrukt boek

  • Laura Thomas Just eat it

    how intuitive eating can help you get your shit together around food

    Non-fictie

    Engels | 414 pagina's | Bluebird, London | 2019

    Gedrukt boek

  • Carol J. Adams The sexual politics of meat

    a feminist-vegetarian critical theory

    Non-fictie

    Engels | 281 pagina's | Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing Inc, New York | 2015

    Gedrukt boek

  • Food and museums

    Non-fictie

    Engels | 368 pagina's | Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing, Plc, London, New York | 2017

    Gedrukt boek

  • Diana Rodgers | Robert Wolf Sacred cow

    the case for (better) meat

    "Registered dietitian Diana Rodgers and former research biochemist and New York Times bestselling author Robb Wolf explore the quandaries we face in raising and eating animals-focusing on the largest (and most maligned) of farmed animals, the cow, debunking common misconceptions with science-based findings, and arguing unequivocally that meat (done right) should have a place on the table."-- Uitgever

    Non-fictie

    Engels | 306 pagina's | BenBella Books, Inc, Dallas, TX | 2020

    Gedrukt boek

  • Jessie Inchauspé Glucose revolution

    the life-changing power of balancing your blood sugar

    Non-fictie

    Engels | 320 pagina's | Short Books, London | 2022

    Gedrukt boek

  • Patrick Quillin Beating cancer with nutrition

    combining the best of science and nature for healing in the 21st century; simple, safe, and effective natural methods to improve outcome for cancer patients

    Non-fictie

    Engels | 348 pagina's | Nutrition Times Press, Carlsbad, CA | 2001

    Gedrukt boek

  • Tom Venuto Burn the fat, feed the muscle

    transform your body forever using the secrets of the leanest people in the world

    Engels | 384 pagina's | Harmony Books, New York | 2013

    Gedrukt boek

  • Katja Gruijters | Ed van Hinte Food design

    Non-fictie

    Engels | 216 pagina's | Terra, Houten | 2016

    Gedrukt boek

  • Josh Evans | Roberto Flore | Michael Bom Frøst On eating insects

    Onderzoek naar het eten van insecten, met aandacht voor de economische, ecologische en sociale aspecten van grootschalige teelt. Met recepten.

    Non-fictie

    Engels | 335 pagina's | Phaidon, London | 2017

    Gedrukt boek

  • Harold McGee On food and cooking

    the science and lore of the kitchen

    Engels | 884 pagina's | Scribner, New York | 2004

    Gedrukt boek

  • Uma Naidoo This is your brain on food

    an indispensable guide to the surprising foods that fight depression, anxiety, PTSD, OCD, ADHD, and more

    Non-fictie

    Engels | 374 pagina's | Little, Brown Spark, New York | 2020

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5 (actief)
  6. 6
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Volwassenen
  • Verwijder voeding
  • Verwijder Engels

Inhoud

  1. Non-fictie73

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten8
  2. Gezin & Gezondheid7
  3. Mens & Maatschappij7
  4. Technologie & Wetenschap2
  5. Aarde & Klimaat2
  6. Kunst & Cultuur1
  7. Natuur & Dieren1
  8. Reizen & Vrije Tijd1
  9. Filosofie & Religie1

Auteur

  1. Bee Wilson3
  2. Alan Davidson2
  3. David Wolfe2
  4. Ed Winters2
  5. Felipe Fernández-Armesto2
  6. Michael Greger2
  7. T. Colin Campbell2
  8. Terry Wahls2
  9. Anaya Mitra1
  10. Andrew Jenkinson1
  11. Anthimus1
  12. Benjamin Stoz1
  13. Bob Holmes1
  14. Brenda Davis1
  15. Carol J. Adams1
  16. Caroline Dooner1
  17. Charles Massy1
  18. Dan Saladino1
  19. David Perlmutter1
  20. Diana Rodgers1
  21. Ed van Hinte1
  22. Edgar Merfyn Colin1
  23. Emilia A. Leese1
  24. Emily Crews Splane1

Taal

  1. Nederlands3
  2. Frans2
  3. Duits1
  4. Latijn1

Jaar

  1. 20252
  2. 20243
  3. 20232
  4. 20225
  5. 20212
  6. 20207
  7. 20199
  8. 20187
  9. 20176
  10. 20164
  11. 20156
  12. 201411
  13. 20134
  14. 20122
  15. 20101
  16. 20092
  17. 20084
  18. 20073
  19. 20063
  20. 20042
  21. 20031
  22. 20026
  23. 20012
  24. 20001
  25. 19993

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken