Zoekresultaten
Resultaat 81 - 100 (van 114)
Gary L. Wenk Your brain on food
how chemicals control your thoughts and feelings
Non-fictie
Engels | 275 pagina's | Oxford University Press, New York, NY | 2019
Gedrukt boek
Emma Bloom Dash diet for beginners
the complete guide to lose weight and maintain optimal health
Non-fictie
Engels | 176 pagina's | in eigen beheer, Lavergne, TN | 2019
Gedrukt boek
Food in Chinese culture
anthropological and historical perspectives
Non-fictie
Engels | 429 pagina's | Yale University Press, New Haven, London | 1977
Gedrukt boek
Art and appetite
American painting, culture, and cuisine
Catalogus bij een tentoonstelling over voedsel in de Amerikaanse schilderkunst.
Non-fictie
Engels | 248 pagina's | Art Institute of Chicago, Chicago | 2013
Gedrukt boek
Mark Mathew Braunstein Radical vegetarianism
a dialectic of diet and ethic
Non-fictie
Engels | 187 pagina's | Lantern Books, New York | 2010
Gedrukt boek
Jonathan Kadane Crane Eating ethically
religion and science for a better diet
Studie naar de ethiek rond eten, gebaseerd op de combinatie van wetenschap en religie. Crane concludeert dat verantwoord eten niet alleen een streven is naar gezondheid, maar ook naar sociale samenhang.
Non-fictie
Engels | 250 pagina's | Columbia University Press, New York | 2018
Gedrukt boek
Knife and fork
visual identities for restaurant, food and beverage
Voorbeelden van grafische vormgeving voor restaurants, voedsel en dranken
Engels | 253 pagina's | Gestalten, Berlin | 2014
Gedrukt boek
Martin Jones Feast
why humans share food
Met behulp van de nieuwste archeologische technieken worden onze eetgewoonten en het gebruik van de maaltijd onder de loep genomen en de invloed hiervan op onze maatschappij en de ecologie van de aarde.
Non-fictie
Engels | 364 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2007
Gedrukt boek
Bob Holmes Flavor
the science of our most neglected sense
Engels | 310 pagina's | W.W. Norton, New York | 2017
Gedrukt boek
Laura Thomas Just eat it
how intuitive eating can help you get your shit together around food
Non-fictie
Engels | 414 pagina's | Bluebird, London | 2019
Gedrukt boek
Carol J. Adams The sexual politics of meat
a feminist-vegetarian critical theory
Non-fictie
Engels | 281 pagina's | Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing Inc, New York | 2015
Gedrukt boek
Food and museums
Non-fictie
Engels | 368 pagina's | Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing, Plc, London, New York | 2017
Gedrukt boek
Diana Rodgers | Robert Wolf Sacred cow
the case for (better) meat
"Registered dietitian Diana Rodgers and former research biochemist and New York Times bestselling author Robb Wolf explore the quandaries we face in raising and eating animals-focusing on the largest (and most maligned) of farmed animals, the cow, debunking common misconceptions with science-based findings, and arguing unequivocally that meat (done right) should have a place on the table."-- Uitgever
Non-fictie
Engels | 306 pagina's | BenBella Books, Inc, Dallas, TX | 2020
Gedrukt boek
Jessie Inchauspé Glucose revolution
the life-changing power of balancing your blood sugar
Non-fictie
Engels | 320 pagina's | Short Books, London | 2022
Gedrukt boek
Patrick Quillin Beating cancer with nutrition
combining the best of science and nature for healing in the 21st century; simple, safe, and effective natural methods to improve outcome for cancer patients
Non-fictie
Engels | 348 pagina's | Nutrition Times Press, Carlsbad, CA | 2001
Gedrukt boek
Tom Venuto Burn the fat, feed the muscle
transform your body forever using the secrets of the leanest people in the world
Engels | 384 pagina's | Harmony Books, New York | 2013
Gedrukt boek
Katja Gruijters | Ed van Hinte Food design
Non-fictie
Engels | 216 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Josh Evans | Roberto Flore | Michael Bom Frøst On eating insects
Onderzoek naar het eten van insecten, met aandacht voor de economische, ecologische en sociale aspecten van grootschalige teelt. Met recepten.
Non-fictie
Engels | 335 pagina's | Phaidon, London | 2017
Gedrukt boek
Harold McGee On food and cooking
the science and lore of the kitchen
Engels | 884 pagina's | Scribner, New York | 2004
Gedrukt boek
Uma Naidoo This is your brain on food
an indispensable guide to the surprising foods that fight depression, anxiety, PTSD, OCD, ADHD, and more
Non-fictie
Engels | 374 pagina's | Little, Brown Spark, New York | 2020
Gedrukt boek