Zoekresultaten
Resultaat 81 - 87 (van 87)
Quentin Crewe Quentin Crewe's internationaal menu & gerechten woordenboek
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's | Bosch & Keuning, Baarn | 1988
Gedrukt boek
Gualtiero Marchesi De originele recepten van Gualtiero Marchesi
de nieuwe Italiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 408 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 1988
Gedrukt boek
Ali Riza Kaya De Turkse keuken
Non-fictie
Nederlands | 110 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1985
Gedrukt boek
Time-Life Books Salades en koude voorgerechten
Aanwijzingen voor de bereiding van koude voorgerechten en salades, gevolgd door een bloemlezing van internationale recepten
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
Elsa Vleer De actuele voedingstabel
wat zit waar in?; de mineralen, vitaminen, eiwitten, koolhydraten, vetten, basen en zuren in ons dagelijks voedsel
Alfabetische lijst van voedingsmiddelen met vermelding van de voedingswaarden, niet gebaseerd op de reguliere voedingsleer.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Elmar, Rijswijk | 2010
Gedrukt boek
A. Jansen-van Daalen Pudding in al zijn vormen (collecting jelly moulds)
Beschrijving van een aantal oude puddingvormen en van het gerecht pudding in de loop der tijd, aangevuld met enkele recepten
Non-fictie
Nederlands | Jansen-van Daalen, 's-Gravenhage | 1980
Gedrukt boek
Margarete Ohmer Gourmets
von Cäsar bis Napoleon
Duits | 203 pagina's | Gustav Lübbe, Bergisch Gladbach | 1980
Gedrukt boek