Zoekresultaten
Resultaat 81 - 100 (van 153)
Wim de Jong | Frank van Dijl Heerlijk Rotterdam
de favoriete culinaire adressen van de oprichters van De Buik van Rotterdam
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Good Cook, [Hilversum] | 2015
Gedrukt boek
Sonia Lucano Detox water
30 recepten voor gezonde drankjes op basis van water
Non-fictie
Nederlands | 70 pagina's | Becht, Haarlem | 2016
Gedrukt boek
Carla Bardi Sushi
stap voor stap, met foto's en filmpjes; meer dan 70 fantastische recepten
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2015
Gedrukt boek
Susan Herrmann Loomis In een Franse keuken
verhalen en recepten om thuis te koken als een Française
Thuis koken als een Française met verse, pure en lokale producten van het seizoen Hoe doen die Fransen dat toch? Een drukke baan weerhoudt ze er niet van om dagelijks een verse driegangenmaaltijd te bereiden. Als vanzelfsprekend combineren ze de producten van het seizoen, uit eigen tuin of van de boerenmarkt op zo'n manier dat de smaken en geuren op hun tongstrelendst naar voren komen. Kookboekenschrijfster Susan Herrmann Loomis ging op een culinaire zoektocht en ontfutselde haar Franse buren, vrienden,...
Non-fictie
Nederlands | 214 pagina's (ePub2, 1,3 MB) | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2017
E-book
Monique van der Vloed Natuurlijk lekker basiskookboek
Non-fictie
Nederlands | 237 pagina's | Van Duuren Media, Culemborg | 2015
Gedrukt boek
Amy Zhang | Julie Zhang The dumpling sisters
meer dan 100 Chinese familierecepten
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Mijn leefstijl dieet
lekker én verantwoord afvallen!
Let op. Dit e-book is NIET geschikt voor Zwart-Wit e-readers. Wil je iets aan je gewicht te doen? En opnieuw lekker in je vel zitten? Maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Zoek dan niet verder: dit boek en Modifast helpen je om verantwoord af te vallen. Niet met een crash diet, maar met doordachte methodes. Methodes die niet alleen naar je eetpatroon kijken, maar ook naar jou en jouw manier van leven. Vandaar de naam: leefstijldieet. Voor een slanke lijn hoef je niet weken op een...
Non-fictie
Nederlands | 343 pagina's (ePub3, 33 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Esmee Köhler Het normale dieet
Vermageringsboek gebaseerd op minder calorierijke voeding, bewuster eten, kleinere porties en variëren. Met eenvoudige recepten.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Spectrum, [Houten] | 2015
Gedrukt boek
Anya van de Wetering | Anne Fleur Sanders | Marie-Claire Lambalk Making memories
Verzameling recepten voor shared dining, met styling- en gesprekstips.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Snor, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Julius Jaspers Simple smart cooking
smaken van toen in een nieuw jasje
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en...
Non-fictie
Nederlands | 356 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Julius Jaspers Smart cooking compleet
lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!' Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang...
Non-fictie
Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 82 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Erik van Loo | Nicole Willemse Sauzen
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt. Een goede saus geeft het gerecht iets extra's, het maakt het gerecht nog smaakvoller. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 177 pagina's (ePub3, 60 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015
E-book
Hannah Van Ongevalle Come take a sip with me
Welkom in de wondere wereld van de cocktails! Hannah Van Ongevalle werd niet alleen verkozen tot Beste Bartender van België; ze behoort tot de beste bartenders ter wereld. Ze is de ideale gids langs de meest legendarische cocktails. Ze laat je niet alleen proeven van de klassiekers uit haar cocktailbar The Pharmacy, maar ook van de favorieten van collega-bartenders uit het buitenland en van chef-koks als Sergio Herman, Sofie Dumont en Peter Goossens. Dit cocktailnaslagwerk bevat meer dan alleen...
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's (ePub3, 149 MB) | Horizon, Antwerpen | 2015
E-book
Susan Herrmann Loomis In een Franse keuken
verhalen en recepten om thuis te koken als een Française
Non-fictie
Nederlands | 300 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Erik van Loo Soepen
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015
E-book
Roel Abraham Wederwaardigheden
Bundel eerder gepubliceerde, soms hilarische columns over het dagelijks (joodse) leven.
Fictie
Nederlands | 87 pagina's | [Brave New Books], [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Jennifer | Sven Het groene smoothie boek
Met dit boek in handen beschik je over 30 heerlijke recepten die je helpen een nog gezondere jij te worden. Groene smoothies zijn gezond! Ze geven je lichaam een extra portie vitamines, mineralen, vezels en soms ook goede vetten, stuk voor stuk belangrijke stoffen die je helpen bij het verkrijgen of het behouden van een gezond lichaam. Sven & Jennifer van het platform Voedzaam & Snel hebben alle smoothies met zorg bedacht en uitgebreid getest. Alle recepten zijn 100% natuurlijk. Op naar een vitaler...
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's (ePub3, 14 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Alain Caron | Roel James | Wim de Jong Tour d'Alain
een culinaire reis door Frankrijk
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Frankrijk is mijn bron, mijn basis, het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Wat ik met jullie wil delen is alles waar ik mijn hart aan heb verloren. Fijne restaurants, mooie producten en bovenal de grote chefs die ik bewonder. Dit boek staat er bol van..' TOUR d'Alain In Tour d'Alain neemt Alain Caron de lezer mee op een unieke culinaire reis door zijn geliefde Frankrijk. Hij voert ons mee naar de mensen, de plekjes en de adressen die er in...
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's (ePub3, 116 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015
E-book
Pascalle Bonnier | Mathijs Kok Havermoutje
70 havermoutrecepten van pasta tot pannenkoek
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? In 70 recepten tonen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok de oneindige mogelijkheden met haver als basis. Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino, van pasta tot pannenkoek. Voor elk moment op de dag is er een havermoutje! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok is havermout met de paplepel...
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's (ePub3, 124 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Eric van Veluwen | Robèrt van Beckhoven Quinoa
nummer 1 superfood
Quinoa is als 'superfood' in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. In 75 recepten tonen chef-kok Eric van Veluwen en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven de vele mogelijkheden met quinoa. Van ontbijt, snack en salade tot soep, hoofdschotel en dessert. Naast een heerlijk kookboek met uiteenlopende recepten biedt Quinoa, nummer 1 superfood informatie...
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 61 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015
E-book