Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 81 - 100 (van 153)

Filteren

  • Wim de Jong | Frank van Dijl Heerlijk Rotterdam

    de favoriete culinaire adressen van de oprichters van De Buik van Rotterdam

    Non-fictie

    Nederlands | 239 pagina's | Good Cook, [Hilversum] | 2015

    Gedrukt boek

  • Sonia Lucano Detox water

    30 recepten voor gezonde drankjes op basis van water

    Non-fictie

    Nederlands | 70 pagina's | Becht, Haarlem | 2016

    Gedrukt boek

  • Carla Bardi Sushi

    stap voor stap, met foto's en filmpjes; meer dan 70 fantastische recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 119 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2015

    Gedrukt boek

  • Susan Herrmann Loomis In een Franse keuken

    verhalen en recepten om thuis te koken als een Française

    Thuis koken als een Française met verse, pure en lokale producten van het seizoen Hoe doen die Fransen dat toch? Een drukke baan weerhoudt ze er niet van om dagelijks een verse driegangenmaaltijd te bereiden. Als vanzelfsprekend combineren ze de producten van het seizoen, uit eigen tuin of van de boerenmarkt op zo'n manier dat de smaken en geuren op hun tongstrelendst naar voren komen. Kookboekenschrijfster Susan Herrmann Loomis ging op een culinaire zoektocht en ontfutselde haar Franse buren, vrienden,...

    Non-fictie

    Nederlands | 214 pagina's (ePub2, 1,3 MB) | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Monique van der Vloed Natuurlijk lekker basiskookboek

    Non-fictie

    Nederlands | 237 pagina's | Van Duuren Media, Culemborg | 2015

    Gedrukt boek

  • Amy Zhang | Julie Zhang The dumpling sisters

    meer dan 100 Chinese familierecepten

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015

    Gedrukt boek

  • Mijn leefstijl dieet

    lekker én verantwoord afvallen!

    Let op. Dit e-book is NIET geschikt voor Zwart-Wit e-readers. Wil je iets aan je gewicht te doen? En opnieuw lekker in je vel zitten? Maar weet je niet zo goed hoe je dat aan moet pakken? Zoek dan niet verder: dit boek en Modifast helpen je om verantwoord af te vallen. Niet met een crash diet, maar met doordachte methodes. Methodes die niet alleen naar je eetpatroon kijken, maar ook naar jou en jouw manier van leven. Vandaar de naam: leefstijldieet. Voor een slanke lijn hoef je niet weken op een...

    Non-fictie

    Nederlands | 343 pagina's (ePub3, 33 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    E-book

  • Esmee Köhler Het normale dieet

    Vermageringsboek gebaseerd op minder calorierijke voeding, bewuster eten, kleinere porties en variëren. Met eenvoudige recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Spectrum, [Houten] | 2015

    Gedrukt boek

  • Anya van de Wetering | Anne Fleur Sanders | Marie-Claire Lambalk Making memories

    Verzameling recepten voor shared dining, met styling- en gesprekstips.

    Non-fictie

    Nederlands | 127 pagina's | Snor, Utrecht | 2022

    Gedrukt boek

  • Julius Jaspers Simple smart cooking

    smaken van toen in een nieuw jasje

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en...

    Non-fictie

    Nederlands | 356 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Julius Jaspers Smart cooking compleet

    lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en ga aan de slag!' Van kinds af aan is Jaspers bezig met eten. Op de middelbare school kluste hij al bij met koken en op de dag na zijn eindexamen vertrok hij naar Frankrijk om zijn eigen restaurantje te openen. Na terugkomst vestigde Julius zich als traiteur en cateraar in Amsterdam. Na een carrière in de 'software' koos hij voor een carrière in de 'hardware' en gaf twintig jaar lang...

    Non-fictie

    Nederlands | 337 pagina's (ePub3, 82 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Erik van Loo | Nicole Willemse Sauzen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Ik houd van saus. Maar een gerecht mag er niet in baden. Saus is een smaakverrijker, en daarmee ondergeschikt aan het hoofdingrediënt. Een goede saus geeft het gerecht iets extra's, het maakt het gerecht nog smaakvoller. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 177 pagina's (ePub3, 60 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Hannah Van Ongevalle Come take a sip with me

    Welkom in de wondere wereld van de cocktails! Hannah Van Ongevalle werd niet alleen verkozen tot Beste Bartender van België; ze behoort tot de beste bartenders ter wereld. Ze is de ideale gids langs de meest legendarische cocktails. Ze laat je niet alleen proeven van de klassiekers uit haar cocktailbar The Pharmacy, maar ook van de favorieten van collega-bartenders uit het buitenland en van chef-koks als Sergio Herman, Sofie Dumont en Peter Goossens. Dit cocktailnaslagwerk bevat meer dan alleen...

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub3, 149 MB) | Horizon, Antwerpen | 2015

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis In een Franse keuken

    verhalen en recepten om thuis te koken als een Française

    Non-fictie

    Nederlands | 300 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Erik van Loo Soepen

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Roel Abraham Wederwaardigheden

    Bundel eerder gepubliceerde, soms hilarische columns over het dagelijks (joodse) leven.

    Fictie

    Nederlands | 87 pagina's | [Brave New Books], [Amsterdam] | 2015

    Gedrukt boek

  • Jennifer | Sven Het groene smoothie boek

    Met dit boek in handen beschik je over 30 heerlijke recepten die je helpen een nog gezondere jij te worden. Groene smoothies zijn gezond! Ze geven je lichaam een extra portie vitamines, mineralen, vezels en soms ook goede vetten, stuk voor stuk belangrijke stoffen die je helpen bij het verkrijgen of het behouden van een gezond lichaam. Sven & Jennifer van het platform Voedzaam & Snel hebben alle smoothies met zorg bedacht en uitgebreid getest. Alle recepten zijn 100% natuurlijk. Op naar een vitaler...

    Non-fictie

    Nederlands | 94 pagina's (ePub3, 14 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    E-book

  • Alain Caron | Roel James | Wim de Jong Tour d'Alain

    een culinaire reis door Frankrijk

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Frankrijk is mijn bron, mijn basis, het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Wat ik met jullie wil delen is alles waar ik mijn hart aan heb verloren. Fijne restaurants, mooie producten en bovenal de grote chefs die ik bewonder. Dit boek staat er bol van..' TOUR d'Alain In Tour d'Alain neemt Alain Caron de lezer mee op een unieke culinaire reis door zijn geliefde Frankrijk. Hij voert ons mee naar de mensen, de plekjes en de adressen die er in...

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's (ePub3, 116 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Pascalle Bonnier | Mathijs Kok Havermoutje

    70 havermoutrecepten van pasta tot pannenkoek

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee? In 70 recepten tonen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok de oneindige mogelijkheden met haver als basis. Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino, van pasta tot pannenkoek. Voor elk moment op de dag is er een havermoutje! Pascalle Bonnier en Mathijs Kok is havermout met de paplepel...

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub3, 124 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Eric van Veluwen | Robèrt van Beckhoven Quinoa

    nummer 1 superfood

    Quinoa is als 'superfood' in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. In 75 recepten tonen chef-kok Eric van Veluwen en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven de vele mogelijkheden met quinoa. Van ontbijt, snack en salade tot soep, hoofdschotel en dessert. Naast een heerlijk kookboek met uiteenlopende recepten biedt Quinoa, nummer 1 superfood informatie...

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 61 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2015

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5 (actief)
  6. 6
  7. 7
  8. 8
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2015
  • Verwijder tijd
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek119
  2. E-book34

Voor

  1. Volwassenen151
  2. Jeugd5

Inhoud

  1. Non-fictie146
  2. Fictie2

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten153
    1. Dieet & Gezond55
    2. Basiskookboeken21
    3. Bakboeken16
    4. Keukens13
    5. Drankboeken10
    6. Vegetarisch8
    7. Bekende Chefs8
  2. Gezin & Gezondheid28
  3. Filosofie & Religie5
  4. Sport3
  5. Literatuur & Romans3
  6. Reizen & Vrije Tijd2
  7. Hobby1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd2
  2. Young Adult1

Auteur

  1. Amber Albarda4
  2. Pascalle Bonnier4
  3. Rutger van den Broek4
  4. Alain Caron3
  5. Aram van Beek3
  6. Julius Jaspers3
  7. Mieke Kosters3
  8. Vitataal3
  9. Anna Helm Baxter2
  10. Anne Marie Reuzenaar2
  11. Carla Bardi2
  12. Carola van Bemmelen2
  13. Christiane Schäfer2
  14. Daisy Oppelaar2
  15. Erik van Loo2
  16. Esmee Köhler2
  17. Hannah Van Ongevalle2
  18. Ida de Haart2
  19. Jennifer ter Heide2
  20. Lars Hamer2
  21. Mari Maris2
  22. Mathijs Kok2
  23. Mirte Kaan2
  24. Peter Klosse2

Taal

  1. Nederlands150
  2. Engels3

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken