Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 81 - 100 (van 450)

Filteren

  • Yvon Jaspers Zomers koken met Yvon

    mezze, meraki en vier het leven zo vaak als je kunt

    Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten smaken als je er maar genoeg meraki in verwerkt. En andersom, als meraki ontbreekt smaakt het nergens naar. Yvon Jaspers neemt je in dit kleurrijke kookboek mee naar een zonnig eiland. Daar staat een oud keukentafeltje met een wapperend kleed in de wind. Niet keurig netjes...

    Non-fictie

    Nederlands | 321 pagina's (ePub3, 74 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Anita Witzier Zonder fratsen

    niks 'diëten' maar gewoon lekker en gezond eten

    Anita Witzier deelt haar succesrecepten om gewoon lekker te eten zonder moeilijk gedoe. Voor haar geen hypes en superfoods of ge- en verboden.

    Non-fictie

    Nederlands | 345 pagina's (ePub3, 94 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Donald Scloszkie Donnie's kookboek

    snacks & snelle happen bereid door De Fenomeen

    De populaire rapper Donnie, Maradonnie alias De Fenomeen (1994) legt allerlei eenvoudige gerechten stapsgewijs uit. Van de alledaagse snelle en minder snelle hap tot snacks, sauzen, salades en zoete liflafjes. Met o.a. een kleurenfoto van elk gerecht. Vanaf ca. 15 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 27 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Sandra Ysbrandy Aan de keukentafel

    70 recepten om samen van te genieten

    70 gerechten om samen van te genieten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 326 pagina's (ePub3, 87 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Sergio Herman Just cook it

    meer dan 80 snelle recepten voor thuis

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even lekkerder. In Just Cook It legt hij uit waarom. Van een lasagne tot een tiramisu en van een pan mosselen tot een auberginesalade: door een paar simpele toevoegingen leert Sergio je om...

    Non-fictie

    Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Ramon Brugman | Alain Caron | Leon Mazairac | Sharon de Miranda | Milton Verseput Het BinnensteBuiten kookboek

    dagelijkse inspiratie voor een betaalbare, snelle en gezonde maaltijd

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het tv-programma kent een keur aan experts. Zo gaan culinair expert Alain Caron en chef-kok Leon Mazairac het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl hun collega-chef-koks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week in een keukenstudio een laagdrempelig, en betaalbaar of snel gerecht bereiden. Net als in het populaire tv-programma bundelen de chef-koks ook voor dit kookboek hun krachten en schotelen...

    Non-fictie

    Nederlands | 307 pagina's (ePub3, 29 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Elise Gruppen | Nina de Bruijn Ovenbijbel

    makkelijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol

    Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens: in de Ovenbijbel laten Nina en Elise van Chickslovefood je zien wat je allemaal uit je oven kan halen. Ze blijven hun keukenfilosofie trouw en maken het dus nooit onnodig ingewikkeld en laten je nooit de hele dag in de koeken staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 592 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Viviane van Dyck Vegans are better lovers

    alles over gebalanceerd plantaardig eten

    Vegans are better lovers inspireert jou in vier hoofdstukken (grains, beans, greens en home remedies) om een betere lover of life te worden. Viviane bundelt in dit boek 70 volwaardig plantaardige recepten die niet alleen voedzaam zijn, maar ook boordevol smaak zitten. De gerechten zijn stuk voor stuk uitgebalanceerd volgens eeuwenoude evenwichtsprincipes van yin en yang, en worden door de auteur vlot vertaald met een hedendaagse toets. De gerechten hebben al zeker één ding gemeen: ze werden bedacht...

    Nederlands | 184 pagina's (ePub2, 41 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2022

    E-book

  • Werner Drent Stamppotbijbel

    van aardappel tot boerenkool en van pompoen tot zuurkool

    STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBER Met meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste stamppotten. Van klassiekers als hutspot en boerenkool tot 'moderne stamppotten' als komkommer-muntstamppot met frambozen en stamppot met zeekraal en gamba's. Maar je kunt nog meer met stamppot:...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 43 MB | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Ingrid Hofstra Van haver tot gort

    60 seizoensrecepten met pap: klassiek, modern, werelds & voor elk moment van de dag

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Het woordenboek omschrijft pap als 'een zacht, dik, vloeibaar gerecht dat je maakt door granen, meel of peulvruchten in water of melk te koken'. Elke cultuur kent z'n eigen unieke papklassiekers en zelfs sterrenchefs zetten het op hun...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 20 MB | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Jet van Nieuwkerk Uit huis met Jet

    voor een happy & healthy studentenleven, niet te streng en al helemaal niet saai

    Een (hand/kook)boek voor meisjes die moeten geloven aan het volwassen worden. Vader of moeder zorgt niet meer elke dag dat er iets voedzaams op tafel staat, je (studenten)huis moet je zélf schoonhouden en door al dat gestudeer en gefeest is het wel belangrijk om je ook fit blijven te voelen. Ik leer hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Ik laat zien dat je ook voor weinig geld een gezonde, verse maaltijd op tafel kunt zetten. Weg met die droge pasta, rode saus uit pot en geraspte kaas die smaakt...

    Non-fictie

    Nederlands | 316 pagina's (ePub3, 24 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Jeroen Hopster Food for thought

    wereldfilosofie aan de keukentafel; met recepten

    Zeven studenten filosofie en zeven filosofen discussiëren over zeven thema's die grote vragen over het leven in de huidige maatschappij behandelen.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Ten Have, Utrecht | 2018

    E-book

  • Rutger van den Broek Toetjesbijbel

    van crumble tot crème brûlée en van panna cotta tot pavlova

    Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 39 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Lola van Ruler Toko Lo

    Indisch bakboek; cake en koek, taart, snacks, zoet, pudding en drankjes

    Met eerbied voor de geschiedenis, een trotse blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots - en daarmee die van de ruim 350.000 Indische Nederlanders - aan de hand van recepten voor zoet en hartig gebak, die hun oorsprong vinden in de tijd van Nederlands-Indië én die later in Nederland zijn ontstaan: van spekkoek tot sponscake en van pangsit tot pastei. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Onno Kleyn De grote Kleyn

    culinair compendium

    Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. En dat genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een no-nonsensemanier en met een bemoedigende dosis ironie. Fabels worden ontmaskerd, vooroordelen onderuitgehaald. Anekdotes, kaders en 125 recepten met wijnadviezen maken het boek af. Kleyn...

    Non-fictie

    Nederlands | 1043 pagina's (ePub2, 5,2 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Brenda Hoff Snelle klassiekers met een twist

    van hutspot tot risotto en van cheesecake tot paella

    Van hutspot tot risotto en van cheesecake tot paella. De bekende recepten bevatten verrassende twists, waardoor het gerecht net even anders is dan je gewend bent: gewokte hutspot met pikante gehaktballetjes, risotto uit de oven, cheesecake in een potje en paella met drumsticks. Ovenschotels, pasta's, (hartige) taarten, maaltijdsalades, snacks, soepen, toetjes; in 90 recepten komt alles aan bod. De verscheidenheid aan vegetarische, vlees- en visgerechten maken het boek toegankelijk voor iedereen....

    Non-fictie

    Nederlands | 339 pagina's (ePub3, 35 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Julius Jaspers Kerstbijbel

    van voorgerecht tot dessert en alles wat er tussenin zit

    Verzameling van meer dan 250 recepten voor de kerstdagen, met tips voor het bereiden van een kerstmenu en aandacht voor snacks, dranken, sauzen en het verwerken van restjes. Met kleurenfoto's.

    Non-fictie

    Nederlands | 754 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024

    E-book

  • Julius Jaspers Stoofbijbel

    van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

    Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofrecepten Heldere how-to's en technieken Duidelijke stap-voor-stapfoto's Uitleg van benodigdheden...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 40 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Ramon Brugman Desserts

    Met meer dan 130 recepten staat er in Dessertbijbel voor elke lekkerbek wat wils: van klassieke desserts als tiramisu en clafoutis tot recepten met een twist van auteur Danny Jansen zoals cakefrietjes en fruitsushi. En natuurlijk desserts met chocolade, als hemelse modder, en met fruit, zoals apfelstrudel en pêche melba. Leer de basistechnieken aan de hand van de stap-voor-stapfoto's en maak handig gebruik van het aanbod aan basisrecepten. Dessertbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 15 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Gertjan Kiers Vleesbijbel

    alles over rund & kalf, varken en lam

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 36 MB | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5 (actief)
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 23
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder E-book

Leesvorm

  1. Voor e-reader394

Voor

  1. Volwassenen446
  2. Jeugd17

Inhoud

  1. Non-fictie424
  2. Fictie12

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten428
  2. Gezin & Gezondheid95
  3. Literatuur & Romans28
  4. Biografie & Waargebeurd24
  5. Mens & Maatschappij13
  6. Filosofie & Religie8
  7. Geschiedenis & Politiek7
  8. Reizen & Vrije Tijd5

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd7
  2. Dagelijks leven5
  3. Persoonlijke onderwerpen2
  4. Poëzie, Gedichten & Rijmpjes1
  5. Lichaam & Gezondheid1
  6. Samenleving1
  7. Young Adult1
  8. Spanning & Avontuur1

Auteur

  1. Julius Jaspers20
  2. Rutger van den Broek9
  3. Alain Caron7
  4. Carola van Bemmelen7
  5. Jennifer ter Heide7
  6. Amber Albarda6
  7. Bart van Olphen6
  8. Mari Maris6
  9. Sandra Bekkari6
  10. Janneke Vreugdenhil5
  11. Karolien Olaerts5
  12. Rens Kroes5
  13. Elise Gruppen4
  14. Jeroen Hazebroek4
  15. Jonah Freud4
  16. Leonard Elenbaas4
  17. Lisette Kreischer4
  18. Marjolein Dubbers4
  19. Mieke Kosters4
  20. Nina de Bruijn4
  21. Ramon Brugman4
  22. Susan Herrmann Loomis4
  23. Anne Marie Reuzenaar3
  24. Annemieke de Kroon3

Taal

  1. Nederlands449
  2. Engels1

Jaar

  1. 20252
  2. 202418
  3. 202330
  4. 202227
  5. 202151
  6. 202045
  7. 201938
  8. 201841
  9. 201742
  10. 201627
  11. 201540
  12. 201429
  13. 201319
  14. 20126
  15. 20115
  16. 20105
  17. 20097
  18. 20084
  19. 20072
  20. 20033
  21. 20012
  22. 19981
  23. 19951
  24. 19941
  25. 19811

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken