Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 81 - 100 (van 120)

Filteren

  • David Wolfe Eating for beauty

    for women and men; introducing a whole new concept of beauty, what it is, and how you can achieve it

    Dieet van verse rauwkost om meer uiterlijke schoonheid te bereiken.

    Non-fictie

    Engels | 193 pagina's | North Atlantic Books, Berkley, California | 2009

    Gedrukt boek

  • Robert Quinn Food around the world

    Lees over voedsel van over de hele wereld. Met aandacht voor de oorsprong van bepaalde producten, nationale gerechten en oogstfeesten. Met kleurenillustraties, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 11 tot 14 jaar.

    Non-fictie

    Engels | 56 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2010

    Gedrukt boek

  • Michael Pollan In defence of food

    the myth of nutrition and the pleasures of eating

    Non-fictie

    Engels | 242 pagina's | Allen Lane, London | 2008

    Gedrukt boek

  • Dan Saladino Eating to extinction

    the world's rarest foods and why we need to save them

    Non-fictie

    Engels | 450 pagina's | Vintage, London | 2023

    Gedrukt boek

  • University of California Encyclopedia of foods

    a guide to healthy nutrition

    Engels | 516 pagina's | Academic Press, San Diego, Cal. | 2002

    Gedrukt boek

  • Rachel Herz Why you eat what you eat

    the science behind our relationship with food

    Studie naar psychologische, neurologische en fysiologische aspecten van onze voedingsgewoonten met technieken om de relatie met voedsel te verbeteren.

    Non-fictie

    Engels | 352 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, NY, London | 2018

    Gedrukt boek

  • Emma Bloom Dash diet for beginners

    the complete guide to lose weight and maintain optimal health

    Non-fictie

    Engels | 176 pagina's | in eigen beheer, Lavergne, TN | 2019

    Gedrukt boek

  • Gary L. Wenk Your brain on food

    how chemicals control your thoughts and feelings

    Non-fictie

    Engels | 275 pagina's | Oxford University Press, New York, NY | 2019

    Gedrukt boek

  • Food in Chinese culture

    anthropological and historical perspectives

    Non-fictie

    Engels | 429 pagina's | Yale University Press, New Haven, London | 1977

    Gedrukt boek

  • Art and appetite

    American painting, culture, and cuisine

    Catalogus bij een tentoonstelling over voedsel in de Amerikaanse schilderkunst.

    Non-fictie

    Engels | 248 pagina's | Art Institute of Chicago, Chicago | 2013

    Gedrukt boek

  • Jonathan Kadane Crane Eating ethically

    religion and science for a better diet

    Studie naar de ethiek rond eten, gebaseerd op de combinatie van wetenschap en religie. Crane concludeert dat verantwoord eten niet alleen een streven is naar gezondheid, maar ook naar sociale samenhang.

    Non-fictie

    Engels | 250 pagina's | Columbia University Press, New York | 2018

    Gedrukt boek

  • Mark Mathew Braunstein Radical vegetarianism

    a dialectic of diet and ethic

    Non-fictie

    Engels | 187 pagina's | Lantern Books, New York | 2010

    Gedrukt boek

  • Knife and fork

    visual identities for restaurant, food and beverage

    Voorbeelden van grafische vormgeving voor restaurants, voedsel en dranken

    Engels | 253 pagina's | Gestalten, Berlin | 2014

    Gedrukt boek

  • Martin Jones Feast

    why humans share food

    Met behulp van de nieuwste archeologische technieken worden onze eetgewoonten en het gebruik van de maaltijd onder de loep genomen en de invloed hiervan op onze maatschappij en de ecologie van de aarde.

    Non-fictie

    Engels | 364 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2007

    Gedrukt boek

  • Bob Holmes Flavor

    the science of our most neglected sense

    Engels | 310 pagina's | W.W. Norton, New York | 2017

    Gedrukt boek

  • Laura Thomas Just eat it

    how intuitive eating can help you get your shit together around food

    Non-fictie

    Engels | 414 pagina's | Bluebird, London | 2019

    Gedrukt boek

  • Carol J. Adams The sexual politics of meat

    a feminist-vegetarian critical theory

    Non-fictie

    Engels | 281 pagina's | Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing Inc, New York | 2015

    Gedrukt boek

  • Food and museums

    Non-fictie

    Engels | 368 pagina's | Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing, Plc, London, New York | 2017

    Gedrukt boek

  • Diana Rodgers | Robert Wolf Sacred cow

    the case for (better) meat

    "Registered dietitian Diana Rodgers and former research biochemist and New York Times bestselling author Robb Wolf explore the quandaries we face in raising and eating animals-focusing on the largest (and most maligned) of farmed animals, the cow, debunking common misconceptions with science-based findings, and arguing unequivocally that meat (done right) should have a place on the table."-- Uitgever

    Non-fictie

    Engels | 306 pagina's | BenBella Books, Inc, Dallas, TX | 2020

    Gedrukt boek

  • Jessie Inchauspé Glucose revolution

    the life-changing power of balancing your blood sugar

    Non-fictie

    Engels | 320 pagina's | Short Books, London | 2022

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5 (actief)
  6. 6
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder voeding
  • Verwijder Engels

Voor

  1. Volwassenen114
  2. Jeugd6

Inhoud

  1. Non-fictie77
  2. Fictie2

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten8
  2. Gezin & Gezondheid7
  3. Mens & Maatschappij7
  4. Technologie & Wetenschap2
  5. Aarde & Klimaat2
  6. Kunst & Cultuur1
  7. Natuur & Dieren1
  8. Reizen & Vrije Tijd1
  9. Filosofie & Religie1

Onderwerp: Jeugd

  1. Spanning & Avontuur1

Auteur

  1. Bee Wilson3
  2. Alan Davidson2
  3. David Wolfe2
  4. Ed Winters2
  5. Felipe Fernández-Armesto2
  6. Michael Greger2
  7. T. Colin Campbell2
  8. Terry Wahls2
  9. Anaya Mitra1
  10. Andrew Jenkinson1
  11. Anthimus1
  12. Benjamin Stoz1
  13. Bob Holmes1
  14. Brenda Davis1
  15. Carol J. Adams1
  16. Caroline Dooner1
  17. Charles Massy1
  18. Claire Freedman1
  19. Dan Saladino1
  20. David Perlmutter1
  21. Diana Rodgers1
  22. Ed Smith1
  23. Ed van Hinte1
  24. Edgar Merfyn Colin1

Taal

  1. Nederlands3
  2. Frans2
  3. Duits1
  4. Latijn1

Jaar

  1. 20252
  2. 20243
  3. 20233
  4. 20225
  5. 20212
  6. 20207
  7. 20199
  8. 20187
  9. 20176
  10. 20164
  11. 20156
  12. 201411
  13. 20135
  14. 20122
  15. 20103
  16. 20092
  17. 20085
  18. 20073
  19. 20064
  20. 20042
  21. 20031
  22. 20026
  23. 20012
  24. 20001
  25. 19993

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken