Zoekresultaten
Resultaat 81 - 100 (van 120)
David Wolfe Eating for beauty
for women and men; introducing a whole new concept of beauty, what it is, and how you can achieve it
Dieet van verse rauwkost om meer uiterlijke schoonheid te bereiken.
Non-fictie
Engels | 193 pagina's | North Atlantic Books, Berkley, California | 2009
Gedrukt boek
Robert Quinn Food around the world
Lees over voedsel van over de hele wereld. Met aandacht voor de oorsprong van bepaalde producten, nationale gerechten en oogstfeesten. Met kleurenillustraties, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 11 tot 14 jaar.
Non-fictie
Engels | 56 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Michael Pollan In defence of food
the myth of nutrition and the pleasures of eating
Non-fictie
Engels | 242 pagina's | Allen Lane, London | 2008
Gedrukt boek
Dan Saladino Eating to extinction
the world's rarest foods and why we need to save them
Non-fictie
Engels | 450 pagina's | Vintage, London | 2023
Gedrukt boek
University of California Encyclopedia of foods
a guide to healthy nutrition
Engels | 516 pagina's | Academic Press, San Diego, Cal. | 2002
Gedrukt boek
Rachel Herz Why you eat what you eat
the science behind our relationship with food
Studie naar psychologische, neurologische en fysiologische aspecten van onze voedingsgewoonten met technieken om de relatie met voedsel te verbeteren.
Non-fictie
Engels | 352 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, NY, London | 2018
Gedrukt boek
Emma Bloom Dash diet for beginners
the complete guide to lose weight and maintain optimal health
Non-fictie
Engels | 176 pagina's | in eigen beheer, Lavergne, TN | 2019
Gedrukt boek
Gary L. Wenk Your brain on food
how chemicals control your thoughts and feelings
Non-fictie
Engels | 275 pagina's | Oxford University Press, New York, NY | 2019
Gedrukt boek
Food in Chinese culture
anthropological and historical perspectives
Non-fictie
Engels | 429 pagina's | Yale University Press, New Haven, London | 1977
Gedrukt boek
Art and appetite
American painting, culture, and cuisine
Catalogus bij een tentoonstelling over voedsel in de Amerikaanse schilderkunst.
Non-fictie
Engels | 248 pagina's | Art Institute of Chicago, Chicago | 2013
Gedrukt boek
Jonathan Kadane Crane Eating ethically
religion and science for a better diet
Studie naar de ethiek rond eten, gebaseerd op de combinatie van wetenschap en religie. Crane concludeert dat verantwoord eten niet alleen een streven is naar gezondheid, maar ook naar sociale samenhang.
Non-fictie
Engels | 250 pagina's | Columbia University Press, New York | 2018
Gedrukt boek
Mark Mathew Braunstein Radical vegetarianism
a dialectic of diet and ethic
Non-fictie
Engels | 187 pagina's | Lantern Books, New York | 2010
Gedrukt boek
Knife and fork
visual identities for restaurant, food and beverage
Voorbeelden van grafische vormgeving voor restaurants, voedsel en dranken
Engels | 253 pagina's | Gestalten, Berlin | 2014
Gedrukt boek
Martin Jones Feast
why humans share food
Met behulp van de nieuwste archeologische technieken worden onze eetgewoonten en het gebruik van de maaltijd onder de loep genomen en de invloed hiervan op onze maatschappij en de ecologie van de aarde.
Non-fictie
Engels | 364 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2007
Gedrukt boek
Bob Holmes Flavor
the science of our most neglected sense
Engels | 310 pagina's | W.W. Norton, New York | 2017
Gedrukt boek
Laura Thomas Just eat it
how intuitive eating can help you get your shit together around food
Non-fictie
Engels | 414 pagina's | Bluebird, London | 2019
Gedrukt boek
Carol J. Adams The sexual politics of meat
a feminist-vegetarian critical theory
Non-fictie
Engels | 281 pagina's | Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing Inc, New York | 2015
Gedrukt boek
Food and museums
Non-fictie
Engels | 368 pagina's | Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing, Plc, London, New York | 2017
Gedrukt boek
Diana Rodgers | Robert Wolf Sacred cow
the case for (better) meat
"Registered dietitian Diana Rodgers and former research biochemist and New York Times bestselling author Robb Wolf explore the quandaries we face in raising and eating animals-focusing on the largest (and most maligned) of farmed animals, the cow, debunking common misconceptions with science-based findings, and arguing unequivocally that meat (done right) should have a place on the table."-- Uitgever
Non-fictie
Engels | 306 pagina's | BenBella Books, Inc, Dallas, TX | 2020
Gedrukt boek
Jessie Inchauspé Glucose revolution
the life-changing power of balancing your blood sugar
Non-fictie
Engels | 320 pagina's | Short Books, London | 2022
Gedrukt boek