Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 81 - 100 (van 120)

Filteren

  • Susan Herrmann Loomis In een Franse keuken

    verhalen en recepten om thuis te koken als een Française

    Non-fictie

    Nederlands | 300 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Estée Strooker Estée kookt

    de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis

    In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018

    E-book

  • Alain Caron De bijbel van de Franse keuken

    van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

    De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...

    Non-fictie

    Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Yvon Jaspers De keukentafel van het Noorden

    fika, hygge en maak je leven zo lekker møgelijk

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken zien. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar en vooral heerlijk eten uit het Noorden. Op zoek naar rustiek, lokaal en écht. Geen liflafjes, geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven, sudderen, braden, vissen, paddenstoelen zoeken, vlierbloesem plukken én bakken. Van smushi tot smörrebröd, van...

    Non-fictie

    Nederlands | 242 pagina's (ePub3, 76 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Fidan Ekiz Fidan's family food

    genieten van het lekkerste uit de Turkse keuken

    Turks tafelen met de populairste tafeldame van DWDD! Fidan Ekiz, de charmantste programmamaker van Nederland, laat aan de hand van verhalen over haar familie zien hoe de Turkse cultuur en keuken in elkaar steekt . Uiteraard gemengd met de realiteit van de Nederlandse supermarkt en de Hollandse haast. Waar haar oma de manti nog zelf kneedde, ontdekt Fidan ingrediënten bij de plaatselijke supermarkt waardoor ze haar eigen – iets makkelijkere versie – in elkaar draait. Goed genoeg om je weer helemaal...

    Non-fictie

    Nederlands | 84 pagina's (ePub2, 40 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis Aan Rue Tatin & Tarte Tatin

    wonen en koken in een Frans stadje

    De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Aan Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin beschrijft ze haar belevenissen. Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin bevat streekrecepten...

    Non-fictie

    Nederlands | 568 pagina's (ePub2, 1,5 MB) | Orlando, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Stefano Cavallari Pasta

    61 authentieke pastagerechten uit de keuken van Spaghetteria Pasta-bar

    Waan je in Italië en geniet van de pasta's en de unieke sfeer van Spaghetteria Pasta-bar aan je eigen tafel! Veel heb je niet nodig om in Italiaanse sferen te raken: mooie tomaten, verse basilicum, olijfolie, wat geraspte Parmezaanse kaas... Stefano Cavallari – chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar – neemt je in Pasta mee naar het Italië van zijn jeugd en de pasta's die zijn oma hem leerde bereiden. Van een mooie spaghetti con frutti di mare, een tagliatelle met eekhoorntjesbrood,...

    Non-fictie

    Nederlands | 140 pagina's (ePub2, 7,4 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis Tarte Tatin

    het goede leven in Normandie

    Samen met haar man en twee kinderen vestigt de Amerikaanse chef-kok Susan Herrmann Loomis zich in Louviers. Susan geniet volop van het Franse leven, met name van de levendige dorpsmarkt. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Tarte Tatin beschrijft ze levendig hoe ze aan Rue Tatin haar kookschool opricht en met vallen en opstaan haar weg vindt. Vanzelfsprekend bevat Tarte Tatin vele tongstrelende recepten! `Yesterday Julia today Susan Zester `Betoverend,...

    Non-fictie

    Nederlands | 268 pagina's (ePub2, 1,1 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis Rue Tatin

    wonen en koken in een Frans stadje

    De Amerikaanse studente Susan arriveerde in Parijs met een koffer en een droom om kok te worden. Ze volgde de befaamde opleiding aan de Varenne Ecole de Cuisine en dompelde zich onder in de Franse keuken en cultuur. Verliefd op het Franse leven besloot ze een vervallen huis op te knappen in Louviers, een van de schilderachtigste stadjes van Normandië. Susan neemt in haar memoires de lezer mee naar een wereld waar tradities en vriendschappen worden gekoesterd, en waar eten een centrale plaats inneemt....

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub2, 1,2 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Marcella Hazan De klassieke Italiaanse keuken

    Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Marcella Hazan (1924-2013) wordt beschouwd als een van de grootste Italiaanse kookboekenauteurs. De klassieke Italiaanse keuken is haar meesterwerk: het is een toegankelijk en duidelijk standaardwerk en geschikt voor een groot publiek, van beginnende thuiskoks tot gevorderde chefs. Als geen ander weet Hazan de geuren, kleuren en smaken van de échte Italiaanse keuken over te brengen. Iedereen die houdt van heerlijk eten zou dit kookboek in zijn...

    Non-fictie

    Nederlands | 1449 pagina's (ePub3, 8,1 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014

    E-book

  • Thea Spierings 100x pastasaus

    lekker en simpel

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2020

    Gedrukt boek

  • José Pizarro De keuken van Catalonië

    recepten uit Barcelona en omstreken

    Non-fictie

    Nederlands | 253 pagina's | Van Halewyck, Kalmthout | 2018

    Gedrukt boek

  • Isabel Meniño Mijn keuken van Galicië

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Terra, Houten | 2017

    Gedrukt boek

  • Gérard Goetz Elzas

    een gastronomische streek in 110 recepten & 40 producten

    Non-fictie

    Nederlands | 404 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2020

    Gedrukt boek

  • Rena Salaman | Jan Cutler Minibijbel Griekse keuken

    met meer dan 160 heerlijke, authentieke recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Veltman, Utrecht | 2013

    Gedrukt boek

  • Katie Parla Grandi gusti

    de allermooiste gerechten uit de Zuid-Italiaanse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019

    Gedrukt boek

  • Karen Groeneveld Kookboek van de Achterhoek

    poddik, garstensoep en andere streekgerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 80 pagina's | Het Zwarte Schaap, [Zutphen] | 2014

    Gedrukt boek

  • Trish Deseine Heerlijk Parijs

    restaurants, winkels, recepten, tips

    Non-fictie

    Nederlands | 204 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2014

    Gedrukt boek

  • Kay Plunkett-Hogge Aperitivo

    drankjes en snacks voor La Dolce Vita

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017

    Gedrukt boek

  • Giancarlo Caldesi | Katie Caldesi Sicilië

    heerlijke gerechten van een Italiaans eiland

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5 (actief)
  6. 6
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Keukens
  • Verwijder Europa

Type

  1. Gedrukt boek103
  2. E-book17

Voor

  1. Jeugd2

Inhoud

  1. Non-fictie116

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten120
    1. Basiskookboeken36
    2. Bekende Chefs14
    3. Bakboeken8
    4. Dieet & Gezond3
    5. Vegetarisch3
    6. Drankboeken2
  2. Reizen & Vrije Tijd12
  3. Geschiedenis & Politiek6
  4. Gezin & Gezondheid3
  5. Mens & Maatschappij1
  6. Literatuur & Romans1
  7. Biografie & Waargebeurd1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd2

Onderwerp: Thema

  1. Kookkunst / eten en drinken118
  2. Nationale en regionale keuken111
  3. Zuid-Europa59
  4. Italië44
  5. West-Europa38
  6. Algemene kookkunst en recepten34
  7. Nederland20
  8. Koken/eten per ingrediënt19
  9. Gerechten en gangen / maaltijden19
  10. Frankrijk15
  11. Spanje14
  12. Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks14
  13. Koken/eten per ingrediënt: pasta en noedels12
  14. Reizen en vakantie10
  15. Oost-Europa9
  16. Turkije9
  17. Bakken8
  18. Comfort food en voedselnostalgie7
  19. Reisgidsen en vakantiegidsen7
  20. Noord-Europa, Scandinavië6
  21. Andere geografische groeperingen: oceanen en zeeën, historisch, politiek enz.6
  22. Snel en makkelijk koken6

Auteur

  1. Asterisk*4
  2. Onno H. Kleyn4
  3. Susan Herrmann Loomis4
  4. Giancarlo Caldesi3
  5. Katie Caldesi3
  6. Alain Caron2
  7. Aram van Beek2
  8. Estée Strooker2
  9. Fidan Ekiz2
  10. Frank Noë2
  11. Hale Amus2
  12. Jamie Oliver2
  13. Janneke Vreugdenhil2
  14. Karen Groeneveld2
  15. Leonardo Pacenti2
  16. Letitia Clark2
  17. Luca Cesari2
  18. Maud Moody2
  19. Nelly de Zwaan2
  20. Nina Bogaerts2
  21. Raquel Palla Lorden2
  22. Regula Ysewijn2
  23. Sergio Herman2
  24. Alba Pezone1

Taal

  1. Nederlands117
  2. Engels4

Jaar

  1. 202411
  2. 20239
  3. 20227
  4. 20218
  5. 20207
  6. 201920
  7. 201818
  8. 201711
  9. 20164
  10. 20155
  11. 20142
  12. 20132
  13. 20122
  14. 20111
  15. 20092
  16. 20072
  17. 20061
  18. 20051
  19. 20032
  20. 20011
  21. 19952
  22. 19781
  23. 19501

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken