Zoekresultaten
Resultaat 981 - 1000 (van 2079)
Charlotte Borggreve Ff koken
Recepten uit allerlei landen, enigszins aan de Nederlandse situatie aangepast, van 'streetfood' en snelle hapjes worden stap voor stap uitgelegd. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 14 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Becht, Haarlem | 2006
Gedrukt boek
Auguste Escoffier Het kookboek van de klassieke keuken
Non-fictie
Nederlands | 1024 pagina's | H&dG, 't Goy-Houten | 2006
Gedrukt boek
Edith Koenders Geluksperen, roverballetjes en paradijskoekjes
het Hans Christian Andersen sprookjeskookboek
Kookboek met recepten die zijn verzonnen bij de sprookjes van Hans Christian Andersen, fragmenten uit sprookjes en samenvattingen daarvan. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 77 pagina's | Pereboom, Bussum | 2004
Gedrukt boek
Sanneke Prins Kinderkookboek
Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je recepten van bijvoorbeeld pannenkoeken, toetjes en pepernoten eenvoudig zelf kunt maken. Met gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2003
Gedrukt boek
Marijke Duffhauss Van speelsoep tot schuimpjesijs
ouderwetse recepten, verhaaltjes over vroeger, voor oma's, opa's en kleinkinderen
Verhalen over wat opa en oma vroeger aten met bijbehorende recepten, die stap voor stap worden uitgelegd. Voor (groot)ouders om samen met hun (klein)kinderen vanaf ca. 6 jaar te maken.
Non-fictie
Nederlands | 61 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Bourgondisch Maastricht
43 Maastrichtse koks
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Studio Leon | 2025
Gedrukt boek
Dijlan van Vlimmeren | Nicole Buissing Chef Rotterdam
Non-fictie
Nederlands | 210 pagina's | Kyosei, [Rotterdam] | 2021
Gedrukt boek
Daniël Sterk Sterke recepten
50× onweerstaanbaar
Nederlands | 124 pagina's | SterkInDeKeuken, [Gouda] | 2021
Gedrukt boek
Stéphanie Pilyser Kraamkost
50 gezonde, snelle en lekkere recepten voor nieuwe ouders
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Lannoo, Tielt | 2021
Gedrukt boek
Jeni Wright Le Cordon Bleu handboek kooktechnieken
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | Atrium, Alphen aan den Rijn | 1997
Gedrukt boek
Manon Henzen | Alexandra van Dongen | Arnold Carmiggelt | John Tholen Een culinaire tijdreis
1000 jaar koken in Rotterdam
Informatie over de culinaire geschiedenis van de stad Rotterdam aan de hand van archeologische vondsten, gekoppeld aan recepten uit historische kookboeken uit de collectie van Bibliotheek Rotterdam en keukenscènes uit de kunstcollectie van Museum Boijmans Van Beuningen. Met veel afbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2024
Gedrukt boek
Bravo!
tips en trucs om je gezonde leefstijl vast te houden
Adviezen voor een gezonde levensstijl voor mensen die een maagverkleining hebben ondergaan.
Non-fictie
Nederlands | 151 pagina's | Poiesz Uitgevers, Koog aan de Zaan | 2019
Gedrukt boek
Gezonde Drukte Wat eten we vanavond?
Kookboek met gezonde recepten voor het gezin.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Van Halewyck, Kalmthout | 2018
Gedrukt boek
C.J. Wannée Kookboek van de Amsterdamse huishoudschool
Non-fictie
Nederlands | 640 pagina's | Becht, Haarlem | 2017
Gedrukt boek
Viviane Van Dyck | Rik Vermuyten Echt (w)eten
gezond koken volgens de vijfseizoenskeuken
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2016
Gedrukt boek
Karin Vaneker Vorstelyk tafelen
een culinaire wereldreis
Non-fictie
Nederlands | 124 pagina's | Collation, [Amsterdam] | 2016
Gedrukt boek
Rijksmuseum Kookboek
Vijftig Hollandse ingrediënten en vijftig recepten van in Nederland werkende koks gaan gepaard met een korte uitleg en passende illustraties van kunstwerken of details daarvan.
Non-fictie
Nederlands | 599 pagina's | Rijksmuseum, Amsterdam | 2016
Gedrukt boek
Recepten uit de bekroonde kookboeken van het jaar 2007-2016
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | De wonderneming, [Amsterdam] | 2016
Gedrukt boek
Janine Quispel-Duisterhof | Flora Bakker Gezellig dat ik er ben
Recepten, ingedeeld naar de seizoenen, en verhalen over koken en gastvrijheid.
Non-fictie
Nederlands | 249 pagina's | Kyosei, [Rotterdam] | 2022
Gedrukt boek
Iwan Driessen | Stephanie Lücken | Pieter Smits Rijsel
het kookboek
Recepten en verhalen uit de keuken van het Amsterdamse restaurant Rijsel.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek