Zoekresultaten
Resultaat 101 - 120 (van 234)
Kunsthal Rotterdam Rookgordijnen
roken in de kunsten; van olieverf tot celluloid
Kleine kunstgeschiedenis van het roken, verschenen ter gelegenheid van de gelijknamige expositie.
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | Ludion, Amsterdam [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Peter Klosse Het proefboek
de essentie van smaak
Het leren herkennen en benoemen van smaken aan de hand van een betrouwbaar classificatiesysteem waardoor goede recepturen en uitgebalanceerde spijs-wijncombinaties kunnen worden gemaakt.
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Tirion, Baarn | 2003
Gedrukt boek
Katharine Blakemore Stoofschotels
hartverwarmende gerechten voor op het fornuis of in de oven
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2004
Gedrukt boek
Peter De Clercq Roken met Peter De Clercq
Leidraad voor beginners voor het roken van levensmiddelen. Met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 62 pagina's | Roularta Books, Roeselare | 2003
Gedrukt boek
Pepita Aris Minibijbel Spaanse keuken
geniet van 150 klassieke recepten uit alle delen van Spanje
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2013
Gedrukt boek
Dirk Lambrechts De smaak van heimwee
herinneringen aan de Europese volkskeuken
Verhalen over de Europese volkskeuken met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 203 pagina's | Lubberhuizen, [Amsterdam] | 2003
Gedrukt boek
Text/support De lekkerste tapas
Non-fictie
Nederlands | 69 pagina's | Inmerc, Wormer | 2003
Gedrukt boek
Christa Schmedes De lekkerste recepten voor cakes & gebak
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2005
Gedrukt boek
Lekker koken met rijst
van risotto tot pilav, de heerlijkste rijstgerechten uit de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 139 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2004
Gedrukt boek
Adriaan de Boer Haring en zijn maatjes
Informatie over de haringvangst, haringkaken, haring in het zuur, bokking, brado etc. en een handleiding voor het zelf schoonmaken van haring.
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Inmerc, Wormer | 2003
Gedrukt boek
Theŕes̀e Boer Natuurlijk genieten
Restaurant De Librije, Zwolle
Gastvrouw en sommelier van het driesterrenrestaurant De Librije beschrijft aan de hand van gerechten diverse proefsessies voor wijnkeuzes.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Waanders, Zwolle | 2003
Gedrukt boek
Rien Het kabouterkookboek
Stap voor stap wordt aangegeven hoe je allerlei soorten gerechten klaarmaakt, van lammetjespap en erwtensoep tot saté en zalmquiche. Met gekleurde tekeningen van kabouters. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Kok, Kampen | 2003
Gedrukt boek
Helene Weinold Sfeervolle servetten vouwen
eenvoudige, trendy en klassieke ontwerpen in stof en papier
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2003
Gedrukt boek
Madhur Jaffrey Curry bijbel
India, Singapore, Maleisië, Indonesië, Thailand, Zuid-Afrika, Kenia, Groot-Brittannië, Trinidad, Guyana, Japan, Verenigde Staten
Non-fictie
Nederlands | 352 pagina's | Culinaire Boekerij, Utrecht [etc.] | 2004
Gedrukt boek
Joanna Farrow Smoothies
sappig & fruitig, lekker & gezond
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2003
Gedrukt boek
Delia Delia's favoriete kipgerechten
Non-fictie
Nederlands | 136 pagina's | Fontaine, Abcoude | 2004
Gedrukt boek
Shaunda Kennedy Wenger Kookboek voor de boekenliefhebber
koken met je favoriete schrijvers en personages!
Kookboek met citaten en recepten van zo'n 200 gerechten die werden bereid, geserveerd, bedacht of ter sprake kwamen in bekende boeken.
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Sirene, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Akira Oshima Yamazato
de kaiseki keuken; Hotel Okura Amsterdam
Geschiedenis van Hotel Okura in Amsterdam en het Yamazato Restaurant; met uitleg over de kaiseki ryori-keuken. Geen recepten.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2003
Gedrukt boek