Zoekresultaten
Resultaat 101 - 120 (van 256)
John Underwood | Pat Underwood Walk & eat Madeira
Non-fictie
Engels | 144 pagina's | Sunflower Books, London | 2015
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie's 15 minute meals
Non-fictie
Engels | 287 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, London | 2012
Gedrukt boek
Vicky Shipton New Orleans
De Britse Jodie gaat voor drie dagen naar New Orleans, zodat zij meer te weten komt over haar favoriete afhaalmaaltijd: fried chicken. Met kleurenillustraties, opdrachten en een dvd. Vanaf ca. 13 jaar.
Non-fictie
Engels | 48 pagina's | Scholastic, London | 2012
Gedrukt boek
Linda Lau Anusasananan | Alan Lau The Hakka cookbook
Chinese soul food from around the world
Engels | 293 pagina's | University of California Press, Berkeley | 2012
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie does... Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France
easy twists on classic dishes inspired by my travels
Non-fictie
Engels | 359 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, London | 2010
Gedrukt boek
David Chang | Peter Meehan Momofuku
Non-fictie
Engels | 303 pagina's | Absolute Press, London | 2010
Gedrukt boek
Emma Kay The Georgian kitchen
Engels | 282 pagina's | Amberley, Glouchestershire | 2015
Gedrukt boek
The world's best brunches
where to find them & how to make them
Engels | 224 pagina's | Lonely Planet, Melbourne | 2015
Gedrukt boek
American Women's Club of Amsterdam Holland days
a collection of American and other international recipes adapted for the Dutch kitchen
Non-fictie
Engels | 274 pagina's | Eburon, Delft | 1995
Gedrukt boek
Clara ten Houte de Lange | Ingmar Niezen | Chantel Veer Dutch cooking today
Recepten uit de Nederlandse keuken.
Non-fictie
Engels | 125 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Gilly Smith Nigella Lawson
a biography
Biografie van de Joods-Britse presentatrice en publiciste (1960- ), vooral bekend van haar kookrubrieken en kookprogramma's.
Non-fictie
Engels | 250 pagina's | Barricade, Fort Lee, NJ | 2006
Gedrukt boek
Joni-Marie Newman Fusion food in the vegan kitchen
125 comfort food classics, reinvented with an ethnic twist!
Non-fictie
Engels | 176 pagina's | Fair Winds Press, a member of Quayside Publishing Group, Beverly, MA | 2014
Gedrukt boek
Stanley Tucci | Felicity Blunt The Tucci table
Kookboek met recepten van de Amerikaanse acteur en regisseur van Italiaanse afkomst (1960- ).
Engels | 232 pagina's | Gallery Books, New York | 2014
Gedrukt boek
Urvashi Pitre Indian instant pot cookbook
traditional indian dishes, made easy & fast
Non-fictie
Engels | 161 pagina's | Rockbridge Press, [Plaats van uitgave niet vastgesteld] | 2017
Gedrukt boek
Hinnerk von Bargen Street foods
Engels | 400 pagina's | Wiley, Hoboken, New Jersey | 2016
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie's kitchen
Non-fictie
Engels | 333 pagina's | Joseph, London [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Felicity Cloake Red sauce brown sauce
a Brittish breakfast odyssey
Non-fictie
Engels | 373 pagina's | Mudlark, London | 2023
Gedrukt boek
Menu design in Europe
a visual and culinary history of graphic styles and design, 1800-2000
Europe's reputation as the center of the culinary world is confirmed with this expansive array of restaurant menus from across the continent. From extravagant bills of fare for royal feasts to delectable mid-century minimalist graphics, the gustatory customs of dozens of European countries are revealed in this encyclopedic design compendium. Jim Heimann's new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hundreds of European menus from the early 19th century to the...
Non-fictie
Duits | Engels | Frans | 447 pagina's | Taschen, Köln | 2022
Gedrukt boek
Ani Phyo Ani's raw food essentials
Engels | 323 pagina's | Da Capo, Cambridge, Mass | 2010
Gedrukt boek
Bee Wilson Swindled
the dark history of food fraud, from poisoned candy to counterfeit coffee
Non-fictie
Engels | 384 pagina's | Princeton University Press, Princeton, NJ [etc.] | 2008
Gedrukt boek