Zoekresultaten
Resultaat 101 - 120 (van 140)
Niven Kunz Niven 80/20
80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met...
Non-fictie
Nederlands | 257 pagina's (ePub3, 55 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Jesse van der Velde | Annemieke de Kroon De snelle superfood chef
80 heerlijke, gezonde recepten voor elk moment van de dag
Vervolg op Superfoodrecepten Na het succes van hun bestseller Superfoodrecepten (2013) hebben Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon opnieuw de handen ineen geslagen. Want er is veel meer bewezen over de positieve werking van superfoods dan over het algemeen bekend is. In het eerste deel van dit boek doet Jesse van der Velde dit helder uit de doeken. Die kennis kun je vervolgens in de praktijk brengen met overheerlijke, gemakkelijke recepten van Annemieke. Ditmaal niet alleen met de exotische...
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's (ePub2, 44 MB) | Spectrum, Houten | 2015
E-book
Lisette Bossert Toen was koken heel gewoon
Interviews met tien mensen uit heel verschillende (eet)culturen die in de jaren vijftig/zestig opgroeiden over de rol van eten in hun leven, gevolgd door bijpassende recepten.
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's | Loopvis, Groningen | 2015
Gedrukt boek
Carola van Bemmelen | Sharon Numan 100% suikervrij voor altijd
Uitbreiding van de 100% suikervrije voeding in spelregels met uitleg en recepten.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's (ePub2, 10 MB) | Spectrum, Houten | 2015
E-book
Dinneke van den Dikkenberg Koken zonder E-nummers
voor kids
Maak zelf taco's, broodnestjes of een kokoscake. Bijzonder is dat het recepten zijn zonder E-nummers. Met stapsgewijze uitleg van vijftig recepten en kleine kleurenfoto's van het gerecht. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 134 pagina's | De Banier uitgeverij, [Apeldoorn] | 2015
Gedrukt boek
Elisabeth Johansson Puur & gezond koken
Non-fictie
Nederlands | 153 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2016
Gedrukt boek
Heleen Quantrill Eet goed voor elk budget
ruim zeventig originele recepten zonder E-nummers en suiker
Non-fictie
Nederlands | 101 pagina's | Uitgeverij De Banier, [Apeldoorn] | 2013
Gedrukt boek
Niven Kunz Niven 80/20
80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Nick Barnard Eat right
een moderne kijk op traditionele kennis over voeding - meer dan 100 recepten
Non-fictie
Nederlands | 334 pagina's | Spectrum, Houten | 2017
Gedrukt boek
Ria Loohuizen Zilt en bitter
van artisjok tot zeewier; 100 uitgelezen recepten met uitgesproken smaken
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Glenn Van Gerwen Seniorenkookboek
recepten voor een leven lang smaak
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015
Gedrukt boek
Tom Kellerhuis De herenkookclub
home-cooking met geheimen van topchefs
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Terra, Houten | 2015
Gedrukt boek
Chris Honor | Laura Washburn Hutton Chriskitch
grote smaken; uit een kleine keuken
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Een gouden greep uit delicious.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | [Fontaine Uitgevers BV], [Hilversum] | 2015
Gedrukt boek
Kranenborg DWDD kookt met Kranenborg
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2015
Gedrukt boek
Dinneke van den Dikkenberg Bewust koken zonder E-nummers
meer dan 60 recepten!
Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | De Banier, [Apeldoorn] | 2011
Gedrukt boek
Jeroen de Zeeuw Simple.
bistronomie voor thuis
Non-fictie
Nederlands | 214 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
Gedrukt boek
Julius Jaspers Smart cooking compleet
lekkere recepten, goede ingrediënten, een gedegen voorbereiding en een snelle afronding
Non-fictie
Nederlands | 335 pagina's | Carrera, Amsterdam | 2011
Gedrukt boek
Mélanie Martin | Emanuela Cino Studentenkost
snel, makkelijk, goedkoop en lekker
Recepten voor een laat ontbijt, lekkere aperitiefhapjes, dagelijkse kost, gerechten voor je vrienden en desserts. Stapsgewijze uitleg met kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 103 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2016
Gedrukt boek
Wim de Jong | Frank van Dijl Stadskookboek Rotterdam
De culinaire ontwikkelingen in Rotterdam, aangevuld met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Mo'Media b.v., [Rotterdam] | 2016
Gedrukt boek