Zoekresultaten
Resultaat 101 - 120 (van 168)
Jennifer 50x avondeten zonder vlees
Eet jij ook graag bewust en gezond, maar weet je niet goed hoe? 50 x avondeten zonder vlees is het nieuwste kookboek van Jennifer & Sven, na de bestseller 50 x lunchen zonder brood. Dit boek biedt maar liefst 50 makkelijke, lekkere en gezonde hoofdgerechten zonder vlees of vis, die binnen 30 minuten op tafel staan. Van volkoren plaatpizza met groene asperges, gestoomde groenten met paprikadressing en kokossoep met vegetarische kipstukjes tot buddha bowl. Met voor de hand liggende ingrediënten,...
Non-fictie
Nederlands | 99 pagina's (ePub2, 141 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book
Marja West | Anna Bontekoe Het zal nooit meer kaviaar zijn
Een Nederlandse bankmedewerker gaat als kok bij een maffiabaas in New York werken, waardoor ze het vertrouwen van de topcriminelen wint en zo hun geheimen achterhaalt. Met recepten.
Fictie
Nederlands | ePub2, 8,2 MB | De Crime Compagnie, [Laren] | 2023
E-book
Niven Kunz Niven 80/20
80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met...
Non-fictie
Nederlands | 257 pagina's (ePub3, 55 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Niven Kunz | Virginie van Bronckhorst-Kunz Groente menu's
In Groente menu's van Niven Kunz en Virginie van Bronckhorst-Kunz, vind je de leukste voor-, hoofd-, en nagerechten met sterrentouch, om thuis zelf te koken. Verrassend makkelijk en bijzonder tegelijk. Voor vrienden, of voor met z’n twee, voor die momenten dat je lekker uit wilt pakken. Niet vega (kan wel), wel met groenten als de absolute ster. Met dit boek laten Niven & Virginie zien hoe je, ook zonder sterren, thuis kunt toveren met groente. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos, Utrecht | 2021
E-book
Tessa Moorman Veganbijbel
van bietenburgers tot chocolademousse en van pompoenlasagne tot kaneelbroodjes
Met meer dan 150 gerechten laat Tessa Moorman van The Green Happiness in Veganbijbel de oneindige mogelijkheden van de plantaardig eten zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste plantaardige gerechten. Van bietenburgers tot chocolademousse en van pompoenlasagne tot kaneelbroodjes. Veganbijbel is voor zowel de beginnende als de gevorderde kok een verrassend en leerzaam naslagwerk. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 46 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Lisette Kreischer | Maartje Borst Man. eat. plant.
hot, roasted, grilled, juicy & vegan
Recepten op basis van plantaardige ingrediënten, gericht op mannen.
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Tom Barten | Hannah Vreugdenhil The recipe guide
recepten van DoorMeal voor de beste versie van jezelf
Recepten van DoorMeal, dé maaltijdservice van Personal Body Plan. Na het succes van Personal Body Plan - the fat burning guide, komt nu het kookboek van DoorMeal - The recipe guide! Oprichter Hannah Vreugdenhil van DoorMeal laat zich graag inspireren door diverse internationale keukens. Zij heeft in samenspraak met een voedingsdeskundige overheerlijke en uitgebalanceerde recepten samengesteld, die naadloos aansluiten bij de doelen van de leden van Personal Body Plan. De voedingswaarden staan bij...
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's (ePub2, 73 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019
E-book
Miriam van Reijen Het hardloperskookboek
LET OP: dit e-book heeft een fixed layout en is het beste te lezen op tablets of op e-readers met een tablet functionaliteit Het hardloperskookboek I EAT CUZ I RUN! Dit is een kookboek voor lopers die zichzelf graag uitdagen en verbeteren. Hardlopers die best een wijntje of een biertje lusten op zijn tijd, maar dan wel willen weten of en hoe dit hun prestaties beïnvloedt. Hardlopers die overigens ook gerust een fles bietensap soldaat durven maken als ze daar sneller van gaan lopen. In dit boek kun...
Non-fictie
Nederlands | 158 pagina's (ePub2, 41 MB) | De Arbeiderspers, Amsterdam | 2014
E-book
Eke Bosman Snackspert
de ultieme snackgids
Bundeling van snack-recensies, inclusief tips, weetjes, lijstjes en adressen voor de beste snacks in Nederland. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's (ePub3, 31 MB) | Xander, Amsterdam | 2023
E-book
Yvette van Boven Home baked
Home Baked bevat ruim 200 originele bakrecepten en ideeën voor home made lekkers. Het boek zit vol met klassiekers en nieuwe vondsten, stuk voor stuk foolproof beschreven en prachtig in beeld gebracht. Daarnaast legt Yvette ook de basics van het bakken uit zoals taartbodems, basiscakes of beginnersbrood zodat u uw eigen variaties kunt bedenken. Home baked is precies zoals u van Yvette gewend bent. Ze maakte zelf de illustraties en vormgeving en haar man Oof Verschuren maakte de foto's. 'Home...
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's (ePub3, 302 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
E-book
Heleen Quantrill Eet goed voor elk budget
ruim zeventig originele recepten zonder E-nummers en suiker
Veel mensen denken dat je handenvol geld kwijt bent als je gezond wilt eten. Heleen Quantrill bewijst met dit kookboek het tegendeel. Gezond eten hoeft niet duur te zijn. Sommige biologische producten zijn inderdaad duurder dan de niet-biologische. Maar als je bedenkt wat je bespaart door alle pakjes en zakjes in de winkel links te laten liggen, valt het reuze mee. Bovendien is gezond eten veel aantrekkelijker, omdat de smaak verrassend puur is. Na het succes van Eet goed, voel je goed schreef Heleen...
Non-fictie
Nederlands | 52 pagina's (ePub2, 3 MB) | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015
E-book
Rens Kroes On the go
preppen, bewaren & meenemen
Powerfoodrecepten om mee te nemen voor het ontbijt of de lunch, met tips voor de voorbereiding.
Non-fictie
Nederlands | 52 pagina's (ePub2, 29 MB) | Spectrum, Houten | 2016
E-book
Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta
hoe tien pastagerechten de wereld veroverden
Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021
E-book
Jesse van der Velde | Annemieke de Kroon De snelle superfood chef
80 heerlijke, gezonde recepten voor elk moment van de dag
Vervolg op Superfoodrecepten Na het succes van hun bestseller Superfoodrecepten (2013) hebben Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon opnieuw de handen ineen geslagen. Want er is veel meer bewezen over de positieve werking van superfoods dan over het algemeen bekend is. In het eerste deel van dit boek doet Jesse van der Velde dit helder uit de doeken. Die kennis kun je vervolgens in de praktijk brengen met overheerlijke, gemakkelijke recepten van Annemieke. Ditmaal niet alleen met de exotische...
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's (ePub2, 44 MB) | Spectrum, Houten | 2015
E-book
Gertjan Kiers Vleesbijbel
alles over rund & kalf, varken en lam
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad....
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 36 MB | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Amber Albarda Eet jezelf mooi, slank & gelukkig kookboek
AMBER ALBARDA SCHREEF EERDER EET JEZELF MOOI, SLANK & GELUKKIG, HET KLEURRIJKE LIJFBOEK VOOR IEDEREEN DIE ZIJN GEZONDHEID BELANGRIJK VINDT, MAAR ÓÓK LEKKER WIL LEVEN. In dit kookboek biedt Amber de lezer praktische handvatten om haar methode succesvol te kunnen toepassen, geeft ze gaandeweg talloze essentiële gezondheidstips en trakteert ze je uiteraard op verrassend lekkere recepten. Aan de hand van bijna 70 gezonde gerechten leer je je gezondheid een impuls te geven, voel je jezelf weer energiek...
Non-fictie
Nederlands | 460 pagina's (ePub2, 34 MB) | Spectrum, Houten | 2012
E-book
Isabel Boerdam Vegabijbel
van pompoenstoof tot courgettespaghetti en van falafel tot knolselderijsteak
VEGABIJBEL IS DÉ INSPIRATIEBRON VOOR ALLE VEGA-LIEFHEBBERS Met meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in Vegabijbel de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste vegetarische gerechten. Van goede basisrecepten als groentespread, currypasta en gemarineerde tempé tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer, kokosrijst met zoete aardappel en portobellopizza. Maak...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 131 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Mara Grimm Ontbijt
recepten en verhalen voor in de ochtend
Op Instagram is elke foto van een bakje havermout een instant hit, de ontbijtzaken schieten als paddenstoelen uit de grond en McDonald's experimenteert met een all-day breakfast. Kortom: ontbijten is hot. En dat terwijl het ochtendmaal in de middeleeuwen nog gold als en teken van gulzigheid. In ONTBIJT duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Wanneer is het ontbijt als maaltijd ontstaan? Wat is er sindsdien veranderd? En waarom is het nu opeens...
Non-fictie
Nederlands | 316 pagina's (ePub3, 20 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2016
E-book
Peter Paul Klapwijk | Gerard Keijsers Uit alle windstreken
internationale gerechten verzameld op de molen van Delfshaven
Uit alle windstreken is een boek over koken, molens en culturen. Een kookboek met interviews en tegelijkertijd een journalistiek boek vol recepten. Voor de kok die graag leest en de lezer die graag kookt. De Distilleerketel in Rotterdam Delfshaven staat centraal in dit boek. De korenmolen geldt als ontmoetingsplek voor de inwoners van de wijk, voor het grootste deel immigranten uit mee dan honderd verschillende landen. Ze komen op de molen om ingrediënten in te slaan voor gerechten uit hun land...
Non-fictie
Nederlands | 161 pagina's (PDF, 11 MB) | Klapwijk & Keijsers, [Schoonhoven] | 2011
E-book
Freddy Tratlehner Lekker Fred in het land
Lekker Fred staarde naar de horizon en dacht: wat zou erachter verscholen liggen? Hij nam een hap van zijn haring, maakte rechtsomkeer en liep naar Friesland. Wat nou horizon, dacht hij bij ze eigen. Die knoflooklanden zoeken het maar uit met hun 'eetcultuur'. Lekker Fred in het Land kijkt niet verder dan de grens en neemt u mee op ontdekkingsreis in eigen provincie. Freddy beklimt 's-Neerlands hoogste bergen, trotseert onze woeste zeeën en daalt af in de druipsteengrotten van onze culinaire geschiedenis....
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 17 MB | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book