Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 101 - 120 (van 450)

Filteren

  • Ramon Brugman Desserts

    Met meer dan 130 recepten staat er in Dessertbijbel voor elke lekkerbek wat wils: van klassieke desserts als tiramisu en clafoutis tot recepten met een twist van auteur Danny Jansen zoals cakefrietjes en fruitsushi. En natuurlijk desserts met chocolade, als hemelse modder, en met fruit, zoals apfelstrudel en pêche melba. Leer de basistechnieken aan de hand van de stap-voor-stapfoto's en maak handig gebruik van het aanbod aan basisrecepten. Dessertbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 15 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Julius Jaspers Stoofbijbel

    van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

    Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofrecepten Heldere how-to's en technieken Duidelijke stap-voor-stapfoto's Uitleg van benodigdheden...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 40 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Mari Maris Maison Mari

    reis door het jaar in 54 diners, kleine geschiedenissen en grote gerechten, van soezen en mousses tot croquettes, tartelettes & bonbons

    Mensen uitnodigen voor een uitgebreid diner, dat vindt Mari Maris het fijnste wat er is. Het toont dat je je gasten bijzonder genoeg vindt om er je best voor te doen. In Maison Mari biedt Mari zorgvuldig samengestelde menu's voor ieder weekend van het jaar - van januari tot en met de feestelijke decembermaand. Of je nu kookt voor vier of voor tien personen, in ieder menu zijn de smaken, structuren en porties zorgvuldig op elkaar afgestemd tot een harmonieus en uitgebalanceerd diner. En geen zorgen,...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 27 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Johannes van Dam Beste Johannes

    culinaire vragen aan Johannes van Dam

    Antwoorden op de meest uiteenlopende vragen over alles wat met eten en drinken te maken heeft.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 0,7 MB | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2011

    E-book

  • Nina de Bruijn | Elise Gruppen Chickslovefood

    het daily dinner-kookboek; 100× avondeten met maar 5 ingrediënten; 5 or less

    Wat schaft de pot vanavond nú weer? Op deze dagelijkse vraag – misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens – geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst honderd gemakkelijke recepten met,  let op, maar vijf ingrediënten! Of je nu zin hebt in een simpele ovenschotel (pizzaschotel, yes!), goedgevulde soep (kom maar door met die pompoen-zoeteaardappelsoep) of even lekker op chique wilt gaan met zwarte rijst met garnalen en gefrituurde pastinaak (jawel, een must try), met...

    Non-fictie

    Nederlands | 67 pagina's (ePub2, 95 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta

    hoe tien pastagerechten de wereld veroverden

    Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...

    Non-fictie

    Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Nigella Lawson Koken, eten, leven

    ingrediënten, recepten en verhalen

    ‘Koken, eten, leven’ is het nieuwste boek van Nigella Lawson. Lawson geniet een sterrenstatus als schrijfster en televisiepersoonlijkheid. Van haar hand verschenen onder meer de bakbijbel ‘Nigella bakt’, bestsellers als ‘Nigellisima’, ‘Voor altijd zomer’, ‘Simply Nigella’ en ‘Bij mij aan tafel’. ‘Eten is voor mij een constant genoegen: ik vind het heerlijk er gretig en diep over na te denken, ervan te leren; het biedt troost, inspiratie, betekenis en schoonheid, het voedt me en geeft mijn leven structuur....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3 | Atlas Contact, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Maartje Guikers Om op te eten!

    Kookboek met verse kindermaaltijden.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 24 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

  • Yvette van Boven Home baked

    Home Baked bevat ruim 200 originele bakrecepten en ideeën voor home made lekkers. Het boek zit vol met klassiekers en nieuwe vondsten, stuk voor stuk foolproof beschreven en prachtig in beeld gebracht. Daarnaast legt Yvette ook de basics van het bakken uit zoals taartbodems, basiscakes of beginnersbrood zodat u uw eigen variaties kunt bedenken. Home baked is precies zoals u van Yvette gewend bent. Ze maakte zelf de illustraties en vormgeving en haar man Oof Verschuren maakte de foto's. 'Home...

    Non-fictie

    Nederlands | 304 pagina's (ePub3, 302 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Maureen Tan Rendang

    Verzameling recepten voor stoofgerechten uit de Indonesische keuken, met traditionele bereidingen en eigen variaties. Met gerechten op basis van rundvlees, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, orgaanvlees of plantaardige ingrediënten. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 272 pagina's (ePub3, 22 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024

    E-book

  • F.M. Stoll | W.H. de Groot Het nieuwe Haagse kookboek

    recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort, Den Haag

    Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 1,8 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2010

    E-book

  • Francis van Arkel Licht

    Kook ook Licht Lekker, makkelijk snel klaar! Ingredi en overal te krijgen Alles getest: 'de recepten lukken altijd' Van klassiek tot trendy Naarmate we ouder worden, is het steeds belangrijker om regelmatig op de weegschaal te staan. Maar ook als je jong bent, veel aan sport doet of gewoon lekker in je vel wilt zitten, moet je op je gewicht letten. Kook dan af en toe - elke dag ma gook! - een licht gerecht uit dit super handige kookboek. En natuurlijk staan bij alle recepten de voedingswaarden vermeld...

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 5,4 MB) | Inmerc, Utrecht | 2009

    E-book

  • Joël Goudsmit | Rosalynn Campbell Sapje

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Sapje bundelt 100 heerlijke saprecepten boordevol groente, een beetje fruit, wilde planten, zeewieren, paddenstoelen en diverse kruiden en specerijen. Van simpele shotjes tot doeltreffende detoxdrankjes. Voor zowel de beginnende als gevorderde sapjesdrinker. De recepten volgen de seizoenen, kennen elk een unieke smaak en variëren in snelheid en moeilijkheidsgraad; van twee tot wel tien ingrediënten. Bij elk sapje wordt duidelijk uitgelegd...

    Non-fictie

    Nederlands | 236 pagina's (ePub3, 11 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Sylvia Witteman Het boek van Soof

    recepten voor het gezin en andere uitvreters

    Marjolein Beumer (scenario) en Antoinette Beumer hebben zich door de columns van Sylvia Witteman laten inspireren tot Soof, een romantische komedie die op 12 december 2013 in première gaat. De cast bestaat o.a. uit Lies Visschedijk, Fedja van Huêt en Dan Karaty. Soof gaat over een vrouw die de veertig nadert en alles heeft wat ze ooit wilde: drie kinderen, een eigen cateringbedrijf, een lieve man en een mooi huis. Maar zoals mensen eigen is, vraagt ook zij zich op gegeven moment af of dit nou alles...

    Non-fictie

    Nederlands | 187 pagina's (ePub2, 47 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2013

    E-book

  • Jet van Nieuwkerk Tips van Jet

    100 tips voor een happy & healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In Tips van Jet geeft Jet van Nieuwkerk 100 tips om het nieuwe jaar goed te beginnen. En als je dit boek niet in januari maar in juni tegenkomt, werkt het natuurlijk ook. Een happy healthy leven, niet streng en al helemaal niet saai, dat is Jets slogan en dat is dé manier om de balans te vinden. Wie de lat te hoog legt, houdt het niet lang vol. Jet tipt hoe sporten wel goed te doen is, legt uit hoe blij je wordt van een opgeruimd huis, en...

    Non-fictie

    Nederlands | 187 pagina's (ePub3, 11 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Jonathan Zandbergen Vijf seizoenen

    In Het jaar rond neemt Jonathan Zandbergen je mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet je niet alleen verantwoord, maar geniet je ook van de ingrediënten als ze in op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders zie je in een oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is....

    Fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Rita Aalderink Rita's Diner Idee

    52 complete diners van amuse tot en met dessert

    Rita's Diner Idee is in maart 2011 door de jury van Gourmand Cookbook Awards in Parijs uitgeroepen tot een van de vier Beste Eenvoudige Recepten Kookboeken ter wereld. Het boek bevat 52 complete diners van amuse tot en met dessert. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en de ingredienten zijn overal makkelijk verkrijgbaar. Een absolute aanrader voor de beginnende thuiskok! De auteur over haar kookboekje: Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik kookcursussen gaf en kookboekjes voor de combimagnetron...

    Non-fictie

    Nederlands | 181 pagina's (PDF, 0,7 MB) | U2pi, Voorburg | 2012

    E-book

  • Vivian Reijs Gezonder met Viv

    snel, slank & makkelijk koken voor het hele gezin

    Met Gezonder met Viv kook je snel, slank & makkelijk voor het hele gezin. Genieten van lekker eten en tegelijk gezonder en blijer worden, daar gaat het om! Met Vivians 10 gouden regels, duidelijke adviezen over gezond eten voor je kinderen, slanke tips voor moeders, en maar liefst 80 inspirerende recepten, inclusief weekmenu's. Voor iedereen die de leefstijl van zichzelf en het gezin wil verbeteren. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021

    E-book

  • Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken

    van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav

    Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd. Bron:...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 41 MB | Carrera, Amsterdam | 2022

    E-book

  • Teun van de Keuken Dit is geen dieetboek

    je hoeft niet op dieet, dat heeft Teun al gedaan: de populairste diëten ontrafeld

    Wat is de zin en onzin van diëten? En welke lessen kun je eruit trekken voor een gezonde levensstijl? We worden met z’n allen steeds zwaarder. We eten zo veel dat er nauwelijks tegenop te trainen valt. Om gezond en slank te zijn, draait alles om gezonde voeding en voldoende bewegen en voor zowel eten als sport is het devies: volhouden. Geen ‘dieet volgen’, met het vermaledijde jojo-effect tot gevolg, maar jezelf écht een nieuw leefpatroon aanmeten. Maar hoe dan? Wie is zijn leven lang gedisciplineerd?...

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 19 MB) | Meulenhoff, Amsterdam | 2022

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6 (actief)
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 23
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder E-book

Leesvorm

  1. Voor e-reader394

Voor

  1. Volwassenen446
  2. Jeugd17

Inhoud

  1. Non-fictie424
  2. Fictie12

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten428
  2. Gezin & Gezondheid95
  3. Literatuur & Romans28
  4. Biografie & Waargebeurd24
  5. Mens & Maatschappij13
  6. Filosofie & Religie8
  7. Geschiedenis & Politiek7
  8. Reizen & Vrije Tijd5

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd7
  2. Dagelijks leven5
  3. Persoonlijke onderwerpen2
  4. Poëzie, Gedichten & Rijmpjes1
  5. Lichaam & Gezondheid1
  6. Samenleving1
  7. Young Adult1
  8. Spanning & Avontuur1

Auteur

  1. Julius Jaspers20
  2. Rutger van den Broek9
  3. Alain Caron7
  4. Carola van Bemmelen7
  5. Jennifer ter Heide7
  6. Amber Albarda6
  7. Bart van Olphen6
  8. Mari Maris6
  9. Sandra Bekkari6
  10. Janneke Vreugdenhil5
  11. Karolien Olaerts5
  12. Rens Kroes5
  13. Elise Gruppen4
  14. Jeroen Hazebroek4
  15. Jonah Freud4
  16. Leonard Elenbaas4
  17. Lisette Kreischer4
  18. Marjolein Dubbers4
  19. Mieke Kosters4
  20. Nina de Bruijn4
  21. Ramon Brugman4
  22. Susan Herrmann Loomis4
  23. Anne Marie Reuzenaar3
  24. Annemieke de Kroon3

Taal

  1. Nederlands449
  2. Engels1

Jaar

  1. 20252
  2. 202418
  3. 202330
  4. 202227
  5. 202151
  6. 202045
  7. 201938
  8. 201841
  9. 201742
  10. 201627
  11. 201540
  12. 201429
  13. 201319
  14. 20126
  15. 20115
  16. 20105
  17. 20097
  18. 20084
  19. 20072
  20. 20033
  21. 20012
  22. 19981
  23. 19951
  24. 19941
  25. 19811

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken