Zoekresultaten
Resultaat 101 - 120 (van 120)
Patrick Quillin Beating cancer with nutrition
combining the best of science and nature for healing in the 21st century; simple, safe, and effective natural methods to improve outcome for cancer patients
Non-fictie
Engels | 348 pagina's | Nutrition Times Press, Carlsbad, CA | 2001
Gedrukt boek
Tom Venuto Burn the fat, feed the muscle
transform your body forever using the secrets of the leanest people in the world
Engels | 384 pagina's | Harmony Books, New York | 2013
Gedrukt boek
Katja Gruijters | Ed van Hinte Food design
Non-fictie
Engels | 216 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Josh Evans | Roberto Flore | Michael Bom Frøst On eating insects
Onderzoek naar het eten van insecten, met aandacht voor de economische, ecologische en sociale aspecten van grootschalige teelt. Met recepten.
Non-fictie
Engels | 335 pagina's | Phaidon, London | 2017
Gedrukt boek
Harold McGee On food and cooking
the science and lore of the kitchen
Engels | 884 pagina's | Scribner, New York | 2004
Gedrukt boek
Uma Naidoo This is your brain on food
an indispensable guide to the surprising foods that fight depression, anxiety, PTSD, OCD, ADHD, and more
Non-fictie
Engels | 374 pagina's | Little, Brown Spark, New York | 2020
Gedrukt boek
Terry Wahls The Wahls protocol cooking for life
the revolutionary modern Paleo plan to treat all chronic autoimmune conditions
Het kookboek bij het baanbrekende The Wahls Protocol, met recepten met een hoge voedingswaarde die zijn afgestemd op elk niveau van het Wahls Paleo-dieet. Dr. Wahls deelt de essentiële Paleo-geïnspireerde recepten die haar lezers nodig hebben om hun chronische pijn, vermoeidheid, hersenmist en andere symptomen die verband houden met auto-immuunproblemen, neurologische ziekten en andere chronische aandoeningen, zelfs wanneer artsen geen specifieke diagnose hebben kunnen stellen, te verminderen of...
Non-fictie
Engels | 359 pagina's | Avery, an Imprint of Penguin Random House, New York | 2017
Gedrukt boek
Henry Firth | Ian Theasby BOSH! how to live vegan
save the planet and feel amazing
Ondersteuning bij het overstappen naar een vegan leven, door het delen van ervaringen en praktische tips door de Engelse jongens van het vegan YouTube-kanaal ‘BOSH!’
Non-fictie
Engels | 319 pagina's | HQ, London | 2019
Gedrukt boek
Charles Massy Call of the reed warbler
a new agriculture, a new earth
"Is it too late to regenerate the earth? This groundbreaking book will change the way we think of, farm and grow food. Author and radical farmer Charles Massy explores transformative and regenerative agriculture and the vital connection between our soil and our health. It is a story of how a grassroots revolution, a true underground insurgency, can save the planet, help turn climate change around, and build healthy people and healthy communities, pivoting significantly on our relationship with growing...
Non-fictie
Engels | 511 pagina's | Chelsea Green Publishing, White River Junction, Vermont | 2018
Gedrukt boek
Ed Winters This is vegan propaganda
and other lies the meat industry tells you
Non-fictie
Engels | 313 pagina's | Vermillion, London | 2022
Gedrukt boek
Merijn Schoeber My shredded lifestyle
Non-fictie
Engels | 136 pagina's | 365Publisherz, [Maastricht] | 2017
Gedrukt boek
Rami Abrams | Vicky Abrams Keto diet for dummies®
Non-fictie
Engels | 350 pagina's | Hoboken, New Jesey, John Wiley & Sons, Inc. | 2019
Gedrukt boek
Simone Klabin Food & drink infographics
Alles over voeding in woord en beeld.
Non-fictie
Duits | Engels | Frans | 457 pagina's | Taschen, Köln | 2018
Gedrukt boek
Food lover's guide to the world
experience the great global cuisines
Overzicht in woord en beeld van nationale voedingsproducten en recepten van over de hele wereld.
Engels | 313 pagina's | Lonely Planet Publications Pty Ltd, Footscray, Victoria, Australia | 2014
Gedrukt boek
Melanie Joy Beyond beliefs
Non-fictie
Engels | 228 pagina's | Lantern Books, New York | 2018
Gedrukt boek
David Perlmutter Grain brain
the surprising truth about wheat, carbs and sugar - your brain's silent killers
Non-fictie
Engels | 323 pagina's | Yellow Kite Books, London | 2014
Gedrukt boek
Molly Watson Should we all be vegan?
a primer for the 21st century
As concern grows over the environmental costs and ethical implications of intensive factory farming, an increasing number of us are embracing diets and lifestyles free from animal products. Has the time now arrived for us all to reject the exploitation of animals completely and become vegan? Would adopting a wholly plant-based diet be beneficial for our health? How would a majority vegan population affect the global economy and the planet? Does it make any sense to go flexitarian or vegetarian? Molly...
Engels | 143 pagina's | Thames and Hudson, London, New York, New York | 2019
Gedrukt boek
Felicity Cloake One more croissant for the road
Non-fictie
Engels | 340 pagina's | Mudlark, London | 2019
Gedrukt boek
J. Kenji López-Alt The food lab
better home cooking through science
Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie cooks Italy
Non-fictie
Engels | 405 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, Plaats van uitgave niet vastgesteld | 2018
Gedrukt boek