Zoekresultaten
Resultaat 121 - 140 (van 256)
Dhruv Baker Spice
layers of flavour
Recepten met kruiden van de winnaar van Masterchef 2010.
Engels | 223 pagina's | Weidenfeld & Nicolson, London | 2014
Gedrukt boek
Janny de Moor Recipes from my Dutch kitchen
explore the unique and delicious cuisine of the Netherlands in over 80 classic dishes
Non-fictie
Engels | 160 pagina's | Aquamarine, Wigston | 2012
Gedrukt boek
Noh Chin-hwa Traditional Korean cooking
snacks & basic side dishes
Engels | 78 pagina's | Hollym, Elizabeth, NJ [etc.] | 1985
Gedrukt boek
Nigella Lawson Nigella Christmas
food, family,friends, festivities
Nigella Lawson presenteert recepten voor kerstmis
Engels | 277 pagina's | Chatto & Windus, London | 2008
Gedrukt boek
Mary Berry Mary Berry cooks
Non-fictie
Engels | 319 pagina's | BBC books, [London] | 2014
Gedrukt boek
Katie Culpin Vegan holiday cookbook
festive plant-based meals and desserts for the Thanksgiving and Christmas table
Non-fictie
Engels | 172 pagina's | Skyhorse Publishing, New York | 2020
Gedrukt boek
Lou Rand Hogan The gay cookbook
Non-fictie
Engels | 280 pagina's | Last Century Media, [Plano, Texas] | 2020
Gedrukt boek
Roxy Pope | Ben Pook One pot vegan
80 quick, easy and totally delicious recipes; each using only one dish
Non-fictie
Engels | 191 pagina's | Michael Joseph, London | 2020
Gedrukt boek
Eric Kim Korean American
food that tastes like home
Engels | 286 pagina's | Clarkson Potter/Publishers, New York | 2022
Gedrukt boek
Judy Gelman | Vicki Levy Krupp The book club cookbook
recipes and food for thought from your book club's favorite books and authors
Kookboek met recepten die figureren in ongeveer 100 bekende boeken uit de wereldliteratuur waaronder: The age of innocence, The Kiterunner, To kill a mockingbrd, Jane Eyre, The help, The hours, Atonement, Chocolat, Disgrace, Life of Pi, Harry Potter en The devil wears Prada
Non-fictie
Engels | 489 pagina's | Jeremy P. Tarcher/Penguin, New York | 2012
Gedrukt boek
Breandán Kearney Hidden beers of Belgium
Overzicht van 24 Belgische bieren die meer aandacht verdienen.
Non-fictie
Engels | 239 pagina's | Luster, Antwerp | 2024
Gedrukt boek
Amanda Rettke Surprise-inside cakes
amazing cakes for every occasion, with a little something extra inside
Non-fictie
Engels | 294 pagina's | William Morrow, an imprint of HarperCollinsPublihers, New York, NY | 2014
Gedrukt boek
Victoria Clark | Melissa Scott Dictators' dinners
a bad taste guide to entertaining tyrants
Kookboek met de favoriete gerechten en tafelmanieren van bekende dictators.
Non-fictie
Engels | 173 pagina's | Gilgamesh Publishing, London | 2014
Gedrukt boek
Amélie Vincent | Léa Teuscher Signature dishes.
50 chefs share their secret recipes
Vijftig chef-koks vertellen over hun geheime recepten.
Non-fictie
Engels | 247 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2023
Gedrukt boek
Jim Lahey | Rick Flaste My bread
the revolutionary no-work, no-knead method
Engels | 222 pagina's | W.W. Norton & Company, New York | 2018
Gedrukt boek
Emanuela Caldirola Sierlijk garneren met groente en fruit
Non-fictie
Engels | 118 pagina's | Forte Uitgevers, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
Romy Gill On the Himalayan trail
recipes and stories from Kashmir to Ladakh
Engels | 255 pagina's | Hardie Grant Books, London | 2022
Gedrukt boek
Diana Rodgers | Robert Wolf Sacred cow
the case for (better) meat
"Registered dietitian Diana Rodgers and former research biochemist and New York Times bestselling author Robb Wolf explore the quandaries we face in raising and eating animals-focusing on the largest (and most maligned) of farmed animals, the cow, debunking common misconceptions with science-based findings, and arguing unequivocally that meat (done right) should have a place on the table."-- Uitgever
Non-fictie
Engels | 306 pagina's | BenBella Books, Inc, Dallas, TX | 2020
Gedrukt boek
The Slow Food dictionary to Italian regional cooking
Non-fictie
Engels | 575 pagina's | Slow Food Editore, Bra | 2010
Gedrukt boek