Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 121 - 140 (van 210)

Filteren

  • Emma Warren De Catalaanse keuken

    van de bergen naar de stad en de zee - recepten uit het culinaire hart van Spanje

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019

    Gedrukt boek

  • Giovanni D'Apice Pasta

    il primo piatto

    Kookboek met technieken voor het maken van verse pasta en het bereiden van verse en gedroogde pasta.

    Non-fictie

    Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018

    Gedrukt boek

  • Edwin Trommelen Rusland in 101 wodka-etiketten

    een bonte biografie van een land & zijn bewoners

    Collectie wodka-etiketten die een verhaal over Rusland en de Sovjet-Unie vertellen. Over het wel en wee van de Rus in zijn immense land.

    Non-fictie

    Nederlands | 223 pagina's | Lias Uitgeverij, [Hilversum] | 2020

    Gedrukt boek

  • Stephan Mitsch Recepten uit Barcelona

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Paul Bocuse De nieuwe Franse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 512 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    Gedrukt boek

  • Stéphane Reynaud Bistrotier

    de beroemde Franse bistrokeuken nu bij je thuis

    Verzameling van tweehonderdvijftig klassieke Franse bistrogerechten en informatie over oesters, aperitieven, honderd wijnen, bier en koffie. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 477 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Maud Moody | Roos Blankespoor | Leonardo Pacenti Toscanini

    pasta

    Verzameling pastarecepten van de eigenaren van het bekende Italiaanse restaurant Toscanini in Amsterdam. Met kleurenafbeeldingen.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 27 MB | Carrera, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Meike Schaling Franse taartjes klein en groot

    Na het succes van Meike Schalings kleine taartjes van Petit gâteau gaat het nieuwste deel Franse taartjes, groot en klein over de echte originele Franse versies: alle heerlijkheden die je bij de Franse bakker vindt, zoals de croissant, pain au chocolat, chausson de pommes, brioche, eclair, Tropézienne, beignet en meer. Volop nieuwe bakinspiratie dus, met een flinke snuf Frankrijk, van Petit gâteau, de leukste patisserie van Amsterdam. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021

    E-book

  • Londen

    Non-fictie

    Nederlands | 142 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    Gedrukt boek

  • Sarit Packer | Itamar Srulovich Honey & Smoke

    op zoek naar hete kolen; BBQ'end door de Levant

    Verzameling Levantijnse recepten om te bereiden boven open vuur, met verhalen over de belevenissen van de auteurs tijdens hun reis door de Levant. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 248 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024

    Gedrukt boek

  • Susan Herrmann Loomis Rue Tatin

    wonen en koken in een Frans stadje

    De Amerikaanse studente Susan arriveerde in Parijs met een koffer en een droom om kok te worden. Ze volgde de befaamde opleiding aan de Varenne Ecole de Cuisine en dompelde zich onder in de Franse keuken en cultuur. Verliefd op het Franse leven besloot ze een vervallen huis op te knappen in Louviers, een van de schilderachtigste stadjes van Normandië. Susan neemt in haar memoires de lezer mee naar een wereld waar tradities en vriendschappen worden gekoesterd, en waar eten een centrale plaats inneemt....

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub2, 1,2 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis Tarte Tatin

    het goede leven in Normandie

    Samen met haar man en twee kinderen vestigt de Amerikaanse chef-kok Susan Herrmann Loomis zich in Louviers. Susan geniet volop van het Franse leven, met name van de levendige dorpsmarkt. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Tarte Tatin beschrijft ze levendig hoe ze aan Rue Tatin haar kookschool opricht en met vallen en opstaan haar weg vindt. Vanzelfsprekend bevat Tarte Tatin vele tongstrelende recepten! `Yesterday Julia today Susan Zester `Betoverend,...

    Non-fictie

    Nederlands | 268 pagina's (ePub2, 1,1 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Paul van Ravestein | Monique Mulder | Jacques Hermus De zure stad

    een biografie van tafelzuur in Amsterdam

    Overzicht in woord en beeld van de geschiedenis van het Amsterdamse zuur. Met illustraties.

    Non-fictie

    Nederlands | 305 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Eke Bosman Snackspert

    de ultieme snackgids

    Bundeling van snack-recensies, inclusief tips, weetjes, lijstjes en adressen voor de beste snacks in Nederland. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's (ePub3, 31 MB) | Xander, Amsterdam | 2023

    E-book

  • Dagný Rós Asmundsdóttir Roots

    een culinaire roadtrip door IJsland

    Eenvoudige IJslandse recepten voor verschillende gelegenheden en alle momenten van de dag.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Angèle, Antwerpen | 2019

    Gedrukt boek

  • Job Pattinasarany | Perry de Man Job & Perry

    een klootzak-proof kookboek

    Een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen af en toe naar de toko, that's it. Van Surinaamse broodjes tot aan cacio e pepe en soto ayam. En van gevangeniscake tot aan vissticks met remouladesaus en risotto nero om indruk te maken op je toekomstige ex. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 25 MB | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2021

    E-book

  • Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta

    hoe tien pastagerechten de wereld veroverden

    Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...

    Non-fictie

    Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken

    van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

    Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 748 pagina's (ePub3, 30 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020

    E-book

  • Maud Moody | Nina Bogaerts | Leonardo Pacenti De bijbel van de Italiaanse keuken

    van bagna cauda tot ossobuco en van focaccia tot zabaione

    DE BIJBEL VAN DE ITALIAANSE KEUKEN IS HÉT NASLAGWERK VOOR WIE ALLE GEHEIMEN VAN DE ITALIAANSE KEUKEN WIL LEREN KENNEN In De bijbel van de Italiaanse keuken laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stapfotografie en uitleg van basisingrediënten, culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Italiaanse...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 114 MB | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Shane Kluivert Vega met Shane

    40 stap-voor-staprecepten voor het hele gezin

    Als kookfanaat en sporter weet Shane Kluivert dat maaltijden lekker én gezond moeten zijn. In Vega met Shane deelt hij 40 vega recepten, waarmee hij je stap voor stap de lekkerste vegetarische gerechten leert maken. Want lekker en gezond, dat kan af en toe ook zeker zonder vlees of vis. Voor alle jonge chefs van Nederland en Vlaanderen, flexitariërs, sporters, papa’s en mama’s die met en voor hun kids koken: dit is jullie boek! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 178 pagina's (ePub3, 34 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    E-book

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7 (actief)
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Europa
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek183
  2. E-book27

Voor

  1. Jeugd6

Inhoud

  1. Non-fictie202

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten210
    1. Keukens122
    2. Basiskookboeken59
    3. Bekende Chefs25
    4. Drankboeken24
    5. Bakboeken15
    6. Dieet & Gezond13
    7. Vegetarisch10
  2. Reizen & Vrije Tijd29
  3. Geschiedenis & Politiek11
  4. Gezin & Gezondheid10
  5. Sport9
  6. Literatuur & Romans5
  7. Biografie & Waargebeurd5
  8. Hobby4
  9. Natuur & Dieren3

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd4
  2. Dagelijks leven2

Auteur

  1. Asterisk*5
  2. Leonardo Pacenti4
  3. Maud Moody4
  4. Onno H. Kleyn4
  5. Susan Herrmann Loomis4
  6. Aram van Beek3
  7. Giancarlo Caldesi3
  8. Karen Groeneveld3
  9. Katie Caldesi3
  10. Sergio Herman3
  11. Tessel de Heij3
  12. Alain Caron2
  13. Do de Heij2
  14. Eke Bosman2
  15. Estée Strooker2
  16. Eva de Jong2
  17. Fidan Ekiz2
  18. Frank Noë2
  19. Guido Derksen2
  20. Hale Amus2
  21. Ilja Gort2
  22. Jacques Hermus2
  23. Jamie Oliver2
  24. Janneke Vreugdenhil2

Taal

  1. Nederlands206
  2. Engels5

Jaar

  1. 202412
  2. 202320
  3. 202220
  4. 202119
  5. 202023
  6. 201926
  7. 201821
  8. 201716
  9. 20167
  10. 20158
  11. 20144
  12. 20133
  13. 20124
  14. 20113
  15. 20101
  16. 20092
  17. 20073
  18. 20063
  19. 20052
  20. 20041
  21. 20033
  22. 20012
  23. 19992
  24. 19952
  25. 19781

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken