Zoekresultaten
Resultaat 121 - 140 (van 216)
Wendy Doyle Desserts
zorgeloos genieten van vetarme desserts
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2003
Gedrukt boek
Roel Kuper Meer dan broene bonen
koken met Drentse streekproducten
Traditionele en moderne recepten uit de Drentse (boeren)keuken, met informatie over Drentse producten en producenten.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Het Drentse Boek, Zuidwolde | 2003
Gedrukt boek
Clarissa Hyman De Joodse keuken
recepten en verhalen uit de hele wereld
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Tirion, Baarn | 2003
Gedrukt boek
Beverly LeBlanc De keuken van Spanje
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | P, Bath | 2004
Gedrukt boek
Linda Collister Koken met kinderen
Recepten voor verschillende gerechten uit allerlei landen, voorzien van een uitgebreide beschrijving en een paginagrote kleurenfoto. Vanaf ca. 10 jaar..
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Atrium, [Rijswijk] | 2004
Gedrukt boek
Cornelia Schinharl Big book of basics
350 lekkerste recepten van A tot Z
Non-fictie
Nederlands | 336 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Oosterse keuken
120 verrukkelijke exotische gerechten
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | R&B, Lisse | 2003
Gedrukt boek
Michele Cranston De verse keuken
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Sanoma, Hoofddorp | 2003
Gedrukt boek
Nicholas A. Basbanes A splendor of letters
the permanence of books in an impermanent world
Schets van de rol van het boek in de menselijke samenleving tot dusver en pleidooi voor een blijvende rol van het boek in de toekomst.
Non-fictie
Engels | 444 pagina's | HarperCollins, New York | 2003
Gedrukt boek
Bruno Ballureau Stoofpotjes
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2008
Gedrukt boek
Joan Roca Sous-vide cuisine
de vacuumrevolutie, technieken en recepten
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Good Cook Publishing, Zwolle | 2010
Gedrukt boek
Felix Alen Beter barbecuen
buiten kokkerellen in alle seizoenen
Non-fictie
Nederlands | 303 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Paul Fagel Restaurant Het Arsenaal
Geschiedenis van het restaurant van Paul Fagel in Het Arsenaal in Naarden-Vesting; met recepten gericht op koks met wat ervaring.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Tirion, Baarn | 2003
Gedrukt boek
Ria Loohuizen Het rijk van kwee en vijg
Geschiedenis van de kweepeer en de vijg, met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Atlas, Amsterdam [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Colette Rossant Terug naar Parijs
culinaire herinneringen aan Frankrijk
Vervolg op 'Abrikozen langs de Nijl', waarin de schrijfster in 1947 terugkeert naar Parijs en haar leven in Frankrijk in de jaren vijftig beschrijft. Met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 262 pagina's | Sirene, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Nelleke Launspach Een hutkoffer vol recepten
de culinaire erfenis van mijn Indische oma
Het verhaal van een Indische familie waarin koken en eten een grote rol spelen. Met 50 recepten.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Ineke Berentschot Desserts
van ver & dichtbij
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Becht, Haarlem | 2003
Gedrukt boek
Joanna Farrow Koken met 4 ingrediënten
50 stapsgewijze gerechten voor elke gelegenheid
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2007
Gedrukt boek