Zoekresultaten
Resultaat 121 - 140 (van 168)
Marc Clement De geheimen van de chef
eenvoudige bereidingen voor een meesterlijk resultaat
Uitleg over het op meesterlijke wijze presenteren van bereid voedsel door de thuiskok.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2004
Gedrukt boek
Lyn Hall De complete kok
kookcursus van Lyn Hall
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Good Cook Publishing, Zwolle | 2004
Gedrukt boek
Bea Pols Afslanken & persoonlijke groei
het boek van Bea's afslankmethode
Werkboek met een doordachte afslankmethode die in de praktijk van alle dag goed is toe te passen.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | De Driehoek, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Delphine de Montalier Fish & fish
de lekkerste gerechten met hele vissen, visfilets, schelp- en schaaldieren
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Inmerc, Wormer | 2005
Gedrukt boek
Studio Imago Tapas
Recepten voor kleine mediterrane gerechten.
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2004
Gedrukt boek
Mark Vaessen Más tapas
de lekkerste tapas uit & thuis
Tapasrecepten van de chef-kok van de Haagse tapasbar 'Y mucho más'; met vier tapasroutes in Barcelona.
Non-fictie
Nederlands | 123 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2004
Gedrukt boek
Cas Spijkers Cas kookt kunst
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Good Cook Publishing, Zwolle | 2004
Gedrukt boek
Francine Vermeiren Licht en lekker
de wereldkeuken met Bodystyling
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Standaard, Antwerpen | 2004
Gedrukt boek
Jacqui Malouf Eetlust
een verleidelijke gids om, date voor date, hapje voor hapje, liefde en passie te laten opbloeien door eten
Non-fictie
Nederlands | 262 pagina's | Sirene, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Kees Hageman Cees Helder
restaurant Parkheuvel
Recepten van de eerste Nederlandse chef die 3 Michelinsterren kreeg en informatie over de producten die hij in zijn Rotterdamse restaurant gebruikt.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Inmerc, Wormer | 2004
Gedrukt boek
Tessa Kiros De smaak van mijn herinnering
een boek vol familierecepten
Recepten uit voornamelijk Finland, Griekenland, Zuid-Afrika en Italië voor een wisselend aantal eters.
Non-fictie
Nederlands | 397 pagina's | Terra, Warnsveld | 2005
Gedrukt boek
Michèle Auriel Portugal
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 2004
Gedrukt boek
Rens de Jonge Vers uit het water
verrukkelijke recepten met vis en schaaldieren
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Terra, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Bert Witte Grieks kookboek
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Verba, Hoevelaken | 2004
Gedrukt boek
Koen Crucke Heerlijk Spaans
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Isabel Brancq Crème brûlée en andere romige toetjes
Non-fictie
Nederlands | 62 pagina's | Becht, Haarlem | 2010
Gedrukt boek
Reinhardt Hess Lekker barbecueën & grillen
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2007
Gedrukt boek
Nick Sandler Houdbaar & heerlijk
Overzicht van conserveringstechnieken zoals drogen, inleggen in zuur, inmaken met suiker of zout, roken, invriezen of wecken.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Terra, Warnsveld | 2005
Gedrukt boek
Véronique De Meyer Soepen
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Véronique De Meyer Wokken
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek