Zoekresultaten
Resultaat 121 - 131 (van 131)
Ees Aartse | Willem Baalbergen Aan tafel...
(Noordwijkse) recepten uit de oude doos
Recepten van gerechten uit het Noordwijk van weleer en van gerechten die in heel Nederland bekend zijn.
Non-fictie
Nederlands | 51 pagina's | Moby Dick, Noordwijk | 2012
Gedrukt boek
Restaurant Freud RF
je moet wel gek zijn, als je hier niet gaat eten!
Non-fictie
Nederlands | 67 pagina's | Restaurant Freud i.s.m. Roads, Amsterdam | 2012
Gedrukt boek
Robert Kranenborg Herfst
een culinaire biografie
Non-fictie
Nederlands | 246 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2012
Gedrukt boek
Tamara Weide Een broodje in de oven en meer...
meer dan 60 lekkere & gezonde gerechten die je wel mag tijdens je zwangerschap
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Nw=A'dam, [Amsterdam] | 2014
Gedrukt boek
Peggy Porschen Boutique baking
heerlijke taarten, cupcakes en andere lekkernijen
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Terra, Houten | 2012
Gedrukt boek
Inge Brusselmans Zalig zoet
een taart voor elk feest
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Eskabee, Oostkamp | 2012
Gedrukt boek
Del Sroufe Forks over knives
the cookbook; over 300 recipes for plant-based eating all through the year
Engels | 319 pagina's | The Experiment, New York | 2012
Gedrukt boek
Judy Gelman | Vicki Levy Krupp The book club cookbook
recipes and food for thought from your book club's favorite books and authors
Kookboek met recepten die figureren in ongeveer 100 bekende boeken uit de wereldliteratuur waaronder: The age of innocence, The Kiterunner, To kill a mockingbrd, Jane Eyre, The help, The hours, Atonement, Chocolat, Disgrace, Life of Pi, Harry Potter en The devil wears Prada
Non-fictie
Engels | 489 pagina's | Jeremy P. Tarcher/Penguin, New York | 2012
Gedrukt boek
Talya Lutzker The ayurvedic vegan kitchen
finding harmony through food
Non-fictie
Engels | 183 pagina's | Book Publishing Company, Summertown, Tennessee | 2012
Gedrukt boek
Russell Norman Polpo
a Venetian cookbook (of sorts)
Recepten voor kleine hapjes, gevolgd door recepten voor brood, vis, vlees, groente, nagerechten en (klassieke) drankjes, waarvoor Russel Norman van restaurant Polpo in Londen, werd geïnspireerd tijdens zijn vele bezoeken aan bars en eethuisjes in Venetië.
Engels | 319 pagina's | Bloomsbury, London, New Delhi, New York, Sydney | 2012
Gedrukt boek