Zoekresultaten
Resultaat 121 - 140 (van 145)
Emily Crews Splane | Neil E. Rowland | Anaya Mitra Psychology of eating
from biology to culture to policy
Engels | 241 pagina's | Routledge, Taylor & Francis Group, New York | 2025
Gedrukt boek
Truska Bast | Boudewijn Breedveld Van schaarste naar overvloed
70 jaar voedingsvoorlichting in Nederland
Non-fictie
Nederlands | 156 pagina's | Stichting Voedingscentrum Nederland, Den Haag | 2014
Gedrukt boek
Raphael Kellman Het microbendieet
snel en blijvend afvallen
Non-fictie
Nederlands | 367 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
Gedrukt boek
Annet Werkhoven | Ingrid Tromp | Marije Koopmans Eten van de Kromme Rijnstreek
een historisch, cultureel en culinair avontuur
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | De Werkhoven 'geschiedenis voor u', [Driebergen] | 2014
Gedrukt boek
Loes Neven Bewust eten
kiezen, kopen en klaarmaken
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Acco, Leuven, Den Haag | 2012
Gedrukt boek
Henny de Lint De natuurlijke gezondheidswijzer
praktische voedingsadviezen om gezond te blijven
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | De Kern, Baarn | 2001
Gedrukt boek
Irene Lelieveld Te koud? Te warm? Eet wat bij je past!
theorie en recepten
Adviezen om mensen die het altijd koud of juist warm hebben te helpen hun voeding zodanig aan te passen dat zij een neutrale temperatuur ervaren.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Elmar BV, Delft | 2014
Gedrukt boek
Language and food
verbal and nonverbal experiences
Non-fictie
Engels | 318 pagina's | John Benjamins Publishing Company, Amsterdam [etc.] | 2014
Gedrukt boek
Louise Witteman Voeding en mondgezondheid
praktische handleiding voor (para)medici
Non-fictie
Nederlands | 267 pagina's | Voedingspiramide, ['s-Gravenhage] | 2014
Gedrukt boek
Jean Van de Weerdt Wat eten we?
over voeding en chemie
Op een basale wetenschappelijke manier wordt uitgelegd uit welke voedingsstoffen onze voeding bestaat. Gericht op hbo- en wo-studenten.
Non-fictie
Nederlands | 147 pagina's | Garant, Antwerpen, Apeldoorn | 2014
Gedrukt boek
Marloes Collins | Erica Herder | Marjolein van Kleef Histaminebeperkt dieet basisboek
lekker leven met histamine intolerantie
Non-fictie
Nederlands | 110 pagina's | [AllergiePlatform.nl], [Hendrik Ido Amabacht] | 2014
Gedrukt boek
Fenna Janssen Liefde in plaats van chocola
emotie-eten de baas, dat lukt jou ook
Nederlands | 166 pagina's | Booklight, Gieten | 2014
Gedrukt boek
Marijke Timmerman The true size of food
about our absurd ways with food
Rijk geïllustreerd boek waarin de auteur en ontwerper op een visuele manier kijkt naar hoe wij met voedsel omgaan.
Non-fictie
Engels | 151 pagina's | BIS Publishers, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Ben Bouter | Iris Bouter 2139 weetjes over de hersenen, psyche en voeding
Nederlands | 144 pagina's | Free Musketeers, Zoetermeer | 2014
Gedrukt boek
Bea Pols Afslanken met Bea is een feestje!
Bea's tien weken plan inclusief tien weekmenu's
Non-fictie
Nederlands | 158 pagina's | Bea's Afslankmethode, [Heerhugowaard] | 2014
Gedrukt boek
Emiel Peters Levensmiddelenmarketing
food for you
Studieboek voor hbo studenten van retail- of commerciële opleidingen.
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's | Noordhoff Uitgevers, Groningen | 2014
Gedrukt boek
Experimental eating
He gebruik van voedsel in de beeldende kunst
Engels | 190 pagina's | Black Dog Publishing, London | 2014
Gedrukt boek
T. Colin Campbell | Howard Jacobson The low-carb fraud
Engels | 88 pagina's | Benbella Books, Dallas (Texas) | 2014
Gedrukt boek
Nicole Mowbray Sweet nothing
why I gave up sugar and how you can too
Non-fictie
Engels | 304 pagina's | Orion, London | 2014
Gedrukt boek
Phil McGraw The 20/20 diet
turn your weight loss vision into reality; 20 key foods to help you succeed where other diets fail
Engels | 243 pagina's | Bird St. Books, Los Angeles | 2014
Gedrukt boek