Zoekresultaten
Resultaat 121 - 140 (van 199)
René Redzepi | David Zilber Noma's handboek voor fermenteren
foundations of flavour
Non-fictie
Nederlands | 455 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018
Gedrukt boek
Freke van Nimwegen | Nadine Maarhuis Circular chefs
Recepten van Nederlandse chefs voor circulair koken: koken zonder verspilling.
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | Instock, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Evelien Rozema Plant & eter
van vezels tot vanille
Groente en fruit eten is gezond; overzicht van de biochemische stoffen die daarvoor zorgen en waarom ze goed voor je zijn. Met 21 vega-recepten en verschillende wetenswaardigheden over plantaardige voeding.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | KNNV uitgeverij, Zeist | 2018
Gedrukt boek
Stuart Ovenden Uit de boomgaard
recepten van boom tot bord
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Nora French Gezond fastfood
100 snelle, smakelijke en simpele recepten voor het hele gezin
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018
Gedrukt boek
Janny van der Heijden | Willem te Slaa Dineren aan de gracht
aan tafel bij Van Loon
Geschiedenis van de diners die in de negentiende eeuw in het woonhuis van de familie Van Loon aan de Amsterdamse Keizersgracht werden gehouden.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2018
Gedrukt boek
Tasty kookboek
alles wat je nú wilt maken
Ken jij ze ook, de kookvideo’s van Tasty op Facebook? Voor alle fans van dit grootste foodnetwork ter wereld is er nu het Tasty kookboek. Voor iedereen die de geniet van de filmpjes als Crème Brûlée French Toast, Tasty’s Handige foodhacks of 5 ways to cook a baked potato, en nu zelf de keuken in wil. Het geheim achter dit succes? Een combi van eenvoud, makkelijk en snel, plus een grote dosis guilty pleasure. Dus als je meer dan 40 seconden nodig hebt: het one and only Tasty kookboek! Bron: Flaptekst,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Jord Althuizen | Kasper Stuart Black Smoke
BBQ, booze & attitude
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Mora Fütter Vegetarisch
50 heerlijke bbq-recepten met groente en fruit
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Lantaarn Publishers, Ede | 2021
Gedrukt boek
Roos ten Zeldam Groenten van Roos
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Het Boekenschap, [Zelhem] | 2018
Gedrukt boek
Frank Noë Ja, dát was lekker!
koken in de jaren vijftig en zestig
Recepten uit de Nederlandse eetcultuur in de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw, zoals van haringsla, lammetjespap en hete bliksem.
Non-fictie
Nederlands | 77 pagina's | Het Zwarte Schaap, Vleuten | 2018
Gedrukt boek
Mark Wilcox Chilipeper
van kweken tot kokkerellen
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's | Becht, Haarlem | 2019
Gedrukt boek
Kiki Swinkels | Marie-José Portiek Treat & cheat
Kookboek met voorbeeldmenu’s, planning- en styling adviezen voor mensen die in de stress schieten bij de gedachte aan het moeten organiseren van een etentje.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | [Kiki Swinkels], [Eindhoven] | 2018
Gedrukt boek
Sergio Herman Sergio's smaakmakers
70 recepten voor thuis
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super...
Non-fictie
Nederlands | 372 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Yotam Ottolenghi | Tara Wigley | Esme Howarth Simple
Non-fictie
Engels | 308 pagina's | Ebury Press, London | 2018
Gedrukt boek
Esther Andries Your healthy fix
Klinken de termen açai bowls, superfood smoothies en vegan treats je compleet vreemd in de oren? Tijd om je bij te scholen dan, want het zijn dè nieuwe foodtrends van 2018. Esther Andries was de eerste om die via haar healthy foodbar in Antwerpen-Zuid te introduceren bij het Belgische publiek. Haar credo? Schoonheid start vanbinnen en om dag in dag uit te stralen, kan je maar best je lichaam voeden met de juiste voedingsmiddelen. Zelf zocht ze jarenlang naar een manier om de strijd te winnen tegen...
Non-fictie
Nederlands | 183 pagina's (ePub2, 30 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2018
E-book
Elisabeth De Elisabeth
praktische recepten van de huishoudschool Mariakroon uit Culemborg
Aan het begin van de 20e eeuw kwamen meisjes uit het hele land naar Culemborg om twee jaar lang in de leer te gaan aan de huishoudschool Mariakroon. Het was algemeen bekend dat de meisjes die daar vandaan kwamen, als vanzelf leken uit te groeien tot bijzonder goede kokkinnen. Zij leerden hun kookkunsten van lerares 'voedingsleer' zuster Marie. Men was dan ook zeer verblijd toen deze mysterieuze dame - haar achternaam is tot op de dag van vandaag onbekend - haar recepten verzamelde in een kookboek....
Non-fictie
Nederlands | 306 pagina's (ePub2, 4,3 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Tal Maes ELLE Eten hitparade
succesnummers voor elke dag
Een uitpuilende kookboekenkast, talloze recepten online en toch niet weten wat je moet koken. Ken je dat? Wij wel. In zo'n bui grijpen wij terug op altijd-goedrecepten die we blind kunnen klaarmaken en waarmee thuis ook iedereen gelukkig is. Zie ze als reddende engelen voor je dag. Sinds 2011 schitteren deze engelen in onze Hitparade. Die rubriek is vanaf dag één in handen van receptschrijver, fotograaf en stylist Tal Maes. Het is een eregalerij van de meest gedraaide nummers uit ons keukenrepertoire,...
Non-fictie
Nederlands | 294 pagina's (ePub3, 32 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Yvon Jaspers Zomers koken met Yvon
mezze, meraki en vier het leven zo vaak als je kunt
Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten smaken als je er maar genoeg meraki in verwerkt. En andersom, als meraki ontbreekt smaakt het nergens naar. Yvon Jaspers neemt je in dit kleurrijke kookboek mee naar een zonnig eiland. Daar staat een oud keukentafeltje met een wapperend kleed in de wind. Niet keurig netjes...
Non-fictie
Nederlands | 321 pagina's (ePub3, 74 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book