Zoekresultaten
Resultaat 121 - 140 (van 154)
Freek Raijmakers | Stan Raijmakers Hot sauce
Verzameling van veertig recepten waarin hot sauce een belangrijk ingrediënt vormt, met informatie over de herkomst van de saus en verschillende soorten pepers en sauzen. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 231 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Maureen Tan Rendang
Verzameling recepten voor stoofgerechten uit de Indonesische keuken, met traditionele bereidingen en eigen variaties. Met gerechten op basis van rundvlees, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, orgaanvlees of plantaardige ingrediënten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's (ePub3, 22 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Karolien Olaerts Kleur op tafel
Verzameling voedzame en eenvoudig te bereiden gerechten met groenten als hoofdingrediënt. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 336 pagina's (ePub3, 35 MB) | Horizon, Antwerpen | 2024
E-book
Raquel Palla Lorden De bijbel van de Spaanse keuken
Verzameling van meer dan 230 recepten uit de Spaanse keuken, met aandacht voor verschillende regionale culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 743 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Jeroen Hazebroek | Harry Havinga Het ultieme bier- en BBQboek
de lekkerste barbecuegerechten met en bij bier
Verzameling barbecuerecepten met bier als terugkerend ingrediënt. Met informatie en tips over craft beer, biertypes, het lezen van het etiket en het brouwproces. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Pig Butts Uitgeverij, Roosendaal | 2024
Gedrukt boek
Bart van Olphen Vis van de BBQ
het ultieme handboek
De BBQ is niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen. BBQ-en is niet alleen ontzettend lekker, het is ook nog eens heel gezellig met je familie, vrienden of zelfs de hele buurt. Toch lijkt vis een beetje achter te blijven. Vinden we het te ingewikkeld of is het gewoon nog niet zo bekend dat vis van de BBQ fantastisch smaakt? En ook schaal- en schelpdieren kun je gewoon op de BBQ gooien. Snel klaar, superlekker en ook nog eens gezond. Dit handboek geeft jou alle handvatten voor een succesvol...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 63 MB | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Zowie Tak De ultieme BBQgerechten in 30 minuten
eenvoudig, snel en compleet
Verzameling eenvoudige en snelle barbecuerecepten, met aandacht voor onder andere benodigde materialen, handige voorbereiding en slimme bereidingstrucjes. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | Uitgeverij Pig Butts, Roosendaal | 2024
Gedrukt boek
Foodbag Werelds koken
met lekkers van bij ons
Verzameling van meer dan vijftig recepten van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Sylvia Konior Het bakmanifest
65 recepten om gelukkig van te worden
Verzameling gebakrecepten van de Pools-Vlaamse bakster, en fotografe, bekend van Bake Off Vlaanderen.
Non-fictie
Nederlands | 166 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Muriel Sam-Sin-Hewitt Surinaamse recepten van A tot Z
Bekende en minder bekende recepten uit de Surinaamse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 243 pagina's | Conserve, Schoorl | 1996
Gedrukt boek
Wim Ballieu Ballenboek
Verzameling (gehakt)balrecepten voor alle seizoenen van het jaar, van Vlaamse klassiekers als ballekes met krieken, tot moderne kabeljauwballen met erwten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Pelckmans, Kalmthout | 2024
Gedrukt boek
Thomas Diepersloot | Jacob Jan Boerma Finesse
de subtiele gerechten van restaurant Fine Fleur
Verzameling recepten voor verfijnde gerechten uit de keuken van het Antwerpse restaurant Fine Fleur. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 198 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Peter Doomen | Tom Ieven Champagne & kaas
bijzondere smaakcombinaties: van rijke blanc de blancs met romige brie tot vintage champagne met comté
Beschrijving van de historie, productie en culinaire combinaties van diverse champagnes en Franse kazen op basis van verschillende thema’s. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2024
Gedrukt boek
Louis Girod Burgers
Verzameling recepten voor het bereiden van hamburgers. Met kleurenfoto’s en -illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 67 pagina's | Becht, Haarlem | 2024
Gedrukt boek
Hans Offringa | Stef Roesbeke Gekookt & gestookt
gerechten met Schotse whisky
Verzameling van veertig recepten voor gerechten met bijpassende Schotse whisky’s. Met kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Edicola Publishing b.v., Deventer | 2024
Gedrukt boek
Bart De Roeck Easy & speedy
het ‘wanneer ik weinig zin heb om te koken en bakken’ boek van @roeckiesworld
Verzameling eenvoudig te bereiden recepten voor zoet en hartig comfortfood. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2024
Gedrukt boek
Eric Swaghoven Asparagus
het culinaire handboek over de asperge
Kookboek met foto’s en informatie over asperges.
Non-fictie
Nederlands | 300 pagina's | Buro Food, [Lichtenvoorde] | 2024
Gedrukt boek
Emile van der Staak | Mac van Dinther Plant
botanische gastronomie uit de keuken van restaurant De Nieuwe Winkel
Verzameling recepten voor veganistische en duurzame gerechten, met een focus op lokale producten. Met vele kleurenafbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | 559 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Huw Richards | Sam Cooper De zelfvoorzienende tuin
365 dagen eten uit eigen moestuin
Praktische gids voor het duurzaam en zelfvoorzienend oogsten uit eigen moestuin, inclusief recepten en bewaarmethodes. Met afbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2025
Gedrukt boek
Jens Detollenaere Château gâteau
het bakboek met aangepaste wijnen
Een verzameling bakrecepten met suggesties voor bijpassende wijnen. Met paginagrote kleurenfoto's en -portretten.
Non-fictie
Nederlands | 181 pagina's | Ertsberg, [Aalter] | 2024
Gedrukt boek