Zoekresultaten
Resultaat 121 - 140 (van 268)
Urvashi Pitre Indian instant pot cookbook
traditional indian dishes, made easy & fast
Non-fictie
Engels | 161 pagina's | Rockbridge Press, [Plaats van uitgave niet vastgesteld] | 2017
Gedrukt boek
Hinnerk von Bargen Street foods
Engels | 400 pagina's | Wiley, Hoboken, New Jersey | 2016
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie's kitchen
Non-fictie
Engels | 333 pagina's | Joseph, London [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Felicity Cloake Red sauce brown sauce
a Brittish breakfast odyssey
Non-fictie
Engels | 373 pagina's | Mudlark, London | 2023
Gedrukt boek
Roald Dahl | Josie Fison | Felicity Dahl Roald Dahl's revolting recipes
Kookboek voor jonge koks met recepten gebaseerd op de aparte en soms walgelijke gerechten uit de diverse boeken van Roald Dahl. Onder begeleiding vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Engels | 61 pagina's | Random House Children's Publishers, London | 1997
Gedrukt boek
Julia Adams Meat, fish and eggs
Informatie over de voedselgroepen, welk eten goed voor je is en waarom en over hoe je aan eten komt. Met veel paginagrote kleurenfoto's. Samen bekijken vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Engels | 24 pagina's | Wayland, London | 2010
Gedrukt boek
Menu design in Europe
a visual and culinary history of graphic styles and design, 1800-2000
Europe's reputation as the center of the culinary world is confirmed with this expansive array of restaurant menus from across the continent. From extravagant bills of fare for royal feasts to delectable mid-century minimalist graphics, the gustatory customs of dozens of European countries are revealed in this encyclopedic design compendium. Jim Heimann's new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hundreds of European menus from the early 19th century to the...
Non-fictie
Duits | Engels | Frans | 447 pagina's | Taschen, Köln | 2022
Gedrukt boek
Ani Phyo Ani's raw food essentials
Engels | 323 pagina's | Da Capo, Cambridge, Mass | 2010
Gedrukt boek
Bee Wilson Swindled
the dark history of food fraud, from poisoned candy to counterfeit coffee
Non-fictie
Engels | 384 pagina's | Princeton University Press, Princeton, NJ [etc.] | 2008
Gedrukt boek
Dhruv Baker Spice
layers of flavour
Recepten met kruiden van de winnaar van Masterchef 2010.
Engels | 223 pagina's | Weidenfeld & Nicolson, London | 2014
Gedrukt boek
Janny de Moor Recipes from my Dutch kitchen
explore the unique and delicious cuisine of the Netherlands in over 80 classic dishes
Non-fictie
Engels | 160 pagina's | Aquamarine, Wigston | 2012
Gedrukt boek
Noh Chin-hwa Traditional Korean cooking
snacks & basic side dishes
Engels | 78 pagina's | Hollym, Elizabeth, NJ [etc.] | 1985
Gedrukt boek
Nigella Lawson Nigella Christmas
food, family,friends, festivities
Nigella Lawson presenteert recepten voor kerstmis
Engels | 277 pagina's | Chatto & Windus, London | 2008
Gedrukt boek
Mary Berry Mary Berry cooks
Non-fictie
Engels | 319 pagina's | BBC books, [London] | 2014
Gedrukt boek
Katie Culpin Vegan holiday cookbook
festive plant-based meals and desserts for the Thanksgiving and Christmas table
Non-fictie
Engels | 172 pagina's | Skyhorse Publishing, New York | 2020
Gedrukt boek
Lou Rand Hogan The gay cookbook
Non-fictie
Engels | 280 pagina's | Last Century Media, [Plano, Texas] | 2020
Gedrukt boek
Roxy Pope | Ben Pook One pot vegan
80 quick, easy and totally delicious recipes; each using only one dish
Non-fictie
Engels | 191 pagina's | Michael Joseph, London | 2020
Gedrukt boek
Eric Kim Korean American
food that tastes like home
Engels | 286 pagina's | Clarkson Potter/Publishers, New York | 2022
Gedrukt boek
Judy Gelman | Vicki Levy Krupp The book club cookbook
recipes and food for thought from your book club's favorite books and authors
Kookboek met recepten die figureren in ongeveer 100 bekende boeken uit de wereldliteratuur waaronder: The age of innocence, The Kiterunner, To kill a mockingbrd, Jane Eyre, The help, The hours, Atonement, Chocolat, Disgrace, Life of Pi, Harry Potter en The devil wears Prada
Non-fictie
Engels | 489 pagina's | Jeremy P. Tarcher/Penguin, New York | 2012
Gedrukt boek