Zoekresultaten
Resultaat 141 - 148 (van 148)
Patrick Mullie Gezond eten, langer leven
het mediterrane model
Uitleg op basis van wetenschappelijke literatuur over o.a. vetten, koolhydraten, obesitas, hart- en vaatziekten, kanker in relatie tot het mediterrane dieet.
Non-fictie
Nederlands | 161 pagina's | Garant, Antwerpen, Apeldoorn | 2015
Gedrukt boek
Compendium dieetproducten en voedingssupplementen
overzicht voor artsen, apothekers en diëtisten
Nederlands | 227 pagina's | Bohn Stafleu van Loghum, Springer Media, Houten | 2015
Gedrukt boek
Paul Rongen Doordenkertjes om van te smullen
Nederlands | 79 pagina's | Boekscout.nl, Soest | 2015
Gedrukt boek
Bee Wilson First bite
how we learn to eat
Studie over hoe voedingsgewoonten ontstaan.
Engels | 415 pagina's | Fourth Estate, London | 2015
Gedrukt boek
Margaret McWilliams Food around the world
a cultural perspective
Engels | 478 pagina's | Pearson, Boston | 2015
Gedrukt boek
Taste Design Become a super food chef
Kookboek met ‘super food’ recepturen bereid met raw food producten van Purasana.
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Vision Publishers, Beveren-Leie | 2015
Gedrukt boek
How to jug a hare
The Telegraph book of the kitchen
Selectie van artikelen, essays en recepten uit de archieven van The Telegraph over voeding en koken.
Engels | 320 pagina's | Aurum Press, London | 2015
Gedrukt boek
J. Kenji López-Alt The food lab
better home cooking through science
Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015
Gedrukt boek