Zoekresultaten
Resultaat 141 - 160 (van 168)
Tine Bral De chef is een vrouw
de kok, de vrouw, haar leven en haar recepten
Vijf Belgische en vijf Nederlandse vrouwelijke chef-koks vertellen over hun beroepskeuze, werkwijze en inspiratiebronnen; met enkele recepten.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Francis van Arkel After dinner
heerlijke desserts en ideeën voor na de maaltijd
Non-fictie
Nederlands | 44 pagina's | ImageBooks Factory, [Eindhoven] | 2004
Gedrukt boek
Véronique De Meyer Wokken
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Véronique De Meyer Soepen
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Emanuela Stramana De traditionele Toscaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 139 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2006
Gedrukt boek
Vitataal De complete keuken van... Marokko
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2006
Gedrukt boek
Jane Lawson De complete keuken van... Japan
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2006
Gedrukt boek
Celia Brooks Brown Vegetarisch & koolhydraatarm
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's | Tirion, Baarn | 2005
Gedrukt boek
Paul Richardson Barcelona
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Good Cook Publishing, Zwolle | 2005
Gedrukt boek
Alastair Hendy De smaak van het Oosten
Non-fictie
Nederlands | 237 pagina's | Terra, Warnsveld | 2005
Gedrukt boek
Tekst/Support Koken op z'n Mexicaans
Non-fictie
Nederlands | 69 pagina's | Inmerc, Wormer | 2004
Gedrukt boek
Marc Declerq Vis & wijn
creatieve combinaties met Sergio Herman en Wim Vandamme
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Slow Food Movement Visrecepten van Italiaanse osteria's
600 Slow Food-gerechten uit de regionale keuken
Non-fictie
Nederlands | 671 pagina's | Mets & Schilt, Amsterdam | 2005
Gedrukt boek
Maxine Clark Trattoria
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2004
Gedrukt boek
Fiona Smith Sushi
vis en zeevruchten, vlees en gevogelte, bijgerechten
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | Veltman, Utrecht | 2009
Gedrukt boek
Delphine de Montalier Basic vis
Non-fictie
Nederlands | 190 pagina's | Terra, Houten | 2012
Gedrukt boek
Wynnie Chan De verse Chinese keuken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2005
Gedrukt boek
Marc Declerq Belgisch
Vijftig authentieke Belgische recepten, aangepast aan moderne kooktechnieken, afgewisseld met informatie over diverse culinaire aspecten.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2004
Gedrukt boek