Zoekresultaten
Resultaat 141 - 160 (van 197)
Jorun Verheyden No food to waste
duurzaam en ecologisch koken zonder moeite
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Davidsfonds Uitgeverij, [Leuven] | 2015
Gedrukt boek
Niven Kunz Niven 80/20
80% groenten/20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Puck Kerkhoven Bier & food
Informatief boek over speciaalbieren met recepturen.
Non-fictie
Nederlands | 197 pagina's | Xander Uitgevers BV, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek
Tal Ronnen | Scot Jones | Serafina Magnussen | Joann Cianciulli Crossroads
Veganistische recepten.
Non-fictie
Nederlands | 282 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2017
Gedrukt boek
Tim Noakes | Jonno Proudfoot | Sally-Ann Creed De real meal revolutie
echt eten voor een gezonder, energieker leven
In 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk’ leggen een professor -Noakes-, een chef-kok en een voedingsdeskundige uit hoe we weer kunnen gaan eten wat goed voor ons is: vetrijk, koolhydraatarm en suikervrij. Geen voorverpakte troep maar veel groenten, vlees, vis, kaas, noten en vet. Want vet is lekker en geeft langdurig energie. Koolhydraten verzadigen je hongergevoel niet - ze stimuleren het juist. Bovendien, zo laat professor Noakes zien, leiden ze tot de aanmaak van insuline. Dat is dé veroorzaker...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 60 MB | Atlas Contact, Amsterdam | 2019
E-book
Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...
Non-fictie
Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Liselotte Forslin Good morning
de hele dag ontbijten
Non-fictie
Nederlands | 121 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2017
Gedrukt boek
Ellen Hoog In perfecte conditie
topfit met een tophockeyster
Tophockeyster Ellen Hoog wordt geroemd om haar flitsende acties, verwoestende backhand en vele doelpunten. Om op het veld optimaal te kunnen presteren, let Ellen goed op haar voeding; ze eet gezond en het liefst biologisch. Balans is haar recept voor een fit en gelukkig leven: gezond eten én af en toe zondigen met een guilty pleasure, efficiënt trainen én bewust ontspannen. In 6 complete work-outs deelt Ellen haar 36 favoriete sportoefeningen om zowel conditie als kracht te verbeteren; geschikt...
Non-fictie
Nederlands | 225 pagina's (ePub3, 146 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015
E-book
Tom Kellerhuis De herenkookclub
home-cooking met geheimen van topchefs
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Terra, Houten | 2015
Gedrukt boek
Wendy Walrabenstein Food Body Mind
rem inflammatie, blijf langer gezond en ontwikkel je eigen leefstijl
Informatie over gezonde voeding met wetenschappelijke onderbouwing, tips voor bewegen en persoonlijk welbevinden, en plantaardige recepten. Voor een compleet nieuwe en gezonde leefstijl.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's (ePub2) | Spectrum, Amsterdam | 2020
E-book
Daisy Oppelaar I love health
it's all about food, sport, health and more
De auteur is een bekende blogger over gezondheid, sport, eenvoudige recepten en handige tips en deelt haar passie nu in boekvorm.
Non-fictie
Nederlands | 383 pagina's (ePub3, 14 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
E-book
Carola van Bemmelen | Sharon Numan 100% suikervrij voor altijd
Uitbreiding van de 100% suikervrije voeding in spelregels met uitleg en recepten.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's (ePub2, 10 MB) | Spectrum, Houten | 2015
E-book
De wereld van de stroopwafel
het beroemde koekje waaraan je blijft plakken!
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | Uitgeverij Lineke Eerdmans, [Naarden] | 2015
Gedrukt boek
Chris Honor | Laura Washburn Hutton Chriskitch
grote smaken; uit een kleine keuken
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Een gouden greep uit delicious.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | [Fontaine Uitgevers BV], [Hilversum] | 2015
Gedrukt boek
Heleen Quantrill Eet goed voor elk budget
ruim zeventig originele recepten zonder E-nummers en suiker
Non-fictie
Nederlands | 101 pagina's | Uitgeverij De Banier, [Apeldoorn] | 2013
Gedrukt boek
Ria Loohuizen Zilt en bitter
van artisjok tot zeewier; 100 uitgelezen recepten met uitgesproken smaken
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Susann Probst Bieslook & polenta
vegetarisch koken op z'n Berlijns; Kraut|Kopf
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Snor, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Jeroen de Zeeuw Simple.
bistronomie voor thuis
Non-fictie
Nederlands | 214 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015
Gedrukt boek
Mélanie Martin | Emanuela Cino Studentenkost
snel, makkelijk, goedkoop en lekker
Recepten voor een laat ontbijt, lekkere aperitiefhapjes, dagelijkse kost, gerechten voor je vrienden en desserts. Stapsgewijze uitleg met kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 103 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2016
Gedrukt boek