Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 141 - 160 (van 193)

Filteren

  • Alain Caron De bijbel van de Franse keuken

    van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

    De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...

    Non-fictie

    Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Yvon Jaspers De keukentafel van het Noorden

    fika, hygge en maak je leven zo lekker møgelijk

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In De keukentafel van het Noorden laat Yvon Jaspers haar passie voor de Scandinavische keuken zien. Een kookboek waar je dagelijks leven enorm van opknapt, vol maakbaar, betaalbaar en vooral heerlijk eten uit het Noorden. Op zoek naar rustiek, lokaal en écht. Geen liflafjes, geen haute cuisine, maar koken op open vuur, stoven, sudderen, braden, vissen, paddenstoelen zoeken, vlierbloesem plukken én bakken. Van smushi tot smörrebröd, van...

    Non-fictie

    Nederlands | 242 pagina's (ePub3, 76 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Fidan Ekiz Fidan's family food

    genieten van het lekkerste uit de Turkse keuken

    Turks tafelen met de populairste tafeldame van DWDD! Fidan Ekiz, de charmantste programmamaker van Nederland, laat aan de hand van verhalen over haar familie zien hoe de Turkse cultuur en keuken in elkaar steekt . Uiteraard gemengd met de realiteit van de Nederlandse supermarkt en de Hollandse haast. Waar haar oma de manti nog zelf kneedde, ontdekt Fidan ingrediënten bij de plaatselijke supermarkt waardoor ze haar eigen – iets makkelijkere versie – in elkaar draait. Goed genoeg om je weer helemaal...

    Non-fictie

    Nederlands | 84 pagina's (ePub2, 40 MB) | Spectrum, Houten | 2017

    E-book

  • Stefano Cavallari Pasta

    61 authentieke pastagerechten uit de keuken van Spaghetteria Pasta-bar

    Waan je in Italië en geniet van de pasta's en de unieke sfeer van Spaghetteria Pasta-bar aan je eigen tafel! Veel heb je niet nodig om in Italiaanse sferen te raken: mooie tomaten, verse basilicum, olijfolie, wat geraspte Parmezaanse kaas... Stefano Cavallari – chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar – neemt je in Pasta mee naar het Italië van zijn jeugd en de pasta's die zijn oma hem leerde bereiden. Van een mooie spaghetti con frutti di mare, een tagliatelle met eekhoorntjesbrood,...

    Non-fictie

    Nederlands | 140 pagina's (ePub2, 7,4 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis Aan Rue Tatin & Tarte Tatin

    wonen en koken in een Frans stadje

    De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Aan Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin beschrijft ze haar belevenissen. Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin bevat streekrecepten...

    Non-fictie

    Nederlands | 568 pagina's (ePub2, 1,5 MB) | Orlando, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Rens Kroes Powerfood

    van Friesland naar New York; pure recepten van Rens Kroes; voor een happy & healthy lifestyle

    Meer Powerfood: van Friesland naar New York Rens Kroes biedt opnieuw een verzameling recepten voor een happy & healthy lifestyle! Haar jeugd in Friesland legde de basis voor Rens’ kennis van en interesse in gezonde voeding. Nog steeds vindt zij daar volop inspiratie voor nieuwe recepten. New York is de stad die ten grondslag lag aan Rens’ wens om voedingskundige te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert. De stad die bovendien bakermat is van vele gezondheidstrends. Het contrast...

    Non-fictie

    Nederlands | 63 pagina's (ePub2, 123 MB) | Spectrum, Houten | 2015

    E-book

  • Marjorie Taylor | Kendall Smith Franchini Het Franse kookatelier

    recepten, technieken en verhalen van een Franse kookschool

    Recepten uit de Franse keuken, met producten van het land, op jaargetijde.

    Non-fictie

    Nederlands | 399 pagina's | Spectrum, Houten | 2018

    Gedrukt boek

  • Susan Herrmann Loomis Rue Tatin

    wonen en koken in een Frans stadje

    De Amerikaanse studente Susan arriveerde in Parijs met een koffer en een droom om kok te worden. Ze volgde de befaamde opleiding aan de Varenne Ecole de Cuisine en dompelde zich onder in de Franse keuken en cultuur. Verliefd op het Franse leven besloot ze een vervallen huis op te knappen in Louviers, een van de schilderachtigste stadjes van Normandië. Susan neemt in haar memoires de lezer mee naar een wereld waar tradities en vriendschappen worden gekoesterd, en waar eten een centrale plaats inneemt....

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub2, 1,2 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis Tarte Tatin

    het goede leven in Normandie

    Samen met haar man en twee kinderen vestigt de Amerikaanse chef-kok Susan Herrmann Loomis zich in Louviers. Susan geniet volop van het Franse leven, met name van de levendige dorpsmarkt. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Tarte Tatin beschrijft ze levendig hoe ze aan Rue Tatin haar kookschool opricht en met vallen en opstaan haar weg vindt. Vanzelfsprekend bevat Tarte Tatin vele tongstrelende recepten! `Yesterday Julia today Susan Zester `Betoverend,...

    Non-fictie

    Nederlands | 268 pagina's (ePub2, 1,1 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Marcella Hazan De klassieke Italiaanse keuken

    Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Marcella Hazan (1924-2013) wordt beschouwd als een van de grootste Italiaanse kookboekenauteurs. De klassieke Italiaanse keuken is haar meesterwerk: het is een toegankelijk en duidelijk standaardwerk en geschikt voor een groot publiek, van beginnende thuiskoks tot gevorderde chefs. Als geen ander weet Hazan de geuren, kleuren en smaken van de échte Italiaanse keuken over te brengen. Iedereen die houdt van heerlijk eten zou dit kookboek in zijn...

    Non-fictie

    Nederlands | 1449 pagina's (ePub3, 8,1 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis In een Franse keuken

    verhalen en recepten om thuis te koken als een Française

    Non-fictie

    Nederlands | 300 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Bart Van Loo Als kok in Frankrijk

    literaire recepten, culinaire verhalen

    Fragmenten uit vertaalde romans en/of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten het onderwerp is; met originele recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 270 pagina's (ePub2, 2,8 MB) | Meulenhoff, Amsterdam | 2010

    E-book

  • Clara ten Houte de Lange Holland

    De lékkerste traditionele gerechten: beroemde borrelhapjes, onvervalste Hollandse taarten, eerlijke stoofschotels, smeuïge stamppotten en toetjes die 'vroeger'al favoriet waren. In kook ook Holland is het beste van vroeger gecombineerd met het lekkerste van nu. De klassiekers zijn slanker en voorzien van spannende variaties met 'nieuwe'verkrijgbare ingrediënten. Een modern kookboek met heerlijke, herkenbare en gevarieerde gerechten! * Lekker, makkelijk én snel klaar! * Ingrediënten overal te...

    Non-fictie

    Nederlands | 163 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | Inmerc, Utrecht | 2009

    E-book

  • Tooske Ragas Appeltje, eitje!

    60 bewezen snelle gezinssuccessen voor drukke dagen

    Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 88 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Thea Spierings 100x pastasaus

    lekker en simpel

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2020

    Gedrukt boek

  • José Pizarro De keuken van Catalonië

    recepten uit Barcelona en omstreken

    Non-fictie

    Nederlands | 253 pagina's | Van Halewyck, Kalmthout | 2018

    Gedrukt boek

  • Isabel Meniño Mijn keuken van Galicië

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Terra, Houten | 2017

    Gedrukt boek

  • Gérard Goetz Elzas

    een gastronomische streek in 110 recepten & 40 producten

    Non-fictie

    Nederlands | 404 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2020

    Gedrukt boek

  • Daniel Lindeberg Zweedse broodjes

    Non-fictie

    Nederlands | 71 pagina's | Becht, Haarlem | 2018

    Gedrukt boek

  • Rena Salaman | Jan Cutler Minibijbel Griekse keuken

    met meer dan 160 heerlijke, authentieke recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Veltman, Utrecht | 2013

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8 (actief)
  9. 9
  10. 10
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Koken & Eten
  • Verwijder Nederlands
  • Verwijder Europa

Type

  1. Gedrukt boek166
  2. E-book27

Voor

  1. Jeugd6

Inhoud

  1. Non-fictie186

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten193
    1. Keukens117
    2. Basiskookboeken56
    3. Bekende Chefs23
    4. Drankboeken20
    5. Bakboeken14
    6. Dieet & Gezond11
    7. Vegetarisch6
  2. Reizen & Vrije Tijd23
  3. Geschiedenis & Politiek11
  4. Gezin & Gezondheid9
  5. Sport9
  6. Literatuur & Romans5
  7. Biografie & Waargebeurd5
  8. Mens & Maatschappij3
  9. Economie & Management3

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd4
  2. Dagelijks leven2

Onderwerp: Thema

  1. Levensstijl, hobby‘s en vrije tijd190
  2. Kookkunst / eten en drinken185
  3. Nationale en regionale keuken109
  4. West-Europa83
  5. Zuid-Europa77
  6. Italië57
  7. Algemene kookkunst en recepten53
  8. Nederland46
  9. Gerechten en gangen / maaltijden31
  10. Koken/eten per ingrediënt28
  11. Frankrijk25
  12. Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks23
  13. Spanje20
  14. Reizen en vakantie20
  15. Eten en drinken: dranken19
  16. Reisgidsen en vakantiegidsen17
  17. Koken/eten per ingrediënt: pasta en noedels16
  18. Eten en drinken: alcoholische dranken16
  19. Snel en makkelijk koken15
  20. Bakken14
  21. Oost-Europa13
  22. Reisgidsen: eten en drinken12
  23. Turkije11

Auteur

  1. Asterisk*5
  2. Leonardo Pacenti4
  3. Maud Moody4
  4. Onno H. Kleyn4
  5. Susan Herrmann Loomis4
  6. Giancarlo Caldesi3
  7. Karen Groeneveld3
  8. Katie Caldesi3
  9. Sergio Herman3
  10. Tessel de Heij3
  11. Alain Caron2
  12. Aram van Beek2
  13. Do de Heij2
  14. Eke Bosman2
  15. Estée Strooker2
  16. Eva de Jong2
  17. Fidan Ekiz2
  18. Frank Noë2
  19. Guido Derksen2
  20. Hale Amus2
  21. Ilja Gort2
  22. Jacques Hermus2
  23. Janneke Vreugdenhil2
  24. Job Pattinasarany2

Taal

  1. Engels1

Jaar

  1. 202412
  2. 202320
  3. 202218
  4. 202119
  5. 202023
  6. 201926
  7. 201819
  8. 201716
  9. 20167
  10. 20156
  11. 20143
  12. 20133
  13. 20122
  14. 20113
  15. 20101
  16. 20092
  17. 20072
  18. 20061
  19. 20051
  20. 20032
  21. 20012
  22. 19952
  23. 19781
  24. 19761
  25. 19501

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken