Zoekresultaten
Resultaat 161 - 180 (van 234)
Felix Alen Beter barbecuen
buiten kokkerellen in alle seizoenen
Non-fictie
Nederlands | 303 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2004
Gedrukt boek
Vitataal De complete keuken van... Spanje
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2006
Gedrukt boek
Paul Fagel Restaurant Het Arsenaal
Geschiedenis van het restaurant van Paul Fagel in Het Arsenaal in Naarden-Vesting; met recepten gericht op koks met wat ervaring.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Tirion, Baarn | 2003
Gedrukt boek
Ria Loohuizen Het rijk van kwee en vijg
Geschiedenis van de kweepeer en de vijg, met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Atlas, Amsterdam [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Susan Loomis Tarte Tatin
la belle vie in Normandië
Non-fictie
Nederlands | 334 pagina's | Sirene, Amsterdam | 2004
Gedrukt boek
Inmerc Multi culti koken
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Het Nederlands Zuivelbureau, [Rijswijk] | 2003
Gedrukt boek
Fatima Marzouki Koken met Fatima
eenvoudige recepten uit de wereldkeuken van restaurant El Warda
Recepten uit de Arabische keuken.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | BMP Culinair, Deurne | 2003
Gedrukt boek
Emma Summer Pasta prego!
vernieuwende en traditionele pastarecepten
Non-fictie
Nederlands | 62 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2003
Gedrukt boek
Erik Millstone The atlas of food
Overzicht van ons wereldwijde voedselsysteem en de invloed hiervan op ons leven.
Non-fictie
Engels | 128 pagina's | Earthscan, London | 2008
Gedrukt boek
Nest Mertens La Bergerie
Maison de bouche
Recepten van 'La Bergerie', een met twee Michelinsterren gelauwerd restaurant in de buurt van Namen (B) waar klassiek wordt gekookt. Voor zeer ervaren koks.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2003
Gedrukt boek
Edwin Kats La Rive
de smaak van het Amstel
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2003
Gedrukt boek
Jean-Pierre Gabriel Chez Bru
fijne smaken uit de Provence
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2003
Gedrukt boek
Joan Roca Sous-vide cuisine
de vacuumrevolutie, technieken en recepten
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Good Cook Publishing, Zwolle | 2010
Gedrukt boek
Fran Warde Party!
eenvoudige recepten voor feestelijke hapjes en drankjes
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | Veltman, Utrecht | 2007
Gedrukt boek
Beverley Jollands Het olijfolie boekje
heerlijke recepten uit de mediterrane keuken
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2003
Gedrukt boek
Ineke Berentschot Desserts
van ver & dichtbij
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Becht, Haarlem | 2003
Gedrukt boek
William Black Al dente
de reizen van een gastronoom in Italië
De auteur beschrijft zijn reizen naar Italië, waar hij op zoek gaat naar zijn persoonlijke Italiaanse herkomst en naar de authentieke Italiaanse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2004
Gedrukt boek
Jason Vale Puur sap
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2010
Gedrukt boek