Zoekresultaten
Resultaat 161 - 174 (van 174)
Tine Bral Onze chef
een warme hulde aan Geert Van Hecke
Non-fictie
Nederlands | 203 pagina's | Lannoo, Tielt | 2015
Gedrukt boek
Frankelandgroep Het recept voor 165 jaar succes
Combinatie van kook- en geschiedenisboek. Recepten van en interviews met bewoners en medewerkers van de Frankelandgroep en bekende Schiedammers.
Non-fictie
Nederlands | 276 pagina's | Frankelandgroep, [Schiedam] | 2015
Gedrukt boek
Ronald Hoeben | Roselie Kommers Primeurs en delicatessen
hoe Nederland leerde eten
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek
Taste Design Become a super food chef
Kookboek met ‘super food’ recepturen bereid met raw food producten van Purasana.
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Vision Publishers, Beveren-Leie | 2015
Gedrukt boek
Iris Bouter | Betty van den Burg Eitje appeltje
makkelijk anders
Lekkere en makkelijke recepten voor iedereen die minder suiker, geen gluten en koemelkvrij wil of moet eten.
Non-fictie
Nederlands | 91 pagina's | [Iris Bouter], [Plaats van uitgave niet vastgesteld] | 2015
Gedrukt boek
Jaap Rameijer Uit in eigen huis
Kookboek speciaal voor mannen, over het plezier van koken en recepten uit tien verschillende landen.
Non-fictie
Nederlands | 280 pagina's | Uitgeverij Aspekt, [Soesterberg] | 2015
Gedrukt boek
Jan-Willem van der Boom Boom geniet
zonder gluten
Non-fictie
Nederlands | 187 pagina's | Second First BV, [Zwijndrecht] | 2015
Gedrukt boek
Hotelschool Ter Duinen Koken
het handboek
Non-fictie
Nederlands | 479 pagina's | Lannoo, [Tielt] | 2015
Gedrukt boek
Kasia Rain Healthy & simple with Kasia Rain
40 heerlijke gezonde en makkelijke recepten+ het geheim voor een gelukkig en gezond leven!
Non-fictie
Nederlands | 104 pagina's | [Kasia Rain], [Nederland] | 2015
Gedrukt boek
Vitataal Hot & spicy
Non-fictie
Nederlands | 236 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2015
Gedrukt boek
Erik van Loo Rotterdams straatvoer
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | EYing Books, Rotterdam | 2015
Gedrukt boek
The world's best brunches
where to find them & how to make them
Engels | 224 pagina's | Lonely Planet, Melbourne | 2015
Gedrukt boek
Carrie Solomon | Adrian Moore Inside chefs' fridges, Europe
top chefs open their home refrigerators
Veertig chef-koks uit Europa laten zien wat er bij hen thuis in de koelkast staat, gevolgd door een huisrecept.
Engels | 326 pagina's | Taschen, Köln | 2015
Gedrukt boek
Corey Lee Benu
Recepten van de van oorsprong Koreaanse chefkok die in San Francisco restaurant Benu runt.
Engels | 244 pagina's | Phaidon, London | 2015
Gedrukt boek