Zoekresultaten
Resultaat 161 - 180 (van 265)
Judith Cyrus +Toespijs
Creools-Caribische gerechten; 100+ recepten om eindeloos te combineren
Verzameling van meer dan honderd recepten uit de Creools-Caribische keuken, waarin toespijs een belangrijke rol speelt. Met kleurenfoto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Bre Graham Tafel voor twee
no-fuss tweepersoonsrecepten om samen van te genieten
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Becht, Haarlem | 2023
Gedrukt boek
Nico Troch Kroket
40 krokante recepten uit de keuken van Stuff'd
Non-fictie
Nederlands | 137 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Jord Althuizen Smokey Goodness
BBQ snack attack
Verzameling recepten voor snacks van de barbecue. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Valentina Harris 500 veggie studentenmaaltijden
lekkere vegetarische en veganistische maaltijden en snacks voor iedere gelegenheid
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Antje Scheper Van banketstaaf tot pepernoot
de geschiedenis van sinterklaaslekkernijen
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Lochem] | 2023
Gedrukt boek
Marco Daane | Rick Kempen | Roel Mulder Het bockbierboek
Nederlands oudste bier
Beschrijving van de geschiedenis van het bockbier en de ontwikkeling van deze biersoort tot een klassieke Nederlandse bierstijl. Met foto’s en illustraties in zwart-wit.
Non-fictie
Nederlands | 177 pagina's | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Joël Broekaert De Librije
het recept
Kijkje in de keuken van het bekende Zwolse driesterrenrestaurant, waarbij de Nederlandse culinair journalist (1982) het succes van het restaurant ontleedt aan de hand van gesprekken met eigenaren Jonnie en Thérèse Boer en een blik op beproefde Librije-recepten. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | WBOOKS, Zwolle | 2023
Gedrukt boek
Annelies Van Mol Plantaardig koken
85 plantaardige, glutenvrije en lactosevrije recepten
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Pelckmans, Kalmthout | 2023
Gedrukt boek
Sander de Vaan Wijngids Frankrijk
een tour du vin et vigneron door alle wijnstreken
Beschrijving van de Franse wijnregio’s aan de hand van interviews met vingerons uit alle wijnregio’s en experts over hun favoriete wijnstreken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 300 pagina's | Edicola Publishing bv, [Deventer] | 2023
Gedrukt boek
Lisa Nieschlag | Lars Wentrup Ti amo Roma
authentieke recepten uit de Italiaanse hoofdstad
Verzameling recepten uit Rome, met aandacht voor cultuur en geschiedenis. Met kleurenillustraties en -foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2024
Gedrukt boek
Meta van den Boomen Wijn in de Lage Landen
Beschrijving van wijnen en wijnbouw in Nederland en Vlaanderen. Met informatie over productie, smaak, duurzame verbouwing en de uitdagingen van het wijnmaken in de Lage Landen. Met veel kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Terra, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Kim-Joy Het leukste katten bakboek
Verzameling recepten van de winnares van The Great British Bake Off voor vrolijke baksels met een kattentwist. Met kleurenfoto’s en kattenillustraties.
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | l.s., Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Veerle Stoffels Het theeboek
soorten, pairing, recepten
Non-fictie
Nederlands | 295 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Fabrizia Lanza De keuken van Sicilië
Verzamelde recepten uit de Siciliaanse keuken, met informatie over de klassieke Italiaanse eetcultuur. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Brandt, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Oliver Sievers Het complete kamado barbecueboek
Verzameling van veertig vlees-, vega- en gevogelte recepten voor de keramische kamado barbecue, met aandacht voor verschillende bereidingstechnieken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2024
Gedrukt boek
Ursula Ferrigno De Italiaanse keuken van Amalfi
zonovergoten recepten van de magische kust
Meer dan zeventig Italiaanse recepten afkomstig uit de regio van de Amalfikust. Met aandacht voor de eetcultuur en de tradities van het Zuid-Italiaanse gebied. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Edicola Publishing bv, Deventer | 2023
Gedrukt boek
Regula Ysewijn Van wafel tot koek
Traditionele gebaksrecepten uit de historische Lage Landen, met name het huidige België. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Katinka Lansink Dodero Cocina Nikkei
de Peruaans-Japanse fusionkeuken; recepten en verhalen
Recepten uit de Peruaans-Japanse fusionkeuken, cocina Nikkei. Met reisverhalen en kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 220 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Anna Koster Elke week bloemen op je bord
fleur je eten op
Verzameling beeldcolumns met informatie en tips over tweeënvijftig eetbare bloemen, één voor elke week van het jaar. Met adviezen over hoe de bloemen te plukken en bij welke gerechten ze passen. Met foto’s en illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | KNNV Uitgeverij, Zeist | 2023
Gedrukt boek