Zoekresultaten
Resultaat 161 - 180 (van 183)
Wim Ballieu Ballenboek
Verzameling (gehakt)balrecepten voor alle seizoenen van het jaar, van Vlaamse klassiekers als ballekes met krieken, tot moderne kabeljauwballen met erwten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Pelckmans, Kalmthout | 2024
Gedrukt boek
Peter Doomen | Tom Ieven Champagne & kaas
bijzondere smaakcombinaties: van rijke blanc de blancs met romige brie tot vintage champagne met comté
Beschrijving van de historie, productie en culinaire combinaties van diverse champagnes en Franse kazen op basis van verschillende thema’s. Met foto’s.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2024
Gedrukt boek
Louis Girod Burgers
Verzameling recepten voor het bereiden van hamburgers. Met kleurenfoto’s en -illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 67 pagina's | Becht, Haarlem | 2024
Gedrukt boek
Hans Offringa | Stef Roesbeke Gekookt & gestookt
gerechten met Schotse whisky
Verzameling van veertig recepten voor gerechten met bijpassende Schotse whisky’s. Met kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Edicola Publishing b.v., Deventer | 2024
Gedrukt boek
Bart De Roeck Easy & speedy
het ‘wanneer ik weinig zin heb om te koken en bakken’ boek van @roeckiesworld
Verzameling eenvoudig te bereiden recepten voor zoet en hartig comfortfood. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2024
Gedrukt boek
Eric Swaghoven Asparagus
het culinaire handboek over de asperge
Kookboek met foto’s en informatie over asperges.
Non-fictie
Nederlands | 300 pagina's | Buro Food, [Lichtenvoorde] | 2024
Gedrukt boek
Manon Henzen | Alexandra van Dongen | Arnold Carmiggelt | John Tholen Een culinaire tijdreis
1000 jaar koken in Rotterdam
Informatie over de culinaire geschiedenis van de stad Rotterdam aan de hand van archeologische vondsten, gekoppeld aan recepten uit historische kookboeken uit de collectie van Bibliotheek Rotterdam en keukenscènes uit de kunstcollectie van Museum Boijmans Van Beuningen. Met veel afbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2024
Gedrukt boek
Emile van der Staak | Mac van Dinther Plant
botanische gastronomie uit de keuken van restaurant De Nieuwe Winkel
Verzameling recepten voor veganistische en duurzame gerechten, met een focus op lokale producten. Met vele kleurenafbeeldingen.
Non-fictie
Nederlands | 559 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Jens Detollenaere Château gâteau
het bakboek met aangepaste wijnen
Een verzameling bakrecepten met suggesties voor bijpassende wijnen. Met paginagrote kleurenfoto's en -portretten.
Non-fictie
Nederlands | 181 pagina's | Ertsberg, [Aalter] | 2024
Gedrukt boek
The Gourmand's lemon
a collection of stories and recipes
De citroen in de kunst en recepten.
Non-fictie
Engels | 255 pagina's | Taschen, Köln | 2024
Gedrukt boek
Mariska Schrijer Flying Foodie's Multicooker kookboek
Verzameling van meer dan 70 diverse recepten om te bereiden met multicookers met hoge druk-functie. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Flying Foodie, [Nederland] | 2024
Gedrukt boek
Liza La Porta Mangia mangia
familierecepten van Sicilië
Non-fictie
Nederlands | 299 pagina's | [Liza La Porta], Woerden | 2024
Gedrukt boek
Thomas Diepersloot | Jacob Jan Boerma Finesse
de subtiele gerechten van restaurant Fine Fleur
Verzameling recepten voor verfijnde gerechten uit de keuken van het Antwerpse restaurant Fine Fleur. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 198 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Jurgen Lijcops | Evy Ballegeer It's 5 o'clock somewhere
50 cocktailklassiekers die je moet (s)maken
Verzameling van 50 klassieke cocktailrecepten met achtergrondinformatie en anekdotes over hun oorsprong en geschiedenis. Met kleurenfoto's en -illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2024
Gedrukt boek
Natalia Rakhorst | Walter Rakhorst Elke dag
afvallen met Project Gezond
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Project Gezond BV, Nijkerk | 2024
Gedrukt boek
Maria-Laura De Loore | Isabeau Sas Wine & bites
Verzameling recepten voor combinaties van gerechten en wijnen, met informatie over de smaak, herkomst en kostprijs van de gebruikte wijn. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 193 pagina's | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2024
Gedrukt boek
Audrey Krief Ma petite pâtisserie
proef Parijs aan je eigen keukentafel
Verzameling recepten voor traditioneel Frans gebak, zoals vanille-éclairs, madeleines en crème-brûlée. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Becht, Haarlem | 2024
Gedrukt boek
Jan Philipsen Een limbo in Suriname
roman
Fictie
Nederlands | 260 pagina's | Philby | 2024
Gedrukt boek
Wout Bru | Hanneke Vuylsteke Chef Bru
de brasseriekeuken van Wout Bru
Verzameling recepten van de Belgische chefkok (1969). Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 184 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Breandán Kearney Hidden beers of Belgium
Overzicht van 24 Belgische bieren die meer aandacht verdienen.
Non-fictie
Engels | 239 pagina's | Luster, Antwerp | 2024
Gedrukt boek