Zoekresultaten
Resultaat 161 - 180 (van 248)
Vitataal Handboek patisserie
alle regels van de kunst in de praktijk
Recepten van o.a. macarons, entremets, feesttaarten, chocolade en roomijs. Met basistechnieken, keukengerei en verschillende soorten deeg.
Non-fictie
Nederlands | 655 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2022
Gedrukt boek
Ashley English A year of pies
zoete & hartige gerechten voor elk seizoen
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2013
Gedrukt boek
Emily Kydd Toast
meer dan 70 verrukkelijke recepten voor op de toast
Non-fictie
Nederlands | 170 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2016
Gedrukt boek
Julie Van den Driesschen Junior bake off Vlaanderen
Dertig eenvoudige recepten voor taarten, (cup)cakes, koekjes en ander lekkers. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2022
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Rutger bakt
de 100 allerbeste recepten
Na 8 bakboeken en een succesvolle bakblog met inmiddels meer dan 700 recepten bundelt Rutger van den Broek in Rutger bakt de 100 allerbeste recepten zijn lekkerste en meest gebakken taarten, koekjes, cakes, gebakjes, broodjes en desserts. Wanneer een recept daaronder valt? Sommige recepten scoren goed op Rutgerbakt.nl, anderen komen aan de lopende band voorbij op sociale media en weer anderen zijn Rutgers ultieme persoonlijke favorieten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 44 MB | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Vera Kwik Suikervrij bakken
met stevia en andere zoetstoffen
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Standaard, Antwerpen | 2012
Gedrukt boek
Nigella Lawson Koken, eten, leven
ingrediënten, recepten en verhalen
‘Koken, eten, leven’ is het nieuwste boek van Nigella Lawson. Lawson geniet een sterrenstatus als schrijfster en televisiepersoonlijkheid. Van haar hand verschenen onder meer de bakbijbel ‘Nigella bakt’, bestsellers als ‘Nigellisima’, ‘Voor altijd zomer’, ‘Simply Nigella’ en ‘Bij mij aan tafel’. ‘Eten is voor mij een constant genoegen: ik vind het heerlijk er gretig en diep over na te denken, ervan te leren; het biedt troost, inspiratie, betekenis en schoonheid, het voedt me en geeft mijn leven structuur....
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Atlas Contact, Amsterdam | 2020
E-book
Yvette van Boven Home baked
Home Baked bevat ruim 200 originele bakrecepten en ideeën voor home made lekkers. Het boek zit vol met klassiekers en nieuwe vondsten, stuk voor stuk foolproof beschreven en prachtig in beeld gebracht. Daarnaast legt Yvette ook de basics van het bakken uit zoals taartbodems, basiscakes of beginnersbrood zodat u uw eigen variaties kunt bedenken. Home baked is precies zoals u van Yvette gewend bent. Ze maakte zelf de illustraties en vormgeving en haar man Oof Verschuren maakte de foto's. 'Home...
Non-fictie
Nederlands | 304 pagina's (ePub3, 302 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
E-book
Liesbeth Geeroms | Frank Matton | Andy Priem | Frederick Van Nieuwenhuyze Bakvrienden
Verzameling recepten voor brood en gebak, gericht op beginnende bakkers en hobbykoks. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | Beefcake Publishing, [Gent] | 2022
Gedrukt boek
Hiljo Hillebrand Broodbijbel
van allinson tot zuurdesembrood
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker...
Non-fictie
Nederlands | 633 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Rutger van den Broek Bakbijbel
Rutger bakt van A tot Z
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 71 MB | Carrera, Amsterdam | 2015
E-book
Christelle Huet-Gomez Bananabread
de 33 allerlekkerste recepten
Non-fictie
Nederlands | 70 pagina's | Becht, [Haarlem] | 2017
Gedrukt boek
Nathalie Smets Het tarta à moi bakboek
schep een stukje plezier
Winnende taartrecepten van het Belgische patisseriemerk Tarte à Moi.
Non-fictie
Nederlands | 156 pagina's | Lannoo, Tielt | 2020
Gedrukt boek
James Peterson Bakken
Non-fictie
Nederlands | 378 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2010
Gedrukt boek
Lottie Covell Toblerone kookboek
40 verrassende lekkernijen
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Manuela van der Heijden Bakkershart
traditionele bakrecepten met een moderne twist
Nostalgische, gemoderniseerde bakrecepten.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Forte culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Peter Balcaen Bakken
het basisbakboek met 350 recepten
Recepten van vele klassiekers uit de bakwereld zoals brood, koekjes, cake, gebak en desserts met vijf moeilijkheidsgraden. Diverse recepten zonder lactose, gluten en suiker. Speciale recepten voor de professionele keukenmachine.
Non-fictie
Nederlands | 351 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017
Gedrukt boek
Meike Schaling Kerst à la Petit gâteau
zoete & hartige recepten voor elk kerstmoment, van de wereldberoemde patisserie met de kleine taartjes
Kook- en bakboek met kerstrecepten van de eigenaresse van de Amsterdamse patisserie. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Meike Schaling Nog meer kleine taartjes
Ook zo’n fan van kleine taartjes oftewel tartelettes? Met Nog meer kleine taartjes leer je de enige, echte taartjes van Petit gâteau bakken. In dit vervolg op Kleine taartjes en Kleine hartige taartjes ontdek je nieuwe bodems met citroen, amandel of pistache en proef je originele toppings als chocomousse en een fruitige gelei. Met als extra een kleine Tour du Monde en een kersthoofdstuk. Voor bakkers van elk niveau die graag tartelettes maken, en alle bakkers die er maar geen genoeg van kunnen krijgen....
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 29 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Meike Schaling Franse taartjes klein en groot
Na het succes van Meike Schalings kleine taartjes van Petit gâteau gaat het nieuwste deel Franse taartjes, groot en klein over de echte originele Franse versies: alle heerlijkheden die je bij de Franse bakker vindt, zoals de croissant, pain au chocolat, chausson de pommes, brioche, eclair, Tropézienne, beignet en meer. Volop nieuwe bakinspiratie dus, met een flinke snuf Frankrijk, van Petit gâteau, de leukste patisserie van Amsterdam. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book