Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 8 (van 8)

Filteren

  • Eddie Niesten Vegetarisme

    vroeger en nu

    Nederlands | 22 pagina's | AO (Actuele Onderwerpen), Lelystad | 2004

    Gedrukt boek

  • Eddie Niesten De oorlogskeuken

    vrouwen aan het thuisfront

    Overzicht van de wijze waarop in België en Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gekookt, terwijl er aan allerlei voedingsmiddelen gebrek was; met talrijke recepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 165 pagina's | Gompel&Svacina, Oud-Turnhout, 's-Hertogenbosch | 2020

    Gedrukt boek

  • Eddie Niesten Nederlandse gastronomie!

    gerechten uit de regionale keuken

    De recepten van een aantal Nederlandse streekgerechten ingedeeld naar soort gerecht (gebak, bij- hoofd- of nagerecht, drank) en naar provincie.

    Nederlands | 25 pagina's | Stichting IVIO, Lelystad | 2013

    Gedrukt boek

  • Eddie Niesten De Belgische keuken

    een bourgondische culinaire traditie verovert de wereld

    Nederlands | 25 pagina's | Prosu, Dronten | 2009

    Gedrukt boek

  • Eddie Niesten Lekker dier!?

    dierlijke productie en consumptie in de 19de en 20ste eeuw

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | CAG, Leuven | 2003

    Gedrukt boek

  • Eddie Niesten Op de wijze van de chef

    Geschiedenis van de ontwikkeling van de Belgische keuken en eetcultuur, met name die in Vlaanderen.

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | Garant, Antwerpen, Apeldoorn | 2011

    Gedrukt boek

  • Eddie Niesten De culinaire ziel van Nederland

    aan tafel met boeren, burgers, kooplui en zeevaarders

    Geschiedenis van de ontwikkeling van de Nederlandse keuken met regionale recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 391 pagina's | Garant, Antwerpen, Apeldoorn | 2016

    Gedrukt boek

  • Eddie Niesten Kattentongen, ezelsoren en varkenspoten

    onze keuken in de 20ste eeuw

    Geschiedenis van 'Ons Kookboek', een Belgisch-Vlaams standaardkookboek van de Boerinnenbond (nu K.V.L.V.), dat in 1927 voor het eerst verscheen en sindsdien vele herdrukken kent.

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | CAG, Leuven | 2002

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Eddie Niesten
  • Verwijder Huishoudkunde

Inhoud

  1. Non-fictie5

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten2
  2. Geschiedenis & Politiek2

Jaar

  1. 20201
  2. 20161
  3. 20131
  4. 20111
  5. 20091
  6. 20041
  7. 20031
  8. 20021

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken