Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 4 (van 4)

Filteren

  • Jord Althuizen | Mounir Toub | Niven van Bronckhorst-Kunz | Bart van Olphen | Hidde de Brabander | Gertjan Kiers Man met smaak

    de beste recepten van Nederlands grootste smaakmakers: Jord Althuizen, Mounir Toub, Niven Van Bronckhorst-Kunz, Bart Van Olphen, Hidde De Brabander, Gertjan Kiers

    Vijftig recepten van mannelijke culinaire smaakmakers voor elke man of stemming, van de ‘I love meat’-man tot de verfijnde zoete man. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023

    Gedrukt boek

  • Gertjan Kiers Vleesbijbel

    alles over rund & kalf, varken en lam

    Non-fictie

    Nederlands | 495 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Gertjan Kiers Vleesbijbel

    alles over rund & kalf, varken en lam

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad....

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 36 MB | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Gertjan Kiers | Inge van der Helm Varken

    van kop tot staart

    Verzameling van 72 recepten met alle delen van het varken. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 272 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Gertjan Kiers
  • Verwijder Kookkunst

Type

  1. Gedrukt boek3
  2. E-book1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten4
  2. Hobby1

Auteur

  1. Bart van Olphen1
  2. Hidde de Brabander1
  3. Inge van der Helm1
  4. Jord Althuizen1
  5. Mounir Toub1
  6. Niven Kunz1

Jaar

  1. 20231
  2. 20221
  3. 20172

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken