Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 7 (van 7)

Filteren

  • Sergio Herman | Mara Grimm Simple food

    60 eenvoudige recepten voor thuis

    Non-fictie

    Nederlands | 223 pagina's | Minestrone, Antwerpen | 2016

    Gedrukt boek

  • Mara Grimm Ontbijt

    recepten en verhalen voor in de ochtend

    Non-fictie

    Nederlands | 190 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2016

    Gedrukt boek

  • Mara Grimm Crisiskoken

    40 makkelijke & betaalbare recepten van topkoks

    Kookboek met betaalbare recepten van topkoks, naar aanleiding van de lockdown in 2020.

    Non-fictie

    Nederlands | 111 pagina's | Uitgeverij Grimm, [Amsterdam] | 2020

    Gedrukt boek

  • Mara Grimm Bon appétit Paris

    een culinaire stijlgids vol verhalen, tips & adressen uit Parijs

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Uitgeverij Grimm, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Mara Grimm Ontbijt

    recepten en verhalen voor in de ochtend

    Op Instagram is elke foto van een bakje havermout een instant hit, de ontbijtzaken schieten als paddenstoelen uit de grond en McDonald's experimenteert met een all-day breakfast. Kortom: ontbijten is hot. En dat terwijl het ochtendmaal in de middeleeuwen nog gold als en teken van gulzigheid. In ONTBIJT duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Wanneer is het ontbijt als maaltijd ontstaan? Wat is er sindsdien veranderd? En waarom is het nu opeens...

    Non-fictie

    Nederlands | 316 pagina's (ePub3, 20 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Sergio Herman | Mara Grimm Desire

    reflecties van een topchef

    De driesterrenkok vertelt over zijn beslissing om zijn restaurant Oud Sluis te sluiten en over zijn voortdurende drang tot vernieuwing.

    Non-fictie

    Nederlands | 179 pagina's | Minestrone, Boechout | 2014

    Gedrukt boek

  • Mara Grimm Stadskookboek Amsterdam

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | mo'Media, Rotterdam | 2018

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Mara Grimm
  • Verwijder Huishoudkunde

Type

  1. Gedrukt boek6
  2. E-book1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten5

Auteur

  1. Sergio Herman2

Jaar

  1. 20221
  2. 20201
  3. 20181
  4. 20163
  5. 20141

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken