Zoekresultaten
Resultaat 1 - 3 (van 3)
Maureen Tan | Jonah Freud De bijbel van de Indonesische keuken
van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang
Zeer uitgebreid standaardwerk met authentieke recepten. De regionale verschillen komen duidelijk aan bod. Maak een ‘pittige’ culinaire reis langs de verschillende eilanden.
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Maureen Tan Rendang
Verzameling recepten voor stoofgerechten uit de Indonesische keuken, met traditionele bereidingen en eigen variaties. Met gerechten op basis van rundvlees, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, orgaanvlees of plantaardige ingrediënten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 182 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Maureen Tan Java
150 recepten uit het hart van de Indonesische archipel
Recepten uit de Javaanse keuken, met achtergrondinformatie over de culinaire traditie van Java en het gebruik van specifieke ingrediënten en smaakmakers.
Non-fictie
Nederlands | 333 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek