Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 11 (van 11)

Filteren

  • Meneer Wateetons Over frituren

    waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is

    Diverse hartige en zoete recepten om te bereiden in de frituurpan, inclusief praktische uitleg over de kooktechniek.

    Non-fictie

    Nederlands | 207 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Meneer Wateetons | René Zanderink Over inpakken

    Recepten en technieken voor het bereiden van gerechten die worden ingepakt in onder andere bladeren, papier en hout.

    Non-fictie

    Nederlands | 288 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Amsterdam] | 2020

    Gedrukt boek

  • Meneer Wateetons Over rot 2.0

    het geactualiseerde handboek voor fermenteren

    Non-fictie

    Nederlands | 399 pagina's | Good Cook, [Hilversum] | 2019

    Gedrukt boek

  • Meneer Wateetons Over drank

    van wijnrank tot sterkedrank en van mout roken tot whisky stoken

    Non-fictie

    Nederlands | 303 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2016

    Gedrukt boek

  • Meneer Wateetons Over rook

    het handboek voor warm & koud en roken

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2014

    Gedrukt boek

  • Meneer Wateetons | Sjoerd Mulder Worstbijbel

    van malen tot knopen en van drogen tot roken

    Non-fictie

    Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • Meneer Wateetons Over charcuterie

    Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.

    Non-fictie

    Nederlands | 287 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Meneer Wateetons | Sjoerd Mulder Worstbijbel

    van malen tot knopen en van drogen tot roken

    Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke...

    Non-fictie

    Nederlands | 729 pagina's (ePub3, 29 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Meneer Wateetons Over drank

    van wijnrank tot sterkedrank en van mout roken tot whisky stoken

    Over drank is hét handboek over bier, wijn en gedestilleerd. Na Over worst, Over rook en Over rot is dit het vierde standaardwerk van Meneer Wateetons. In dit lijvige handboek leert hij je alles over het maken van je eigen speciaalbier, cider of colaprosecco. Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor het zelf stoken van sterke drank als whisky, jenever en beerenburg. Over drank is diepgravend en compleet, maar ook luchtig en glashelder geschreven, zoals alleen Meneer dat kan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | 527 pagina's (ePub3, 9,7 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Meneer Wateetons Over charcuterie

    Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.

    Non-fictie

    Nederlands | 609 pagina's (ePub3, 84 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019

    E-book

  • Meneer Wateetons Handboek voor de Vinex-jager

    echt koken voor mannen

    Humoristische gids met tips voor vinexmannen die zogenaamd zelf hun eten willen vangen, slachten, plukken en bereiden.

    Non-fictie

    Nederlands | 152 pagina's | Prometheus, Amsterdam | 2010

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Meneer Wateetons
  • Verwijder Kookkunst

Type

  1. Gedrukt boek8
  2. E-book3

Onderwerp: Volwassenen

  1. Drankboeken2
  2. Basiskookboeken1

Auteur

  1. S. Mulder2
  2. René Zanderink1

Jaar

  1. 20221
  2. 20201
  3. 20192
  4. 20182
  5. 20162
  6. 20151
  7. 20141
  8. 20101

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken