Zoekresultaten
Resultaat 1 - 10 (van 10)
Meneer Wateetons Over frituren
waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is
Diverse hartige en zoete recepten om te bereiden in de frituurpan, inclusief praktische uitleg over de kooktechniek.
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Meneer Wateetons Over rot
het handboek voor fermenteren
Non-fictie
Nederlands | 335 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Meneer Wateetons | René Zanderink Over inpakken
Recepten en technieken voor het bereiden van gerechten die worden ingepakt in onder andere bladeren, papier en hout.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Amsterdam] | 2020
Gedrukt boek
Meneer Wateetons Over rot 2.0
het geactualiseerde handboek voor fermenteren
Non-fictie
Nederlands | 399 pagina's | Good Cook, [Hilversum] | 2019
Gedrukt boek
Meneer Wateetons Over drank
van wijnrank tot sterkedrank en van mout roken tot whisky stoken
Non-fictie
Nederlands | 303 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2016
Gedrukt boek
Meneer Wateetons | Sjoerd Mulder Worstbijbel
van malen tot knopen en van drogen tot roken
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Meneer Wateetons Over rook
het handboek voor warm & koud en roken
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2014
Gedrukt boek
Meneer Wateetons Over charcuterie
Uitgebreide handleiding voor het zelf fabriceren van fijne vleeswaren.
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Meneer Wateetons Over worst
Praktische handleiding voor het maken van verschillende soorten worst, met als aanvulling de Supermarktworstgids, een beoordeling van alle in de supermarkt verkrijgbare droge worsten.
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2011
Gedrukt boek
Meneer Wateetons Handboek voor de Vinex-jager
echt koken voor mannen
Humoristische gids met tips voor vinexmannen die zogenaamd zelf hun eten willen vangen, slachten, plukken en bereiden.
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Prometheus, Amsterdam | 2010
Gedrukt boek