Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 6 (van 6)

Filteren

  • Peter Klosse Wildbijbel

    werken met wild

    Non-fictie

    Nederlands | 463 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild

    Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken...

    Non-fictie

    Nederlands | 260 pagina's (ePub3, 113 MB) | Carrera, Amsterdam | 2015

    E-book

  • Peter Klosse Wildbijbel

    werken met wild

    Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn...

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 18 MB | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Peter Klosse | Theus de Kok | Peter Paul van den Breemen Werken met wild

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2015

    Gedrukt boek

  • Peter Klosse Het nieuwe proefboek

    over de smaak van wat we eten en drinken

    Non-fictie

    Nederlands | 336 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2015

    Gedrukt boek

  • Peter Klosse Het proefboek

    de essentie van smaak

    Het leren herkennen en benoemen van smaken aan de hand van een betrouwbaar classificatiesysteem waardoor goede recepturen en uitgebalanceerde spijs-wijncombinaties kunnen worden gemaakt.

    Non-fictie

    Nederlands | 238 pagina's | Tirion, Baarn | 2003

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Peter Klosse
  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Koken & Eten

Type

  1. Gedrukt boek4
  2. E-book2

Onderwerp: Volwassenen

  1. Basiskookboeken2
  2. Dieet & Gezond2

Auteur

  1. Peter Paul van den Breemen2
  2. Theus de Kok2

Jaar

  1. 20182
  2. 20152
  3. 20141
  4. 20031

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken